133

Не обичам тец

преди 3 години

Ей затова ТЕЦ-никога! В общака като бях беше супер слабо, хората на квартири се оплакват от сметки... Мизерия пълна. Завинаги мисля да съм на газ...

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137"Неграмотен народ колкото сега има в соца никога не е имало."Всеки, който тук е писал нещо и милее за Соца е доказателство за обратното. Начело с "Киро" а.к.а. ФСБ и още много подобни имена.

131

Зозо

преди 3 години

До ATAKA_FOREVER .....НЯМА ГО ХРУШЧОВ ДА ДАВА Газ без Пари!.....Каква газ е давал Хрушчов бря ***?!?

130

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНеграмотен народ колкото сега има в соца никога не е имало. демокрация=демопростация каквото сега е положението с така наречения Български народ.

129

Зозо

преди 3 години

Мая Манолова като видях и спрях четенето. Всичко е ясно. Пак сух напън :)))))))))))

128

прахмапут

преди 3 години

На Топлофикация девизът трябва да бъде:" Кръв повръщам, пари не връщам! "ХАХАХАХАХА

127

Анонимен

преди 3 години

не е излъгал 78с са със ддс какво му излиза ти влез пак за да прочетеш добре

126

Анонимен

преди 3 години

До Киро БрейкаКиро, мой покафенял приятелю, това какво комунистите пишеха на опаковката, не променя факта, че не беше това, което целия нормален свят разбира под това име. Сега разбираш ли, брато, какъв е проблема? Комунистите са ти промили мозъка кое какво е, а ти си толкова зле, че даже не го осъзнаваш, че са те разигравали. Те нарочно ви държаха неграмотни, а вие се гордеете с това, че и агресивно искате да се върнат пак времената на неграмотността. То един неграмотен какво друго да иска?

125

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Да са ви сладки бананите, бананоядци .. !От корите + захар, направете ракия.Нали сте Юнаци ?!Захарта да не е от кубинска тръстика, щото е комунистическа - лоша.

124

Анонимен

преди 3 години

Борисов е скъп приятел на Ердоган и Путин, но за тях е приятел, за нас е само скъп, защото ние плащаме сметката. Под шлифера на Ердоган Борисов и Доган казват: ние ще участваме във властта и ще бъдем напред в усвояването на най-голямата порция инвестициите на ЕС в България. Същите пари, предназначени за модернизацията на страната.

123

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ НА СКРАБ!ДОЛУ ПАРНОТО!НЕ МОЖЕ ..НЕ СТАВА НЯМА ГО ХРУШЧОВ ДА ДАВА Газ без Пари!.Закривайте и Всичко на Отпадъчните.

122

Анонимен

преди 3 години

До Киро БрейкаКиро, мой прятелю, марципана се прави от бадеми и захар. Това, че в Комунизма наричаха "марципан", което няма нищо общо с марципана, е това, за което говорех, но ти освен в квартала не си излизал никъде и още си живееш със "знанията" от соца. Брато, вас не ви ли е срам, че сте си прекарали живота в неграмотност, че и се гордеете с това и искате пак да се върнат времената, когато можехте да сте си неграмотни? Ти затова освен банани нищо друго не можеш да измислиш. :)))

121

До кирчо брейка

преди 3 години

Ха ха ша *** от злоба по леко, успокой се;) Колко места съм обиколил по света, вие през комунизма и на картички не сте виждали щото не ви даваха..

120

Анонимен

преди 3 години

Комунистите смятат бананите и тоалетната хартия за свой личен, класов враг !а сега вече и шоколада ... добре, че всичките са в такава възраст, че вече ги чакаме - хайде другари, време ви е !!!

119

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Протест сега,сметки двойни уж има,а еврото като въведат,цени ще удвоиме...

118

Анонимен

преди 3 години

До хахааПравилно. Ако ползвате повече очаквайте по-малки сметки. Тва в червените школи го учите?

117

хахаа

преди 3 години

ЕТО ГО ДРАСТИЧНОТО НАМАЛЕНИЕ НА ТИКВАТА С 50% -ПОМНИТЕ ЛИ КАК НИ ЛЪГА МИНАЛАТА ЗИМА!НА 28.03 ПАК СПЕТЕ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ , И МНОГО ЩЕ ИМА ОЩЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ...

116

до 131

преди 3 години

Защото тази от самоковските баири не е провинциалистка, а кореняк софиянка, викаш, а ?

115

Анонимен

преди 3 години

Комунистите смятат бананите и тоалетната хартия за свой личен, класов враг !

114

Анонимен

преди 3 години

Нормално е като работим почти всички хоум офис.Аз например преди го слагах на 2, а сега нон стоп е на 6.Не съм специалист и не знам как точно се произвежда тази енергия, но предполагам че струва пари. А и работниците, които я произвеждат, не вярвам да са от Ордена на Майка Тереза и да работят без пари.