18

Анонимен

преди 3 години

Брат ми изкара вируса. Тества се в нелицензирана лаборатория, което значе че не е влязал в официалната статистика. Жена му и тя покрай него изкара, но изобщо не се е тествала. Седяха си 2 седмици в къщи. Тъщата и тъста ми в момента са болни - нямат обоняние, тресе ги, главоболие, няма какво друго да е, но не са се тествали. Дремят и те в къщи. Значи ето 4 болни човека, които не са влязли в официалната бройка. А колко има като тях не е ясно.Реално болните са МНОГО повече

17

Анонимен

преди 3 години

Половината от тази смъртност е куха. Преди две седмици бях настанен в отделение по пулмология и фтизистрия заради усложнения от Ковид. Приеха ме след положителен ПСР тест. На съседното легло имаше един пациент който почина от усложнения от бронхопневмония, с четири поредни негативни ПСР теста. Писаха го починал с Ковид. Докато беше жив близките на човека бяха ужасени че ще го изхвърлят на улицата защото е без Ковид.

16

До 12

преди 3 години

В Испания и Франция варят ли по 100 литра пърцуца, щото не знам? После що сме първи по инфаркти и инсулти, все едно преди Борисов не сме били така, ай сиктир.

15

Зозо

преди 3 години

Хахахаа, е тези последните мерки дето ги е изброил "експертът" да ги обясни на тези дето горят маските и другите руски комунисти.

14

Ментора бай Иван

преди 3 години

Вкарахме печални рекорди в България , защото на главата ни се качиха неграмотни , алчни и нагли мутри и ни налазиха калинки по всички етажи на властта!

13

Mda

преди 3 години

Опозицията са по-големи мъpши и от управляващите. Цяло лято подскачаха и се подиграваха с вируса, оня дето съди Мутафчийски тия дни бере душа и дeбилът имаше наглостта да се добара до лечение в София благодарение на контактите си, когато други болни едва намират лечение...

12

Анонимен

преди 3 години

Нормално. Бай *** се проявява като най-*** и безотговорен в цял свят. После защо берекет малини в ЕС. Е за какво да ви вземат с това мислене?!

11

Бау

преди 3 години

Българинът е в лошо здравословно състояние по безброй причини. Това да не се пазиш от вируса и да не вярваш в него при положение, че си развалина е пълна глупост.

10

Анонимен

преди 3 години

Математик сдуxaн, нищо не знаеш какво е на територията!

9

Анонимен

преди 3 години

Абе кажи го в прав текстВ България вече няма здравеопазване,има една некадърна клика на която основната грижа досега беше,измислени диагнози и пътеки с които безразборно се точеше ресурса за Здраве,а той не е никак малко, около 10 милиарда лева годишно! Настоящата ситуация просто извади Всичко на Показ!

8

ШабосОтДавос

преди 3 години

Не, първи сте в Галактиката! Не, първи сте във Вселената!!

7

Анонимен

преди 3 години

Нека всички живи благодарим на генерал Борисов наричан още способния, а сред народа известен като бойко суджука. Видими резултати. Хвала на такива способни държавници.

6

Анонимен

преди 3 години

България си беше първа по смърност в света много преди Ковида да бъде измислен в нечия глава.

5

Анонимен

преди 3 години

Очевидно човек трябва да е вън от България за да направи обективен анализ и да се осмели да го публикува. За съжаление е напълно прав. Това не е въпрос на вяра а не елементарни сметки и те показват как популисткия подход на управляващите убива в буквалния смисъл на думата.

4

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бай *** е с много дебела глава,и ще си пати той затова,него не плаши го вирус ковид,нито 30+ годинишния Геноцид !!

3

факт

преди 3 години

Това е защото българите са най-болнавата и най-застаряващата нация в света.

2

тъй де

преди 3 години

Ако на Рогачев не му харесва тук, бегом към Чехия да математикства.

1

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо да му вярваме на този предател и родоотстъпник, че се е загрижил за нас?