38

А знаете ли,

преди 3 години

къде ще ни излезе най-ефтино?В "Орландовци" или "Малашевци"?!?

37

Сашо от Варна

преди 3 години

На мен най скъпо ще ми излезе Коледната трапеза при тъщата...

36

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че е пожарникар с купена диплома, от нищо не разбира тоя дебел главун ***

35

Ром и Джери

преди 3 години

удоволствието да те управлява пожарникар няма цена

34

аман от глупости

преди 3 години

ДО 29Постно се яде на Бъдни Вечер !На Коледа е месно !Ограмотете се малко!

33

аман от глупости

преди 3 години

Средно за семейство с две деца са нужни ,2 килограма свински врат без кост, 1,4 кг пиле, по килограм ориз....Е тия деца по половин кг.месо и килограм ориз ли ще изядат и всичко останало...?ЗА ХОРА ИЛИ ДИВИ ЗВЕРОВЕ говорим,дето не са яли една седмица?

32

Анонимен

преди 3 години

2 килограма свински врат без кост, 1,4 кг пиле, по килограм ориз, картофи, домати, краставици, ябълки, банани, 2 кг кисело зеле, продукти за баница: масло, яйца, кори, краве сирене, кисело мляко, още и бутилка ракия, вино и шампанско.#Това са продуктите, с които са смятали. Хайде смятате и вие! Липсва мезе за ракията и безалкохолни за децата.

31

Анонимен

преди 3 години

До 28Не всички като теб са членове на правилната партия и като такива нямат възможност да ги поставят на високоплатени длъжности, откъдето да получават премии, бонуси и увеличения на заплатата няколко пъти в годината. Работят каквато работа е останала, незаета от връзкарите. За сметка на това пък не пишат списък с деликатеси по форумите, за да избиват комплексите си.

30

Истукан

преди 3 години

Извинявайте ама на снимката не виждам нещо полезно и хубаво, а после всички се чудят защо са болни. Ето защо!

29

Ульо

преди 3 години

малко праднах аз, боба мн скъп станал ва ся ко ша прааа не знам

28

Шекер Рамзи

преди 3 години

На Дондуков 1! Най-скъпи ни излизат трапезите на Дондуков 1!

27

Кармен Златарева

преди 3 години

Къде в БГ се пишат (и се правят) най-големите ГЛУПОСТИ???

26

ПроСоТо

преди 3 години

снимката на тия СВИНСКИкотлети някакси звучи богохулно в статията за Коледа...Защото Коледната,или ВСЪЩНОСТ РОЖДЕСТВЕНСКАТА вечеря,се състои САМО ОТ ПОСТНИ ястия!!!!!!..Това показва,че ние НЕ осъзнаваме СЪЩНОСТТА на тоя Празник,а Той НЕ е да се наплюскаме и насмучим до припадък,а да отдадем на Спасителя,който /според Писанията/,се е родил на тая дата...Та Празника е "Рождество Христово",а НЕ.."Вечерта на лакомниците и смукачите"..

25

до 22

преди 3 години

В коментара е казано колко би излязла най-скъпата храна. Може човек да харчи и 5 пъти по-малко. Забелязал съм как мързеливите общаци, например, се редят да си купят закуска за 6лв., в която има маргарин и някакви отвратителни неща, а тава домашна баница с най-скъпото сирене и яйца струва 10лв. и с нея ще закусват минимум 3 дни. Ама на- глупави хора, не знаят нито какво да купуват, нито какво да ядат. Взимат ми разни готови руски салати и какво ли не...

24

Анонимен

преди 3 години

Току що напазарувах за Коледа. Какво ще ядем с жена ми? По 1 рибай стек от зряло говеждо от Аржентина- 15лв. за брой или общо 30лв.. Малко скариди за разкош- 10лв.. Зеленчуци с меден дресинг- 4лв.. Чийзкейк с тиква- 10лв.. Малко френски сирена- 15лв., сушени месца от Бредас- 10лв.. И ще остане, не можем всичко да изядем. Не знам какви са тези колосални суми в статията. А за Бъдни Вечер ще хапнем сармички зелеви, сушени пълнени червени чушки и боб чорба, и питка. Има-няма 10лв. максимум.

23

The Real Бай Иван

преди 3 години

Тъй, тъй, друго си е да мушнеш нещо у тумбака. Гуньо за това живее.

22

Беселина

преди 3 години

Дай му на българина да яде и пие! Това е най-важното, да се наплюскаме.

21

11

преди 3 години

Бе що ми се струва, че май не съм виждал разфасовка ракия 0,750 литра? Някой май не е купувал ракия от магазина.

20

.

преди 3 години

А някога хората си пожелаваха: "Спокойни и светли празничини дни!"Накратко, Коледа не е само ядене до обездвижване и пиене на корем. Все пак, това е религиозен християнски празник.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Много семейства разполагат с общ доход 800-1000лв. за цял месец. Ако дадат цялата сума за храна, няма да имат с какво да си платят сметките.