21

УМЕН

преди 3 години

"Синът ми е в 7-ми клас и няма да завърши нормално!"Ненормалното е че ти си на 50, а синът ти на 14. На твоята възраст хората имат внуци.

20

До Asd

преди 3 години

Не бой се - мсиля че ще можеш да получиш хиляди боцкания! Ама явно 3 висши не са достатъчни да можеш да напишеш правилно 'ски курорт'...

19

Даскал Пижо

преди 3 години

Ами, страх ни е от вируса, но от ваксината повече.

18

Анонимен

преди 3 години

Учителите, докторите, здравните работници, полицайте получиха тлъсти увеличения защото били на първа линия в борбата с Ковид. Полицията стои на манифестации по улиците за още повече увеличение.Когато е за пари тогава плачат че са на първа линия. Обаче когато трябва да се ваксинират тогава,, ния не щем,,

17

родител на ученик

преди 3 години

Ааааа, няма такива филми!!!Синът ми е в 7-ми клас и няма да завърши нормално!Задължително трябва децата да имат присъствено обучение!!!Учителите СА ДЛЪЖНИ да ходят на работа присъствено и физически!!!!!!Ако ги е страх от вируса - да се ваксинират!!!!!! Ако не искат да се ваксинират - НЕ ГИ Е СТРАХ ОТ ВИРУСА!!!!!!МАРШ НА РАБОТА ДАСКАЛИ!!!!!!иначе ви чака уволнение

16

Аз пък искам:

преди 3 години

Против антиваксърите, против flatearth-ерите, против религиозно войнстващите *** от всички религии, против тоя вирус, против факта, че ако се заразиш даже и да оцелееш може да заразиш други хора дето да не успеят да оцелеят. Аз пък искам в името на науката и здравия разум и медицината ще се ваксинирам!

15

Даскал Пандо

преди 3 години

42 години я работих тая професия учител.Нямам високи претенции за себе си,но ви уверявам ,че огромна част от колегите са високоинтелигентни и ерудирани. И най-важното-непрекъснато се усъвършенстват и четат. Четат по тясната специалност, компютри и каквото още се сетите! Особено дамите...

14

Asd

преди 3 години

И аз съм интелогентен човек с 3 висши. Може ли да се ваксинирам вместо някой колебаещ се учител и после да си ходя спокойно на сликурорт?

13

Анонимен

преди 3 години

Ваксината Pfizer беше одобрена набързо само и само да излезе първа ваксина от Фащ. Другите ваксини от други държави дори са грубо пренебрегнати.

12

Анонимен

преди 3 години

Процента желаещи да се ваксинират сред учителите, е разбираемо нисък, все пак това са интелигентни хора, но защо остава нисък процента на желаещите сред ушевите, които, откакто свят светува, не са известни с нечуваните си умствени способности? Баш суджука и той се назландисва и увърта.

11

Анонимен

преди 3 години

да не са луди да си набият тая отрова и след някоя и друга годинка да развият рак който за разлика от измисления еврейски вирус е нелечим и в 99 .99 процента означава смърт .....

10

Анонимен

преди 3 години

Еми ще обучават неваксинирани.Но няма да лаят,че ги е страх от К19.Служителите в банките,магазините,аптеките,бензиностанциите да не би да се срещат с по-малко хора от един клас? Ами и ако те кажат така ? В ТЕЦа ,ел.централите,енергото ? Ако и там откажат да ходят на работа ? Знаете ли какво ще се случи ? Струпване на хора има не само в училищата !!!

9

Анонимен

преди 3 години

Явно са умни, затова са учители.

8

Анонимен

преди 3 години

"На учителите им дойде лесно да си стоят вкъщи и да преподават и да си взимат цяла заплата. Мястото на учителя е в класната стая."Това какво общо има с ваксините, че не моем да се сетим, а бау-бау?

7

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е техен- на учителите. Като не искат да не се ваксинират. Едва ли някой ще ходи по домовете им, за да ги ваксинира насила. Поемат си риска и продължават напред, т. е. в класните стаи. Който оцелее, оцелее...

6

бг

преди 3 години

На учителите им дойде лесно да си стоят вкъщи и да преподават и да си взимат цяла заплата. Мястото на учителя е в класната стая.

5

Анонимен

преди 3 години

Учителите са от интелигентната част на обществото, няма лесно да бъдат манипулирани от неинтелигентните политици.

4

Nona

преди 3 години

Браво,значи има мислещи

3

Ха ха!!!

преди 3 години

Учителите - не искат. Лекарите не искат. Умните - не искат. Образованите - не искат.Главния Пожарникар на Републиката - Иска!

2

УМЕН

преди 3 години

Сега чакаме видния форумен сорросоидд бау познат с още хиляди прякори да оплюе учителската гилдия и да им каже как не са прави.