19

Анонимен

преди 3 години

направете така че да намалеят смъртните, вс останало е афиф работа. чудно ми е после някой катаджия как ще излезе и ще обяснява за нови глоби щото имало 700 на година загинали от ПТП. До момента има 6500 за 10 месеца от вируса и на никой управник не му дреме.

18

Анонимен

преди 3 години

що ли си вярвате софиянци, просто не се правят ПСР тестове а само бърьите, не се обявяват. Това е, просто и елементарно. Няма как град с близо два милиона население за седмица да падне 4 пъти, тоест 75 %. Никъде в света няма такива достижения. Като спаднат умрелите ще ви повярвам

17

Анонимен

преди 3 години

Новите случаи не намаляват.Новорегистрираните случаи намаляват по-скоро защото намаляват извършените PCR тестове, а не защото по-малка част от тестваните са болни. Така че реалният брой новозаразени едва ли намалява - просто в момента се регистрират по-малко от тях

16

Анонимен

преди 3 години

Ако реално се тестваха всички лица със съмнения за корона вирус - осигурени, неосигурени, малциствени групи и прочие - нямаше как да скрият, че в България здравеопазване има понякога, не винаги и ако познаваш правилните хора

15

Анонимен

преди 3 години

Споко след нова година ще наваксаме, като се приберат гастербайтерите от Англия ще донесат и новият щам, а децата ще помогнат за бързото му разпространение. После умните родители баш след софрите и сбирките ще пуснат децата да обменят всичко по училищата, което са хванали по празниците... После ще викат, че хората са виновни.Малко акъл ви трябва, ама навреме!

14

анонимен

преди 3 години

Според мен не е правилно учениците в начален етап да се върнат в училище. Трябва да се изчака още малко, защото точно най малките не могат да спазват добре препоръчаните мерки. А и учителите не са се подмладили. Ваксините са спасение, но само ако има ясна и достоверна инормация за тях, а такава няма. Здравето е преди всичко друго.

13

Анонимен

преди 3 години

Гледам, че в Бански всички хотели приемат резервации за днес, утре и вдругиден. За тях карантината не важи ли?

12

Ало ЩАБА

преди 3 години

Намаляло е ама на баба ти трънките. Хората вече не си правят PCR тестове, а антигенни тестове, за да избегнат карантина, а тези тестове не влизат в сутрешната статистика. Реално нещата си вървят на зле, както си беше и преди.

11

Крава на пътя

преди 3 години

До Анонимен 9В София намаляват. Не с такива темпове както сочи официалната статистика, но намаляват. Всяка епидемиологична вълна има начало и край. А София пламна първа.

10

11

преди 3 години

Намляват, защото 65% вече го минаха.

9

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Причината да се отчитат по-малко бройки е, че броя на тестовете намалява. Това лесно може да се провери. Преди 1-2 месеца тестовете стигаха до 10-12 хиляди дневно, сега са по 4 хиляди.Реално болните са МНОГО повече, но никой не знае колко. Не че има значение де. Броя на умрелите на 1 Милион население е доста по-информативен, колко е зле работата фактически

8

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Как ще намалеят в Бургаско, като ресторанти работят незаконно и нелегално ?

7

Крава на пътя

преди 3 години

До СофиянецСтудентите ги пуснаха по родните места точно в разгара на епидемията в София.Затова е нормално през останалата част на страната вълната да преминава със закъснение.

6

Анонимен

преди 3 години

Намаляват щото тестват от по-читавите.Преди месец в "Пирогов" водихме битка на входът дали оолигофрените да носят маски или не.Оолигофрените победиха.

5

Анонимен

преди 3 години

Еми щом казват, че ще се увеличат, ще се увеличат точно толко колкото е нужно за да се държат хората в страх, подчинение, гладни и на студено и да поискат доброволно вакцина. Имаме план да изпълняваме.

4

Бибо

преди 3 години

ТО ЩОТО У СОФЕТО ИМА ПРОТЕСТИ. ВЪВ ВСИЧКО СА ТАКИВА СТЪКМИСТИКА И ЛОБИСТИКА ЗА ПАДИШАХА НАШ.КОТ ТОЙ КАЖЕ. ТОВА ГО Е НЯМАЛО И ПРИ МОНАРХИЯТА.

3

Крава на пътя

преди 3 години

След погрома октомври и ноември е нормално в София да намаляват. Но който се надява на стаден имунитет, не е познал. Има още време.

2

ДА ВЕ !

преди 3 години

В София повече болни се крият , а не че са намалели !

1

Софиянец

преди 3 години

Учениците са си в къщи, студентите също, селяните си отидоха по селата и махалите да се освинят. Нормално е заразата да намалее!