17

Tonita-7

преди 3 години

Не само,че стегнах куфара но И летях,плавах:... никой не ме провери никъде,нито ме попита... Така,че тази Корона си е лъжа!...

16

морето насрано

преди 3 години

До Анонименпълно с бактерии и вируси...

15

край на Балкантурист

преди 3 години

До край на туризмаОснован от ярменци и свърталище на МВР-ДС и военни пенсионери. Само за чужденци!

14

край на туризма

преди 3 години

Край на Общественото недояждане с малограмажните порции и надписаните сметки!!!

13

SHEFA

преди 3 години

СЕГА ДРУГИ ЩЕ СТЯГАТ КУФАРИТЕ-ТАКА КАЗА Д-Р РЕЙНЕР ФУЛМИЧ.-РГАНИЗАТОРИТЕ НА КОВИДГЕНОЦИДА ГИ ОЧАКВА НАКАЗАТЕЛЕН СЪД.

12

Баче Кико

преди 3 години

Таз година ми беше силна - ядох агнешко на Великден, на Гергьовден, ходих на море в Гърция веднъж и два пъти в България. Живот и здраве догодина пак.

11

Анонимен

преди 3 години

до Днес БГкогато аз напиша истината ме затваряте за 24 да пишаа тук от 48 часа има един де.бил... който е изпуснат от *** фабриката на некад.ърниците и сее умопомрачително г.лупости в сайта на минута по 5 неадекватни съобщенияРезнете му налъмите.. ба-си на.глото.. не спира да с.пами. Натряскан е до козирката

10

Анонимен

преди 3 години

Секторът беше пресилено ударен, тъй като повечето имат по 8 фирми като Ричи Алибегов и вечно реват за пари. Те все фалират откакто ги помня и вечно фирмите им се увеличават. Ричито Алибегов с неговите 8 фирми като не му изнася - да ги направи на 4.Да ги направи - ама не ще. Що да ги прави като с 9% ДДС ще продължи да укрива данъци? Уж обеща да изкара заплатите на светло...но нанай.Прогониха българите в Гърция да търсят почивка от преди години.. СЕГА ДА ФАЛИРАТ! НА НИКОЙ НЕ МУ МРЕМЕ! КОЖОДЕРИ.

9

Анонимен

преди 3 години

У тубата има филмчета - пътувай от дивана .Не са на български но стават. То вече ко ли българско става за нещо. Та може да си пътувате от вкъщи .Хората ви показват всички забележителности и не можете да пропусните нищо. А самолетите цапат въздуха и разнасят болести.

8

Анонимен

преди 3 години

Защо физическото пътуване в пространството трябва да е цел и фиксация на съвременния човек. Човек може да пътува в мислите си, в идеите си, в рефлексията за себе си и близкия си социален кръг. Засипват ни с ментални модели които са чужди за нашата култура.

7

Анонимен

преди 3 години

На който не му харесват магистралите да ходи пеш... е как да стигна пеш до Банско ще чакате !

6

Анонимен

преди 3 години

Да станат програмисти ;)

5

Анонимен

преди 3 години

Кой не е стегнал куфарите?! *** с до 1500лв. заплати се наредиха до един по софрите по селата да обясняват как вирус няма и да се надлъгват с великите си роднини.

4

Анонимен

преди 3 години

Как може час и половина нямахме ток на Коледа?

3

Анонимен

преди 3 години

На мен ми отпадна Черна гора и Хърватия през пролетта, планирана още зимата

2

Анонимен

преди 3 години

Нашето семейство беше поне 60 дни по плажовете.Пожелавам си и догодина да е най-малко толкова.И да сте здрави и ние да сме здрави!

1

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Силно ударен?Колко силно ...Затова ли се строят нови обекти в общината, за хиляди туристи ?!