12

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв смисъл от превъоръжаване на ЕС, това са пари хвърлени на вятъра. И защо ЕС иска да напада Русия? Режимът в Брюксел трябва да е наясно, че Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия.

11

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Абеее......не е Майката природа виновна!

10

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно се присъединявам към мнието за *** ХРИСТОВА, преписала в новогодишната вечер това безобразие (което е на повече от седмица). Дами и господа от ДИРБЕГЕ, вие твърде често сте гaдни твapи. Честит празник.

9

!!! Жален та милен

преди 3 години

Не знам от кои пол съм. Да не съм Пол Макаров?!?

8

Анонимен

преди 3 години

до 4 Грета Тумберг да иде да протестира пред някой вулкан!И да го глоби!!!!!

7

Щерю

преди 3 години

Как юдеите, типично за тях, отклоняват вниманието ни в друга посока...Евреи убиха президентът на САЩ Дж. Ф. Кенеди и хвърлиха вината в/у кубинците, мафията и кого ли още не, за да си заметат следите...

6

Анонимен

преди 3 години

Някои си мислят,че човечеството е връх на цивилизацията.Хахахаахах!Затова са измислили религиите.А тези дето са я създали тази планета като видят,че не рептилите а плевелите я експлоатират,ще ни видят сметката за нула време!!!!!

5

Mirmiga

преди 3 години

Това в новогодишната нощ явно е за релакс....

4

Анонимен

преди 3 години

Па нали Грета Тунберг такова въглеродни емисии да спавяваме планетата и майката природа такова летс гоу илектрик, а то вируса дойде!

3

Содом и Гомор

преди 3 години

Е ай, ся, глупости. Ще зарежем правата на джедаите и с природи ще се занимаваме. Между впрочем природата си го е заслужила, що не е дала на нежните и други органи, кожицата и природна.

2

9

преди 3 години

Щом казвате. Само измислете друго животно, че версията с прилеп който изял змия болна от СПИН пропадна. Също и със изяждането на сурово армадило нещо куца версията. Не знам "майката природа" или военен лаборант работи по въпросът за новите еболи, сарсове, и всичко което се разпространява лесно и няма доказателство. Може и извънземно да обвините, че го е донесло този път. :)

1

Данчо Попов

преди 3 години

Я дългата, и да ви няма!