30

отвратитИлно

преди 3 години

Тоз решил да подарява ваксини на македонците ! А за българите Няма , само ще Плащаме сметката !

29

народа намалява

преди 3 години

Има една приказка , Генерал без армия ,... наближило е !Нали ИСКАХТЕ , БОЛЕН И НЕГРАМОТЕН НАРОД ?А , СЕГА , НАКАРАЙТЕ ГО ДА ВИ ВЯРВА , С *** НАРОД ДЪРЖАВА НЕ СЕ СТРОИ , И КОЙТО Е ДОБЪР ЗА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ , ТОЙ Е ЛОШ ЗА СВОЯТА ДЪРЖАВА ..Но за тая работа се иска и акъл , АКО ГО ИМАШ !

28

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен...Извират дори в условия на световна пандемия и икономическа криза, което ще докара Герб на власт, въпреки кремълските метежници от кохортата на Черпа ...Сметките на акционерите от РеМеДето на "Позитано 20", както и тези от платформата на Мая Костинбродска, от гумената лодка на Тюлена от Росенец, на Ян бибияновците и хаджигенчовците, както и на човечето с вдигнатия юмрук, пак ще излязат криви и пак ще трябва да обясняват на електората си какво са спечелили когато отново са загубили

27

Калеко Алеко

преди 3 години

Браво на ББ и Герб, парите при тях извират като от ***, за разлика от тези дето се пишат за тяхна "алтернатива", които погребваха народните пари в траповете на Белене и Цанков камък, или ги трупаха в офошорките си на Вирджините след фалита на подената банка ... !!!

26

Анонимен

преди 3 години

Тук реално могат да се преброят колко бройки са българите които симпатизират на *** и да се изнесе коректна статистика за стадото българско. За 11 г. диктат пожарникарски ударихме дъното по всичко, станахме само първенци по смъртност, ама как един про'ст човек да разбере това ? Толкова са про'сти герберите, че дори не изпитват срам да слагат "палче надоло"...съдбата на овцата е жалка и трагчина...

25

Борис Бойков

преди 3 години

Последния затваря вратата !

24

Фактите !

преди 3 години

Както казваше един от ''Фермата'':Не му работи пералнята / в главата/ !

23

Анонимен

преди 3 години

Жив двойник на Лукашенко!

22

Бибо

преди 3 години

ТЕЗ ПАРИ МНОГО ОТ ТЯХ НЯМА ДА ОТИДАТ ВЪВ БОЛНИЦИТЕ. А ЩЕ БЪДАТ УСВОЕНИ ВЪВ ШКАФЧЕТА И ДОЛАПИ.

21

Даа!

преди 3 години

Като няма *** за зеле , става и какалашка , АКО МЕ РАЗБРАХТЕ !

20

курумпе

преди 3 години

Тежко на народ , обгрижван от ***,нагъл,алчен,лъжлив,жлъчен и нарцистичен чобанин...Стадото се стриже ежедневно по много и до кожа, кое можа избяга,което остана..агонизир..бройката намалява от такива грижи....останаха яловите и пипкавите, дето тежът с пенсии със социални помощи...Това е...то нормални никога не биха търпяли такова безочие...такава гавра с живота им!

19

Анонимен

преди 3 години

184 млн отиват в банковите сметки на Горанов за компенсации че рано го изритахаСачева лъжкинята МЕНда Стоянова българоубийцата Ревизоро крадецаШкембе войвода и неговата клика 50 млн за диктатира И остатъка за обръчите от фирми

18

Отивай си

преди 3 години

Мут.ро избиваш ни без да ти мигне окото.

17

правилно

преди 3 години

До ЗАБРАВИ , ЗА...''Новата'' ТОЛ система вече е остаряла .

16

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Велик Лидер, достоен Генерален-Секретар на Партията! Всички снимки и записи са фалшиви!!

15

ЗАБРАВИ , ЗА...

преди 3 години

,.. НОВА ТОЛ-система , и там някой милард !А време е и за РЕМОНТ на ''новите'' магистрали !

14

ахааа

преди 3 години

До Анонимен 14Особено на маса!

13

Бибо

преди 3 години

ТОЯ ПАК СЕ ДУЕ. НЕ РАЗБРА ЛИ ТОЗ ЧУКУ.... Р, ЧЕ САМО СЪС ПАРИ НЕ СТАВА. ТРЕБЕ И АКЪЛ... НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ ГО НАБИЕ(АКЪЛА). ХАЙДЕ ТОМИ ТИ СИ. А КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ТЕЗ ПАРИ ОТИШЛИ НЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ.

12

Анонимен

преди 3 години

Добре че беше вируса, че да даде нещо тоя и да се постегнат болниците.

11

Анонимен

преди 3 години

3-бау, парите са от Европа, но негови ли са ? Та този *** прибра всеки лев до сега и "днес" решил да "дарява"...и ти си една овца заблудена.....те крадат днес чрез Ковид, утре ще крадат и без Ковид или друга причина...стадо, стадоооооооо...защо проспаха лятото тези ?