25

Анонимен

преди 3 години

Англичаните запрени, учените мъдрят какво ще стане, дали ваксината ще бори и този вирус, а самите производители казват, че ще адаптират пеодукта си към новия щам. Професорке, абе кажи им на тия хора да не си губят времето с анализи и адаптиране, че това са стари работи... Обясни на държавите от ЕС, че този щам си върлува от 9 месеца... Ейй мама му значи- бързаш, бързаш професорке да вземеш и ти от комисионната от ваксинираните. Ама крива ще излезе вашата работа. Българите не ви вярват вече

24

65

преди 3 години

Ужас ,новият щам е по тежък от сегашният ,къде отиваме? Нона небето, ужас

23

Анонимен

преди 3 години

Щамът е нов само за правителството на Борис Прическата Джонсън.

22

Анонимен

преди 3 години

Явно този щам е новост единствено за евролиберастките бюрократи.

21

Анонимен

преди 3 години

Щамът не е нов, просто правителството във ВБ отново сгафи яко. Онзи ден казаха, че всички могат да обикалят за Коледа, което означаваше рязък скок на заболелите. Затова след няколко дни обърнаха палачинката и казаха, че ще правят локдаун. Но понеже не им се получи, решиха да сплашат населението с "нов много заразен и опасен щам", а останалите държави само това чакаха, за да им го върнат с "аа, опасен щам имате, не може да влизате в ЕС, вземи тая блокада на границата сега!". И те така те!

20

1234

преди 3 години

До коментар 13Абе многознайко ти Чувал ли си заСанофи Пастьор да позная ли не, а знаеш ли че от сто лаборатория по цял свят избра нашата на Бан за разработка и подкрепа на Българска ваксина. Не се изказвай неподготвен, нашите учени са едни от най добрите и за това че не се развиват е виновна държавата защото не инвестира в тях.

19

Защо не каза това...

преди 3 години

...на англичаните ? Или ни успокоява ? *** ние нямаме нужда ,тука сме на принцип ,,квот дойде ,, .

18

истината

преди 3 години

Тази "проферсорка" ще се ваксинира ли ?

17

Анонимен

преди 3 години

Е нали казаха че този щам го има от септември,а чек сега раздуха балона.Защо ли!Явно отричането на "ваксината" е причината.

16

nimportequi

преди 3 години

Като знам какви работят в бан... Кафе и цигари цял ден!

15

Анонимен

преди 3 години

Странна работа. Нали затваряме летището заради нов щам от Великобритания и Северна Ирландия? Сега пък не бил нов щам??? :0

14

Въпрос

преди 3 години

Тази девойка да не е майка на сестри Аргирови?

13

Реформа

преди 3 години

БАН да се ликвидира. Титлите защитени преди 30-35 години да се пре-защитят (интернетът се появи някъде там). Същото и за титли преди 15-20 години (iсоцмрежите). Български претенденти за титли да се пробват в други страни от ЕС (конкурентност, езици).

12

Wherefrom

преди 3 години

Откъде ги вадите тези изкопаеми??? Те работят с понятие принадена стойност за да орят роботите

11

Дафинка

преди 3 години

До ДафиноЕ как да няма, рошавия казва че го открили като чисто нов през септември. Друг е въпроса дали са имали сливи в устата та да кажат това.

10

Анонимен

преди 3 години

"Другарко"Аргирова ако не друго,поне чети в оригинал изследванията на водещите лаборатории в света,ако можеш разбира се,и чак тогава давай трибуна на твоите"умозаключения"

9

Дафино

преди 3 години

Противоречие няма.

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо подобноЩамът-В.1.1.7 е засечен за първи път на 20 септември 2020 година!

7

Дафинка

преди 3 години

На кого да вярваме джанъм, на Кралското правителство или на проф. Аргирова. Кашата е пълна, не издържам вече!!!

6

Д-р

преди 3 години

Като я гледам стрината щамът го познава от 1925 г.