Разказахте играта на ресторантите обаче хотелите на депутатите си РАБОТЯТ Малките рибки да умират интересно обаче идват избори
тия чували ли са за разлика между обекти, където се продават стоки от първа необходимост, и обекти които са развлекателни и може да мине и без тях?Бойният вик на всички, дето нещо не им изнася "Дискриминация".Е този път няма да мине...
Празненство и дисциплина - това е оксиморон, както би казал един тв водещ и политик. Какво да го коментираме повече?
Какъв строг контрол в полунощ, когато всички са пияни и вдигат задравици? С маски ли ще пият през цялата нощ или ще са на отстояние 2,5м един от друг, седнали културно на маса само членове на домакинство? В дискотеката. Представям си строгия бодигард със строг поглед как контролира всички в заведението.
Медиите работят така - неграмотни писачи съставят статии по поръчка на управляващите и 2-3 тр.ола,самите писачи най-често,пишат коментари в подкрепа.Това не променя истината,а тя е, че пресолиха манджата с вируса яко,целенасочено, в полза на единици управляващи света, шепа хипохондрици се поболяха от ужас и няколко тр.ола викат до разпаряне в полза на управлението.Повечето нормални хора нито го вярват всичкото това,което се излива,нито са съгласни да издържат купища администрация по диваните!
Лъжите на управляващите съвсем нагли станаха вече. Не познавам нито един човек с принудително затворен бизнес, който да не плюе по тъпите им решения и да не иска да ги разкара с лопата и да отвори.
видя се. вирусът е само по телевизията. отваряйте. искам чалга и да ям.манекенките в джакузито.имам пари за харчене.отваряйте
Да отворени за един ден Ами то заразата става за един час, така на 10 януари ще стане мазало. Не да много интелигентни но е разбираемо:)
Според мен не трябва да работят особено на празници, хората се веселят - пият, викат ,танцуват без никакви мерки и това е напълно нормално, но не и в тази обстановка, затова по-добре затворени. Пре лятото видяхме спазването на мерките в заведенията - никакви маски и ръкавици от сервитьорите или се носят като лигавници, никаква дезинфекция на маси и столове, никакво отстояние между масите, приборите ги опипват преди да ги дадат, пръста в чинията с яденето, а в кухня не искам и да знаят за хигиена
Не трябва да се слагат всички под общ знаменател.В моят квартал има прекрасна,че и полпулярна кръчма в която огромна част от продуктите са лично производство на собствениците и са екстра качество.Цените са смешни освен това.Сега обаче и те не могат да работят заедно с останалите ресторантьори.Но да не размиваме темата,тук не става дума за качеството на ресторантите(всеки си избира дали и в какъв да ходи),а за логичността и съобразността на мерките или по скоро за тяхната абсурдност.
Нищо не се разбира от заповедта. Може ли да се наеме помещение, в което до 15 човека могат да си празнуват без да са нарушили закона или не ?
То и аз искам заплата без да работя но няма ,духайте супата ,с нови щам ,отваряне за май догодина )
В кръчма не съм влизал от много години!Веднаж един приятел ми показа,как събират ракия,мастика и водка в различни шишета под тезгяха,и след това тоя боклучарник ти го наливат!От този момент-край!
Работил съм в доста кухни. Собствениците искат по евтино от най евтиното да се зарежда. Работехме на всякъде със АРО линията на Метро. Кило кашкавал е....7 лв. Правете си сметката какво има вътре
Прав е предния. Бивш барман съм...е студентските години. Но не се събираше колата, а твърдия алкохол. Недопити уискита, водки се набухват в една чаша...и да заповяда следващия. Идва ***...иска Балантайнс, получава сбирка от 4 чаши по малко..ако не стига верно допълвахме с балантайнс
Гледам от години в ютюб руските блогери В Русия имат голям проблем - в магазините за хранителни стоки е пълно с продукти с изтекъл срок на годност Блогерите ходят с камерите събират такава стока и викат полиция От тях научих всички номера на търговците Току що гледах '' Photohunter '' - последния клип Просто ужас - рафтовете пълни с храна с изтекъл срок У нас правят същото, всеки път гледам в нашите магазини и като намеря нещо с изтекъл срок , викам управителя и искам да махне всичко
Писах го вече - лично съм виждал как сервитьора събира от масите празните чаши , на дъното на някои има недопита кока-кола Барманът зад бара скрито от погледа събира недопитата кола в нова чаша и я дава на сервитьора и той я носи на нов клиент Не разбирам хората които с кеф ходят по заведенията ...
Половината от собствениците на заведения не искат да отварят