358

Емигрант

преди 3 години

Не пасат трева в москва, кръв пият на техните роби и на вас

357

Анонимен

преди 3 години

Нали бяха 100% сигурни че му били отровили бутилираната вода в хотела?Това стана, лъжливото овчарче,

356

ктт

преди 3 години

Ама има ли някой , да ги вярва тия бе .....

355

Анонимен

преди 3 години

Според виден експерт по токсикология от "новичок " са нужни количество от 1/10 от водна капка разтвор.Капнете една капка вода.Разделете я на 10. Не можете прекалено но поне я разделете на 3. Е това малко количество е достатъчно да убие 5 човека.Та тоя как така са го пръскали с това и той имал само разстройство и повръщал?

354

Анонимен

преди 3 години

Аха звъни по домашният телефон на таен агент под прикритие казва " аз съм шефът ти що Навални не е отровен"? И онзи му дава отчет " самолетът кацна бързо,намазахме му с новичок гащите и лекарят го спаси"

353

тоя е прост и тъп

преди 3 години

като украйнец

352

Анонимен

преди 3 години

Този вмириса Европа и светът с идиотските си обвинения против главата на РФ. Аланкоолу,ако някой ти искаше "главата",то ти днес отдавна щеше да си в отвъдното.Седи си на запарения ***,радвай се на живота и спри да тичаш по студията на различните телевизии.

351

Анонимен

преди 3 години

Разбра се каква е работата,предстоял е съдебен процес на Навални и за да не се яви в съда,се е престорил на болен,за да се отърве от съдебна отговорност, затова и е избягал в Германия, докато мине датата за насроченото дело в съда в Русия,шмекер и бъзльо!По-скоро е за смях цялата работа.

350

Затворко

преди 3 години

Време е да спрете с тъпотиите за отравянето на Навални. Ако се водите по това което са скроили ЦРУ, тогава трябва да се твърдо убедени, че България е извършила атентата срещу папата както ни го предписваха същите агенти.

349

Наблюдател

преди 3 години

Да бе, да. Точно такава информация, ако е вярна, по всички инструкции на ФСБ се предава по телефона по незащитена линия. Мъчат се да ни убедят, че тоя агент е по-наивен и от български пенсионер жертва на телефонни измамници. :-) Нескопосано скалъпена история.

348

Анонимен

преди 3 години

Много е опасно в Русия да ходиш с долни ***.

347

Анонимен

преди 3 години

Тук пълно с ***-путинофили, за които, всичко е една провокация зад която седи ЦРУ на САЩ. Също като оправданието на джуджето след разследването на опита за убийство на Навални.

346

намазаните гащички

преди 3 години

как ли агента на злия Путин се е добрал до гащичките му .... намирисва тая работа на дъга седемцветна .....

345

Гледах тв диспут

преди 3 години

Навални - Гиркин. Гиркин е фронтовак ( различни "горещи точки" - а бе "фуражка" както казват местните капацитети), но направо го размаза - Навални изглеждаше по-*** и от нашия Гошо. Струва ми се, че той е много удобна опозиция ( нещо като нашата крадлива ***) и не вярвам някой да тръгне да го трови пък точно защото е опозиция.

344

Анонимен

преди 3 години

Все пак агентът не е точно агент,а химик,и се е вързал,и наистина си разказва всичко цели 50 минути ,тъпанара.

343

ха-ха

преди 3 години

тия за големи балъци ни взеха,на тези глупости не може да се върже и третокласник

342

тъпанари

преди 3 години

какво е ФСБ?

341

Анонимен

преди 3 години

явно е голям позорът за да се активира толкова троллмасса

340

ох...

преди 3 години

Такааа, правилно ли разбирам, че Путин първо праща една сюрия агенти да убият нашия Гебрев с едно от най-мощните химически оръжия - митичния новичок, но агентите се провалят; после същите агенти опитват да убият със същото вещество Скрипал, но пак се провалят, щото забравили, че в Солсбъри има мъгла, която разтворила новичока; и накрая пак една сюрия агенти използвали пак новичок, този път в гащите на Навални, и пак се провалили? Това е приказка за ......, сори...

339

Хем-хем

преди 3 години

Нещо не ми се връзва. Хем руското разузнаване има грандиозни успехи и съперничи с Ми-6,хем служителити му пълни ***. Има нещо ненермално в погледа на Навалний. Ама теее... прогресистите в Русия са си налудничави още от времената на Александър II.