34

с Градина

преди 3 години

Ох,Иване, Иванее пуста алчност.

33

Анелия

преди 3 години

Костадин Ангелов ще ни държи затворени докато умрем от глад!!!Заболелите драстично намаляха, смъртните случаи също, но Ангелов се гаври с нас - ОТВОРИ заведенията, дискотеките, фитнесите, моловете не сме в КОНЦЛАГЕР, та да ни забраняваш, да ни глобяваш, да ни заплашваш в присъди!!!Хитлер е невинна девойка в сравнение с този мазник Ангелов!Пролетта Мутафчийски остави над 100 хиляди безработни, причини загуби за милиарди!Затвор за тези!!! Отворете всичко незабавно - хората имат деца да хранят!

32

м,да

преди 3 години

Цялата ковид истерия е политика! То си е ясно, че няма яко да мрем! Да пласираме ваксините!

31

до Неразбрал

преди 3 години

като не спрат полетите, що не ги спирате, като ги спрат пък що ги спирате., угодия няма...

30

Анонимен

преди 3 години

Господин докторе тихо там! Това дали ще има истерия или не го определят медиите! Това дали има щам и дали е по-смъртоносен/заразен пак го определят медиите. Ти си върши работата просто и не вдигай много шум!

29

още по - българин

преди 3 години

До БългаринДано се майтапиш! Да се заключим по мазетата ли? Новата разновидност явно е с размер на прасе, през ключалки не влизал.

28

Неразбрал

преди 3 години

Що спирахте самолетите, що ще сме без паника? Вземете се разберете най сетне помежду си па тогава говорете на хората.

27

Анонимен

преди 3 години

Това на снимката дори не прилича вече на човек. Ужас, докъде стигнахме, да разчитаме да ни лекуват ***... После питат защо българина не ще да ходи на лекар... Кошмар!!!

26

БЛС

преди 3 години

Маджаров ще лекувате хората които са против ваксините Ти не трябва да се наричаш лекар защото нямаш морал

25

+

преди 3 години

Нов щам: чудесно извинение за това, че скъпата водичка дето ще ни ваксинират с нея не работи.

24

Шефа

преди 3 години

Спокойно народе, не се бутай. Вирус има за всички.

23

Гошко

преди 3 години

Доядоха ми се сърмички

22

гост

преди 3 години

До Има ли изненадани 23 Добро утро на тебе, стига си писал глупости пази си ги за себе си!!!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

voenna igra politika na virusite...ah da mask! ah a sad!

20

Анонимен

преди 3 години

riba, riba, mnogo riba...i mnogo ruski frizeri...:)

19

Анонимен

преди 3 години

triaa da si poharchat eftinkite oxfordski ( moje i da sa ot delhi ili bahrein) vaksinki, zer praviat ubiistvena konkurencia na amerikanskite vaksinki v luksemburga i bruxela?

18

Анонимен

преди 3 години

Най-после едно адекватно мнение. Много жалко, че се продължава с невслушването на специалистите, а се чуват само политиците и се създават сензации. Има 4000 мутации на вируса вече, а глобалната картина не се изменя особено що се отнася до заразност и смъртност. И ми е и интересно какво ще се постигне със затварянето на границите с Великобритания, ако новият "щам" вече е плъзнал в Европа? А и колко време трябва да е затворена Великобритания - месец, два, година, две?

17

Анонимен

преди 3 години

gol brexit ...samo po virus...

16

Анонимен

преди 3 години

Хора осъзнаюте се. В Англия от 5 м пълнят складовете със стоки и чакат някои от тях да имат 10торно увеличение. Начина това да се случи е като се затворят границите. Някои хора се усетиха и почнаха да купуват много стоки. Това не се харесва на лордовете дето чакат с пълните кораби бързо да забогатеят. Имам приятели в Англия и никой не вижда по-масово заразяване. Няма такова нещо. Целта е да се изолират за да шитнат стоките, които ще се развалят ако не ги продадат на полудял от паника народ.

15

Анонимен

преди 3 години

Дори и във тоя пaсквил имаше новина преди време, че в Англия има нов щам туй че тоя не е знаел не означава че вируса е политически. Света тогава не им обърна сега реват чак след 3 месеца докато някой политик не им нареди те все не знаели абе не не e тука вируса хората умират от кеф.