85

Анонимен

преди 3 години

Фон дер е част от новия световен ред. Каквото й се нареди, го прави

84

Тая

преди 3 години

Много лошо гледа или е уплашена.

83

Брюксел

преди 3 години

под диктовката на фащ ще разпилеят европа. Цел Европа да се запали.

82

Зозо

преди 3 години

До ББАлоуууу, нещо за руския фашизъм имаш ли да споделиш?

81

Анонимен

преди 3 години

О, ЕК е медицински орган, бъкащ от експерти по вируси и ваксини!Че кой се е съмнявал, че няма да одобри поредното оръжие да мосово унищожение? Тя е един изпълнител на икономико-политически поръчки.

80

ББ

преди 3 години

Защо трябва да живея и работя като животно в " съюзни" държави като Германия,Франция,Холандия...Финландия...за половин надницабез здравно осигуряване,без пенсионно осигуряване...до кога геноцид и фашизъм в т.н. демократичен свят...Кога Справедливост???До кога лицемерие и грабежи???Ние сме Свободни Човешки Същества!!!До кога фашистки закони и правила???Бог ни дава живота като свободни хора!!!Спрете геноцида!!!

79

Bili

преди 3 години

Дори да се ваксинираме, трябва да продължим да носим маска, не може да се пътува, няма масовки...трябвало 100% да се ваксинират...и тогава нов щам...Говори се открито за още 5-7 години тормоз на населението...ще ни го подават бавно...това няма да отмине.

78

Bili

преди 3 години

Няма натиск върху агенцията...конспирации. Чиновници с малки душици...и семейства за хранене. Разбирам ги...

77

ББ

преди 3 години

Защо офшорните сметки на политическата класа е по-важна от Свободата и Живота на създаващите благата и богатствата ви невинни човешки същества,чийто животи превръщате в пари????Защо политическата класа вършеща престъпления през администрациите които те назначават и им плащат с нашите данъци са недосегаеми???Защо съдебните системи обслужват убийци и грабители...имате ли ваксина срещу несправедливостите които финансирате с нашите данъци????..Света ни не е от вчера..поредната несправедлива империя!

76

ББ

преди 3 години

Защо продължавате да превръщате идеята за Справедлива,Силна и Солидарна Европа в обслужваща не справдливи каузи...зависими ли сте ЕС политици...и децата Ви ще обитават ко.ината която стройте...ще ви презират...Справедлив Свят!!!

75

Анонимен

преди 3 години

Тая женица не я слуша евроатлантическата тиква.

74

ББ

преди 3 години

Стремежа ни към Справедливост е заложен генетично...няма сила или технология да ни го отнеме...ще ви съдим и бесим за убийствата и геноцида над невинни човешки същества...Справедлив Свят...или мъртав!!!Кой убива невинни човешки същества през вируса????Защо го допуснахте с ядрените си армии платени с нашите данъци????Политиците ни предават и не се справят...уволнени сте и ще ви съдим...Сгрого но Справедливо...и децата ви...и внуците ви...нашите умират невинни!!!Справедливост или Смърт!!!

73

ББ

преди 3 години

ога Справедливост в Ко.ината която ще обитават и вашите деца???

72

ББ

преди 3 години

"ваксиционни паспорти" обърнете внимание...а защо не чипове???Кой и защо създаде вируса убиващ милиони невинни човешки същества????Защо не платихте с нашите пари да ни защитите,а плащате за "паспорти"???Нов вид "модифицирани" фашисти ли сте???Колко още пари и животи на невинни човешки същества са необходими за да ви "нахраним"???Кой убива безнаказано невинни хора през вируса????Защо го допуснахте с ядрените си армии платени с наши пари????Защо плащаме на прокурори обслужващи престъпници???

71

До 83

преди 3 години

Умник си голям ти ;) Естествено, че с Витамин Ц-то е образно, добре че беше ти да ми разясниш. Защото всеки има различен водоисточник, не всеки ползва една и съща паста за зъби и т.н. Защо да хабим ресурс, да развием технологиите до там, че да им бием едни имжекции, с тях ще ги направим безплодни, ще намалим популацията до тази, която ни е достатъчна. Ще имплантираме Нано-технология( отделна тема ) и стават Прозрачни граждани Ако ти дойде в повече, дай си време.. порови сам, но едва ли ще..

70

Щирлиц

преди 3 години

Явно въпросната ваксина са я изпробвали върху създанието от снимката,иначе нямаше да има такъв зловещ вид.

69

Бахахахха

преди 3 години

Световната здравна организация разработва ваксинационни паспорти (удостоверения), които да послужат на имунизираните при пътувания и да им спестят изследване и карантина.Хахахаххахаха ееее не? А паспорти за МПР ваксина? Или ДТК? Или и аз нз...

68

Анонимен

преди 3 години

Става интересно: ваксини, паспорти, пътувания, фалшиви документи, карантини, протести, умрели от странични явления...

67

Фо мда

преди 3 години

И ти ли си най-човечния !? Или кой ?Само един завършен ***()т може да твърди в НЕуспешност ЕС и САЩ и да ги уличава в некадърност.Само се погледнете и се сравнете с техния икономически,социален,морален и съвестен живот ! Вие,които постоянно корите ЕС,всъщност някога ходили ли сте там и познавате ли културата на запада ????

66

Анонимен

преди 3 години

След първоначалната ваксинация , който даде фира ще си е заминал от придружаващи заболявания, а сега още играем, на заминал си с ковид нищо, че човечеца бил с рак, така де ше обърнат палачинкате тея...