10

Boko

преди 3 години

Po mrusen narod ot bulgarite nqma

9

Жалко, но факт

преди 3 години

Вечер се излиза с 2х10лв в джоба и като те спре някоя "друсалка" да ти прави проблем ги хвърляш и се отдалечаваш с бърза крачка, ако имаш късмет , докато ги събира от земята ще си се отдалечил на безопасно място

8

Анонимен

преди 3 години

До 5..... я си ходи да си лягаш заухав

7

Анонимен

преди 3 години

Не са му стигали едни 20 лева за хероина...

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Носенето и притежаването на хладно оръжие е напълно законно и няма нужда от разрешително. Можеш да се разхождаш по улицата с меч като на Конан Варварина и ще е също толкова законно. Разбира се, ако вземеш да го размахваш гол и да крещиш нечленоразделни звуци с пълно гърло, ще бъде хулиганство, т.е. престъпление. Иначе органите на мевере обичат да се заяждат за това, че ножката ти била с острие над 3 см, а това условие е още от дълбокия соц и беше отменено преди десетилетия.

5

Ко каза

преди 3 години

Не разбрах!? Човека си ходел по улицата и ко? Хванал коронавирус и ко станало? От вируса получил комоцио!? Сега ако го изпуснете и него ли от корона ши *** пишете?

4

Короната

преди 3 години

Аз бех! Тоя не не искаше да се боцка...

3

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам! Главният прокурор Иван Гешев каза, че в България вече такива работи не стават.

2

м дааа

преди 3 години

уж непознат, а зада го намерят толкова бързо явно е добре известен на полицията.

1

Анонимен

преди 3 години

Разрешение за свободно носене на ,,хладно оръжие'' ще охлади поне малко желанието на обирджии и психопати.То огнестрелно няма да дадат заради мишките в Парламента,ама поне по една крива *** да запашем за кураж,вече ме е страх да отида да си хвърлям *** по тъмно.