13

Тато из Правец

преди 3 години

Без пари да ми я дават не я ИСКАМ !!

12

Анонимен

преди 3 години

путин нали разправяше, как държавата щяла да субсидира ваксината и цената й щяла да бъде "ниска".За Пфайзер, Модерна и т.н. разбрахме, че цените варират от 2 до 16 евро.А сПътник-а колко излиза, Путин вече обяви ли?Знаем, че не може да се прилага при най-застрашените, дай да видим как е като цена.

11

Чебурашка

преди 3 години

До Апропо...... новите ни господари са американци и на тях се кланяме, новото деление е на... Русофилите винаги трябва да имате господари. Така сте възпитани още от деца.

10

Чебурашка

преди 3 години

До Мат за ЧебурашкаКогато видиш де били да развяват и да се намятат с американски знамена, да носят тениски с лика на Тръмп и да разнасят портрети на Линкълн и Рузвелт, тогава можеш да говориш за американофили. Засега има единствено русофили.

9

Анонимен

преди 3 години

До Шах за чебурашкатаТи го чакаш, но освен да го копираш нищо друго няма в празната ти кратуна. И ти си като идолите ти: всичко, което що годе става, сте откраднали отнякъде.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23В България по времето на социализма на е имало работеща икономика. Кремиковци, звездата на българската тежка индустрия, никога не е излизал на печалба.

7

Айде купувайте

преди 3 години

руски ваксини докато е време стига сте ни гъбаркали и харчили пари на вятъра за пфайзъри,модерни и др. бъркочи.Стига с този инат и политики,взимайте руските ваксини и мирясвайте защото народът мре.

6

Търговец

преди 3 години

В България ще е над 100 лева. Защо ли? Защото така.

5

Чиста работа

преди 3 години

7 милиарда *15.50 Евро = 108.5 милиарда Евро. А разходите им за производството сигурно са не повече от 1-2 милиарда. Сигурно шишенцата в които я запечатват струват повече от самата ваксина.....Като продължи пандемията примерно още 3 години таман около 300 милиарда чиста печалба!Пък после ми говорете че нищо не печелели от ваксините.300 000 000 000 ако нещо не съм объркал нулите. Голямо число е!

4

Анонимен

преди 3 години

Нали цената първо бе 12 евро? Как така за една седмица се повиши до 15,50евро?Модерна - $18Pfizer - $12CureVac - $10Johnson - $8,50GsK Sanofi - $7.5AstraZaneca Oxford - $1.7

3

V

преди 3 години

Аз ви казах че ще стане като с ф16. За нас най скъпата и най смотана ваксина. За тая трябват мощни хладилници .И риска да бъде повредена при преместването и е най голям .Затова точно тая ни трябва ,а и е хамериканска .

2

Anonymus

преди 3 години

Показаха в Белгия цените на ваксините. Точно тази не се споменава, но най-скъпата е $18. За тази на Pfizer ще ни щавят 15.5 Еврака или малко над $18. *** инфлацията, ще даваме поне 1/2 отгоре на оригиналната цена. И това преди крадливите маскари да се доберат и да вдигнат още повече цената. БРАВО, от всичко намирате начин да цоцате народа!

1

Анонимен

преди 3 години

Затова ли избраха тази ваксина,щото е с най-висока цена?