17

Не е на 24

преди 3 години

В статията пише, че е посветил 24 години от живота си, тоест завършил е медицина и е започнал да работи. Бил е на около 50 г. Но има ли значение? За съжаление е загубил битката.

16

Анонимен

преди 3 години

Много млад бе на 24

15

До 9 Стоян

преди 3 години

Ами отивай и прави аутопсия! После на теб няма да я правят.

14

???

преди 3 години

През 2019 година по това време умираха по 295-299 човека на ден, а сега средно на ден умират над 660 човека, от които само 130-140 от Ковид-19, а някакви питат къде били изчезнали другите болести. То бива, бива, ама чак толкова голяма проcтотия .....

13

Чичо Митко

преди 3 години

Мангърче, къде си бе, сине майчин? Ела да ти кажа нещо.

12

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости човека.Много мъка ни се събра.Съжалявам за всеки починал човек и всяка страдаща душа.За сега обаче смятам повече да не чета тези некролози, т.к. това е признак на начална депресия.Ще развия психично разстройство така. За вируса разбрах,че не може да му се вярва и протича различно, но има излекувани/с повече късмет/.Ще си чета сведенията и ще се интересувам от тенденциите. Ще си спазвам мерките и ще се наслаждавам на мига.

11

Анонимен

преди 3 години

До 2: А кажи бе умник,къде изчезнаха ВСИЧКИ ДРУГИ БОЛЕСТИ И ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ И ОСТАНА САМО ЕДНА БОЛЕСТ И НЕЙНИТЕ ЖЕРТВИ!!Непонятно е,как всякакви медицински и политически фактори(с малки изключения,на които вече затвориха "устата")са си зашили говорния и пишещия апарат и усилено мълчат по този въпрос!!!Е,заедно с тях(с малки изключения),със зашити намордници е и цялото Стадо!

10

Тип народ

преди 3 години

Поклон пред доктора и съболезнования към семейството! Да почива в мир!Като чета някои коментари, ми става все по ясно, че нашият народ е безнадеждно изт'пял. Освен съболезнования за още един изгубен стойностен живот, всичко останало е израз на тотално опростачаване.

9

Стоян

преди 3 години

Умрял е от всичко друго но не и от ковид, но и него пишат починал от Ковид за да ни плашат и зомбират, за да се гаврят с нас и всеки ден лекарите да искат все повече и повече париПисна ми от тези манипулации!!! Имаше ли аутопсия, която да потвърди от какво е починал - НЯМАЛО Е, а без аутопсия, това е чиста ЛЪЖА!!!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости.На този свят сме гости.Дано на онзи свят колегата намери покой и Бог да го прости, заради добрите дела, които е направил и за тези,които е искал да направи, но не е успялЛекарите се нагледахме на човешки страдания. Дано кошмарът свърши час по-скоро.

7

Анонимен

преди 3 години

Стадо аборигенско,ще ви цитирам две заглавия в dnes.bg(от днес), на двама мастити "корифеи" в медицината:КОСТАДИН АНГЕЛОВ:Новият ЩАМ е по-заразен,но се влияе от ваксината.ШЕФЪТ НА БЛС:Това НЕ Е НОВ ЩАМ,без истерии и паника!Ето с такива взаимно изключващи се твърдения ви(ни) заливат ежеднено такива "мастити" "специалисти" и вие трябва да обезумеете,за да ги изпълнявате!А сега ви очаква и новият "свободен избор" - без ваксина няма самолет,обществен транспорт,работа,лекарства..и храна!Запом

6

Лекар

преди 3 години

Съболезнования !Колегата имал ли е хронични заболявания ?

5

Анонимен

преди 3 години

Всеки починал ли в тази загубена държава трябва да го правим национална новина? Май целта ви на вас като медия и на всички подобни е друга, а?

4

Анонимен

преди 3 години

Само едно немога да разбера защо не се прави аутопсия на поючиналите от т.н. ковиди.В България досега са правени 3 аутопсии на починали от корона и такъв не е установен.СЗО да каже нещо по този въпрос!

3

Бау

преди 3 години

Съболезнования.

2

Анонимен

преди 3 години

Спрете коментарите под подобни статии.Сега ще налазят форума тези, които вярват, че вирус няма и че всички умират от естествена смърт.

1

Анонимен

преди 3 години

Слагайте наморниците!