8

Sofia

преди 3 години

Едно време когато, жените не шофираха нямаше задръствания.

7

Стар Софиянец

преди 3 години

Общината създаде проблема с паркирането с разрешенията за безразборно презастрояване София, а сега мутрите милостиво ни отпускат няколко дни, за да си пуснат лакеите в отпуск по празниците

6

ДДТ

преди 3 години

О, колко щедро от страна на кожодерите.

5

Анонимен

преди 3 години

А така,осигурете възможност на всички селяни да се паркират в центъра на София,а местоживеещите с часове да обикалят за да намерят място за паркиране.Безплатни места ще раздавате когато осигурите достатъчно такива,разбрахте ли бе,***-оти от общината!С чужда пита помен правите,никой не ви е упълномощил да затруднявате и без това трудното паркиране на местоивеещите в зоните!Разрешавали те,големи разрешители ще дойдете,да не би да сте изградили някакви нови общински паркинги напоследък?

4

Анонимен

преди 3 години

Основния проблем в зоните не е да се осигури место на приходящите,а да се осигури место на живущите,ето това не могат да проумеят в общината,която би трябвало да мисли и за двете групи.Но първо трябва да се защитят правата на живущите,а след това на тази база вече,да се мисли дали и къде биха могли да паркират приходящите.Защото стремежа да се угоди на всички води до недоволството на всички,и с право.

3

българин

преди 3 години

И сега какво? Да се радваме ли?-:) Цяла година Софийска община гуши средства бъркайки и без това в празните си джобове На българина.Паяци в София вдигат когото и когато си пожелаят и извиват ръцете на Софиянци да смесват излишни но печеливши пари за общината! В скоро време Ще има протести И пред общината другарко Фандъкова! Така сте се разпасали на последък както самият д-р Борисов! Че и твоята оставка е на ред да я поискат Софиянци!-:)

2

Анонимен

преди 3 години

То хубаво безплатни само че къде има ли свободно място останало

1

BATMAN

преди 3 години

Oshte nemoga da povqrvam. Tova e moq podarak samo da nee nqkoi kapan. Che y begeto vsichko se ochakva..