386

Берлинер

преди 3 години

Да, това е проблемът на Запада, че Путин не е нито Елцин, нито Горбачов. Навални би бил приемлива личност, но няма кой да гласува за него, освен Американският сенат и Европарламентът...жалко ...за Запада, че и за ..нас?

385

да ама не

преди 3 години

Русия води хибридна война срещу целия свят използвайки отрови , оогнестрелно оръжие , дезинформация ,енергийна зависимост и хакерски атаки и това не може да се харесва на Запада. Ако има разум Байдън трябва да се пребори с Империята на злото.

384

тя

преди 3 години

Защо се мрази толкова много този човек?! Защото не е Елцин!

383

Анонимен

преди 3 години

ГОДИНА 2030 .НА КИТАЙСКО ПОЛСКАТА ГРАНИЦА,НИщО НОВО!

382

Анонимен

преди 3 години

До ВълкановЖалък *** *** ,обаждат ли се децата от Европа?А ти зающо не си вземаш пенсийката в рубли?

381

Вълканов

преди 3 години

Да, но пишман наблюдателке, *** направи едно хубаво нещо, Депутати и министри нямат право на двойно гражданство. Защо в България не го аправят. Я вижте, на колко отрочетата им, работят и учат в Западните страни. Сякаш се намираме в Средновековието, когато царете са изпращали децата с в чужбина като гарант за добрите взаимоотношения. Благодарение на Путин, влезе Правото на Русия да отвръща на всяка ракета с ядрен удар върху територията, откъдето е излетяла ракетата. Анадъм мадам.

380

Put in

преди 3 години

Ейй, ама мноо съм убав начи, искам да съм скулптор, за да си направя сам пиедестал !

379

Анонимен

преди 3 години

Държавната дума е приела на второ и трето четене закон, който предвижда всички, които поддържат Навални за чуждестранни агенти, а протестите против правителството за незаконни. Друг закон оневинява, предвижда пожизнен имунитет на всички бивши президенти на Русия- само да питам това има ли го някъде Демократи са там, очевидно и да попитам какво значи русофобия- не е ли страх от Руснаците, защо трябва да се обвиняват хора които се страхуват от тях защо русофобията в Русия е обявена за психо болест

378

Анонимен

преди 3 години

Откраднахте им ТЕРИТОРИИТЕ на Русия,унищожихте ги икономически и всякак,унижавате ги, а Русия са една от първите европейски и християнски цивилизации,с висока култура, стига вече,те също имат човешки права,спрете да ги използвате като боксова круша!Русия няколко пъти е спасявала европейските държави от ид-ди-оти и психари,дала е свободата на много държави,включително и на всички Балкански държави,докато западняците само правеха интриги,концлагери и избиваха хора

377

Анонимен

преди 3 години

И ПСВ и ВСВ не я запалиха нито руснаци,нито дори немци,а други,докато гледаха с удоволствие как европейците от континентална Европа се избиват,също и евреите бяха избивани,айде холан!Откраднахте им тероририите на Русия,унищожихте ги икономически и всякак,унижавате ги,а Русия са една от първите европейски и християнски цивилизации,с висока култура,стига вече,те също имат човешки права,спрете да ги използвате като боксова круша!

376

Анонимен

преди 3 години

Не прочетох статията,но вече с вашето русофобство прекалявате,оказа се,че и Навални се е престорил на болен,защото му е предстояло дело и съд и за да избегне съдебна отговорност,се е престорил на болен,обвинявайки естествено Русия!В България вече има дори убити хора,само защото са казали нещо добро за Русия,не са спряли да тормозят и тероризират,убиват славяните от преди 3 века и досега,хайде стига,вече минавате всякакви граници!А на Англия не знам какъв им проблема,че се мъчат да смажат Русия

375

Анонимен

преди 3 години

Ха ха. А какво ще кажете за новите ни братя, дето обикалят целия свят и разнасят демокрация.

374

Анонимен

преди 3 години

ха ха пропукват се болни мозъци безпомощни в хейтенето. Спряха да правят серии за 007 и взеха да съчинявст сценарии с руски Новичоци, агенти дето си лафят по gsm с непознати ей така от раз. Хора тези сценарии бяха интетесни като гледахме Джеймс Бонд на Корекомско видео 80 те , в комшите дето се бяха прибрали от Либия.

373

защо

преди 3 години

защо на запад мразят Путин. При елцин се допуснаха западни компании да разработват находища какви ли не по цяла Раша. Далаверата беше 80/20 за западняците. Дойде Путин и нещата станаха на обратно. Който не му изнася, дисагите и чао. За какви човешки права, агресии и демокрации ми приказвате, вдипко е за пари, големи пари

372

Анонимен

преди 3 години

дори тези мразещите Путин на Запад въобще не им пука за демокрацията в Русия. Русия се разглежда като една голяма пица и всеки се е наточил да заграби парче, кой за нефт кой за диаманти кой за титан и какво ли още не. Руснаците се разглеждат като жива сила за добив която някак трабва да я нахраниш и да ти ба.чка.

371

до 422

преди 3 години

.....На кой му пука за тази Северна Монголия ?!....ами явно щом и в условия на тотална зараза, споменаването на Путин и Русия предизвиква толкова антируска фобия, значи за добро или лошо му пука на някого. Когато си безразличен отминаваш с безразличие и не се пънеш да мислиш язвителни безмислици.

370

Ами, агресивна е...

преди 3 години

КАТО НА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПРАВИТЕЛСТВА.ТАЗИ МУЛТИЕТНИЧЕСКА СТРАНА, НЕ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА ПО ДРУГ НАЧИН, ОСВЕН СЪС СИЛА!!!ДРУГОТО Е ПЪЛЕН, РАЗПАД!!!

369

Анонимен

преди 3 години

На кой му пука за тази Северна Монголия ?!Тея не стават за нищо

368

komitataда

преди 3 години

аз не знам Христова дали с е пропуква режима но прехваления либерален свят се спукал здраво-ама ако пишеш така хонорар няма да има за Коледа

367

Лекар ихтиманец

преди 3 години

А никой не говори, за това,че ни открадна 2 прасета.