35

Анонимен

преди 3 години

Две трети от заболелите мъже умирали? По-голяма простотия не бях чувал

34

мъж

преди 3 години

Ми аз не пуша, жена ми пуши.Аз се разболях, а тя не (не е COVID-19).Значи от друго ще да е?

33

DussetO

преди 3 години

Защото просто умират повече мъже отколкото жени ... Simple

32

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотПатриотче, и друг път си блестял с тъпните си. Значи какво, и ти си от онези отчаяните, дето се надат комунистически Китай да се справи с капиталистическа Русия. Защо не опитат с 3.5 милионна Монголия, пълна с ценни залежи? Или Казахстан? Киргизстан?Русия не става за биене!До 29Искам да те поправя в едно - пишеш: "даже има еойна между СССР и Китай за Манджурия". Никога не е имало такава война. Имаше битка за о-в Даманский на Амур, която завърши плачевно за китайците. Прочети!

31

ЦИНИК

преди 3 години

Начи ,ако мрът от коронка повече маже отколкото женки,тва значи : 1 Доказва се веке ,че женътъ е змия и затва не мре лесно. 2 Щом мрът повеке маже и по малко женки начи жа намалеаат мажете и жа има повеке женки за по малко маже.Хареми ли жа праим бря!

30

999

преди 3 години

А в Индия било обратното. Май причината е в Храненето???

29

О хо хо

преди 3 години

А как стои въпросът с гейовете? Те към мъжете ли са или към жените??? Май не умират много - много. То и хив ги не мори, камо ли пък ковид.

28

Така де

преди 3 години

Лош материал се падна, управлението е супер

27

до Патриот

преди 3 години

понеже политизираш нещата, да ти обясня че китайския комунизъм никога не е бил братски, даже има еойна между СССР и Китай за Манджурия. Хубаво е да си интересен но в случая си смешен

26

Анонимен

преди 3 години

добре бе, няма ли да се спрете с този психо терор над населението, дори и да е вярно, защо теябва да им се внушава този страх и обреченост. Но това е то, журналистическата лакомия.

25

Аз

преди 3 години

Спрете да лъжетв медиики корумпирани.

24

Болярин

преди 3 години

А каква е разлииката в смъртноста между ниски и високи ,слаби и дебели,умни и глупави.За бедни и богати няма да питам.И да знаете че купона е в Търново.Вчера само 1болен го писаха защото кихнал.Ай на здраве че до трифоновден ще е все така .

23

Патриот

преди 3 години

Е как защо?От къде дойде вируса? От братски комунистически Китай!Още преди 10 години, другарите китайци имаха над 5 милиона мъже повече, за които жени няма!Голяма част от тези китайци ще си намерят булки в Русия и Европа!Затова, да благодарим на китайските комунисти, които мислят за народа си!!!Венсеремос другари!

22

СД

преди 3 години

Рядко нескопосан материал

21

Тъпа

преди 3 години

статия.

20

Анонимен

преди 3 години

Щото атакува мозъчните клетки,където има повече-повече атакува!

19

до Ново

преди 3 години

Може ли да дадеш ДОИ-то на публикацията. Много ми е интересно да я прочета. Или линк където е наличен документа.

18

Анонимен

преди 3 години

И ко правим ся? Ген. Годжи да нареди утре всички мъже да си сменят пола и ще преборим вируса

17

Кочо

преди 3 години

тя и тъщата го изкара, на практика освен многото и мрънкане колко е тежко, то при нея всичко е тежко, нейните болести са повече болести от на другите, си беше една 10 дневна настинка, нямала сили вдигала от време на време температура. Хич не ми го хвалете, ако я нямаше паниката и жертвите щяха да са по-малко. Масово тъпчат хората с излишни лекарства, няма място за истински болните, щото има хиляди сополиви носове в болниците. Кат Веско Маринов, дет го боляла главата и имал темп.

16

анонимен

преди 3 години

нездравословния начин на живо ...... за по старото поколение ......да го .................хранихме се с истински плодове зеленчуци и т.н. създавате омраза към по големите от вас хора - това случайно да е облечено в закон?????? и да е нарушение на конституцията и хартата за правата на човека