119

Анонимен

преди 3 години

Не съдете кой колко е умен по професията ..............Бойко Борисов има доста акъл в главата, нищо, че е пожарникар, не съм му фен изобщо и не одобрявам политиката, която води, но изобщо не е за подценяване !!!

118

Зозо

преди 3 години

Слушайте Мънгърааа, вирус няма - грипче, чайчета най-много по 1 аспирин :))))))))))))))

117

Анонимен

преди 3 години

Първо да ваксинират протестърите. То с тях и без тях все тая:)))))))))))))))). Там и Радев да се нареди

116

Анонимен

преди 3 години

Боко бъди мъж пръв си го набий ама в Нс покажи,на хората как го можеш за да ти имат доверие бъди смел вземи пример от чуждите президенти защо да не го можеш и ти помисли..

115

Анонимен

преди 3 години

Давай Баце,набучи си една ваксина първи пред всички и на своето семейство.Недей ни разправя -"първо на нуждаещите се"Те нуждаещите се имаха нужда и от Ремдесевир и ВМА, ама чокан.Така,че няма да се разсърдим за 5 ваксини .

114

Ехеее!

преди 3 години

Ама евала на еврейската комисия по зарази & болести - добре че даде становището си и боко потвърди!

113

Анонимен

преди 3 години

Прекрасно! Значи си готов и внучетата ти да се ваксинират с нея публично?

112

ковид

преди 3 години

тоя лъже без умора и трябва да му вярвам ли

111

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Ваксината е безопасна и ефективна!!!Невероятна експертиза от човек, който е прочел само 1 книга през живота си - Винету!

110

1

преди 3 години

др.борисов,от опит знае,че ваксината е безоббидна,а създателите и,са негови приятели ,***.

109

ГосТ

преди 3 години

Благодаря на файзер и бионтех (нали така се казва), но аз предпочитам класическите ваксини на Синовак, Синофарм и Гамалея, а не експериментални клетъчни ваксини, които форсираха последните 6-8 месеца и на всичкото отгоре са крайно нестабилни и съм убеден че поне 30% от тях ще бъдат деградирали от немърливост.

108

Анонимен

преди 3 години

Продадоха ви проблем.Негативно внушаваха и рекламираха измисления вирус.Сега продават решение.Отнемат ви права свобода ограничават ви.Когато се осъзнаете ще е късно!Как може да празнуват Рождество Христово , когато вървят срещу БОГ !!!!!!Няма вируси и болести.Единствената реалност е ЛЮБОВТА

107

истината

преди 3 години

Не е случайно че повечето световни лидери "прекараха" вируса и сега ще кажат че нямат нужда от ваксинация...

106

ББ

преди 3 години

я съм ***...първо главнио прокурор...полицията и докторите...твойте герой...па нас вълци...на първа линия сте...така е справедливо...не че знаете какво е Справедливост заети с офшорките и краденето/сега двамата трола с по петп ника ще ме емнат/...ама пускта простота все ме тегли да ви питам кой пусна псето вируса...кой убива невинни и защо...кога ще плащаме за чипове...колко невинни човешки животи и колко пари ще ви нахранят...ще ви бесим безкомпромисно...децата ни вашите...внуците ни вашите...

105

ПроСоТо

преди 3 години

До 106-тиБъди обективен, товарищ. Не Бойко, а Румен Шведски го пускаше цяло лято с дрона си, подарък от китайските другари!!!Зер правителство има да се сваля!А както пееха водещите му офицери :"за ценой не постоим"!!!

104

Анонимен

преди 3 години

Мале тоя естествен подбор яко е натиснал България. Днес антиваксиръри, утре антиядящи, в други ден антидишащи. Големи гении се навъдиха, да не повярва човек че сме затънали в мизерия с такива капацитети коментиращи по новинарските сайтове и фейсбук.

103

SS

преди 3 години

А за новия щам,дали действа ваксината?Или за него нова ваксина?Дай личен пример! Командира първи повежда ротата в атака.Ако се крие зад гърба на войниците(хората) го дават под съд за страх и малодушие.Ваксинирайте се първо Герб.

102

Анонимен

преди 3 години

Пожарникарите учат и знаят Гражданска Защита !! Не ги подценявайте.

101

ПроСоТо

преди 3 години

много категорична тая Тиква бре!..човек ще рече,че ТОЙ ЛИЧНО я е пробвал и са кълне в думите си..

100

Койчо

преди 3 години

Щом го казва доктора по разпъване на маркуч може и да е така за ваксините