6

klkm

преди 2 години

Прочетете свидетелството миКазвам се Лиза Хюботер . Живея в ГЕМАНИЯ, гражданин съм на БЪЛГАРИЯ и днес съм щастлива жена и си казах, че всеки кредитор, който спаси семейството ми от нашето лошо положение, ще насоча всеки, който търси заем към него, даде той Щастие за мен и моето семейство, имах нужда от заем от 60 000 евро, за да започна живота си отначало, тъй като съм самотна майка с 3 деца срещнах този честен и страхуващ се от БОГ мъж заемодател, който ми помогна със заем от 60 000 евро,

5

До 7

преди 3 години

Имам приятелка брокерка и тя казва, че видите ли, ние няма как да позволим да паднат цените, защото какво тогава ще печелим :))) Хора.. На какъв "пазарен принцип" работи пазара за имоти? Само помислете колко народ се набълбука с кредити.. Отворете сайтовете на ЧСИ-тата и вижте обявите вътре от цяла България. За мен това е лудост някаква. Хора, които имат доход от 3-4000лв месечно взимат ипотечни кредити от по 50000?. Безумие...

4

Бивш къщовник

преди 3 години

Къща звучи добре, но реалността е друга. Дори в София, канализацията е мираж. Зимата пътищата са непроходими, градски транспорт дори в баровските села почти липсва. Отделно къщата има всички недостатъци като първи етаж и ремонт на покрива. Ако пък съседите решат да режат дърва идилията става пълна.

3

курумпе

преди 3 години

Ха, ха, ха...тези размазват, до суш са кат Би ВиткУ..в паралелна реалност живеят!!!Та, дека викате имало ръст....у Долно ***, или в Поручик Чурково?!Щото в Софето за 100илядо ойро не мож си купиш и сто квадрата по златните баири, а в центрото всичкото градинка отдавна го застроиха..Та викате яко ръсТ , горе - долу, колкото разтежа и развитиети в Тулупария!

2

Ае стига вече

преди 3 години

Не ни стигаха агитаторите за ваксината, ами сега и за кредитите.Всъщност,както беше писал колега, кредитът е единственият начин да те държи жив, щото после заробваш и наследниците си.

1

Анонимен

преди 3 години

Ха ха! Бързо народе, апартаменти отдавна няма, а сега и къщи няма да останат. Тичайте да теглите ипотеки и да не забравите да оставите бакшиш на брокерите за тази изключително полезна информация.