45

Абе

преди 3 години

Няма ли кой да му даде очила на тоя човек, че много недовижда !

44

До 44

преди 3 години

Да, първо - става въпрос за територия с 2/3 българско население и с хилядолетна българска история, а освен това - истинският окупатор е Германия, като България само се явява като временен управител !

43

Родени -1944 год.

преди 3 години

И да фиксираме веднъж завинаги-България не е била окупатор на Македония(1941-44г.)!Няма как да окупираш несъществуваща още държава,с несъществуващ народ и език още.Това е все едно българите да наричаме окупатори Римската империя и Византия за периода преди 681г.,само защото са владеели териториите и населението говорещо разни славянски диалекти,от които ние после създаваме България, български народ и български език.Същото правят и "македонците", но чак през 1944, с помощта на Коминтерна и ЮКП!

42

Анонимен

преди 3 години

Нема кой да се занимава с вас първата половина на 2021г.На Португалия сте и последна дупка на кавала,а и съвсем други проблеми има да =решава ЕС.После са вашите бивши сънароднициот Словения,може да опитате да ги копумпирате и тях,щом немски издания и чехословашки политици успявате,защо не и словенците!Като го слушам Джамбаски,Каракачанов и Захриева дори тепърва ще ставаме по-зли!Захариева каза буквалноако не бяхме ние,никой не е преритал затяхе сдруги думи-дипломатично!

41

Истина

преди 3 години

За тези има 2 пътя, единия е да кажат: Да Българи сме, но искаме да живеем в отделна държава или 2рия е: Да Българи сме, ще се присъединим към България след 7-8 века борба и ще постигнем заветната цел. Малко ни избяга беломорка тракия заради тях, но... всичко с времето си

40

ББ

преди 3 години

Първи признахме Македония за независима държава,члнка на Нато са защото ги "осветихме",първото ни Европредседателство почтенно предложихме Западните Балкански държави за членки в ЕС...по делата ни съдете...прочетете македонските учебници по-история писани от ДПНМ-КГБ...троянски кон на Русия са...бяхме добронамерени...извинете ни ЕС съюзници...Гърция ги познава...те са троянски кон обслужващ Путин...жалко за хората..

39

Анонимен

преди 3 години

Спрете да се правите на шест волта и половина приемете, че говорите диалектен български и да си преписвате история на ваше име дето не е и няма проблем ще се разберете. Винаги можем да влезете в ЕС като Западна България

38

Аха

преди 3 години

Значи просто ще седи и ще се надява, ясно... !

37

ББ

преди 3 години

стигнахте до там,че да рушите паметници на удавилите се бедни българи в Охридското...или Историческата Истина или нема Мир!!!Политическата ни класа а си позволи предателство ще ги избесим като ***...справка История на България...империи са загивали...живот за живот...до там го докарахте с алчността и беззаконието което насажда ЕСССР...Справедлив Свят..или Мъртав!!!Аз съм Свободно човешко същество!!!!

36

Анонимен

преди 3 години

Стига си хитрувал бе,недоразвит българин!

35

Проф.БожидарДимитров

преди 3 години

От всички българи по света македонците са най-глупавите.

34

ЯНЕ САНДАНСКИ

преди 3 години

"Зоран Заев се надява на решение с България през първата половина на 2021 г."Тоя да не е решил да си признае че е българин? Друг начинб иначе нема

33

де

преди 3 години

Да се разберем...? Ние не бързаме по тези въпроси, така че няма как да се разберем, за наша сметка!

32

?!?

преди 3 години

Твърде рано да забравим омразата му към България. Твърде късно да признае историческата истина. Но нека опита за бъдещето на РС Македония.

31

Щирлиц

преди 3 години

За този ваксина няма ли,тъкмо ще я тестват върху индивид с повреден мозък.

30

Анонимен

преди 3 години

22 Заев, като изгоните руските и сръбските шпиони от РСМ, ще се размислим при преговорите.

29

Анонимен

преди 3 години

24 Никой няма да ви анексира,както ви лъжат сърби и руснаци, с тази омраза дето бълва от вас срещу България, няма българин да ви иска за приятел. България не е Русия, да анексира в 21 век/Крим/.

28

Анонимен

преди 3 години

Зоранчо е добро момче ама много ги е изтървал титовистите и сръбската пропаганда. 30 г спаха и никой не ги накара да се декомунизират! Странна работа как ще я карат така!

27

Анонимен

преди 3 години

Той хубаво да се бори с корупцията, но само това няма да реши проблемите с България. Зоране, отлагаш неизбежното Зоране!

26

Barba Ganios

преди 3 години

...Za Zoran Zaev samo shut po zaeskia sarbomanski gaz !!!