23

К'ВО ГОВОРИШ БЕ

преди 3 години

ОЩЕ МАЛКО АКО СЕ ЗАБАВИШ И ТОЯ СПУСЪК ЩЕ БЪДЕ НАТИСНАТ. ТИ СИ ИЗБРА ПО НАЙ-ГАДНИЯ НАЧИН, ПО МАФИОТСКИЯ НАЧИН ДА СЕ РАЗБЕРЕМЕ, А НЕ ПО СЪДИЛИЩА! НЕДОСЕГАЕМОТО НЕГОВО НИЩОЖЕСТВО!

22

К'ВО ГОВОРИШ БЕ

преди 3 години

Я ВИЖТЕ ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ЗА 12 ГОДИНИ ПО КОЛКО СА ПЛАЩАНИ НА "МАЙКРОСОФТ"!

21

К'во ми говориш

преди 3 години

И ТИ НЕ МОЖЕ ДА ВЪРНЕШ ЕДИН МИЛИОН "ОПТИМИЗИРАНИ" БЪЛГАРИ! ТОВА ЗВУЧИ МАЛКО КАТО ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ НА ЕВРЕЙСКИЯТ ВЪПРОС! НЕ МИ ПУКА ... ГРАМ НЕ Е ГРИЖА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЪС САКСКОБУРГИТЕ ... КАКТО НА ТЕБ ГРАМ НЕ ТЕ БЕ ГРИЖА ЗА ЕДИН МИЛИОН МЪРТЪВЦИ ... УГРИЗЕНИЯ? МОЯТА СЪВЕСТ Е ЧИСТА, ТВОЯТА НЕ Е ....

20

Има вероятност:

преди 3 години

Понеже Сакси нещо ми приказва, че можел да върне парите дето са от МОН ама отидоха наследство за чаветата му, ама аз не съм можел да му върна избития род. А ако ти кажа, че има вероятност Кирил да е жив? Един син - 600 милиона. Не че мога да направя от тебе честен човек, обаче много ме подценяваш! Заложник е в момента сина ти - за да върнеш парите!

19

Анонимен

преди 3 години

Само да напомня на хидроинженерите тук, че яз.Студена миналата година по това време беше на една педя от мъртвия си обем, а сега е пълен на над 80 % от дебита си. И това само за една безснежна зима.

18

Анонимен

преди 3 години

Само да напомня на хидроинженерите тук, че яз.Студена миналата година по това време беше на една педя от мъртвия си обем, а сега е пълен на над 80 % от дебита си. И това само за една безснежна зима.

17

Чест и почитания:

преди 3 години

На няколко човека: Господин Франк Фразета, Господата от Manowar - думата Франк на английски значи честен. https://youtu.be/7z_0IrNHNZQ

16

А ако не са глупости

преди 3 години

Как си го представяш по медийте да го кажат - 19 члена от династията Сакскобурготи бяха терминирани, избити и погребани като герой за да се поправи грешката от времето на Студената война да се помага на бивши колониални вицекрале, бивши царе, бивши нацисти, бивши убийци, бивши министър председатели - няма бивши такива. Те си отиват от тоя свят и тогава са бивши. Такъв е урокът - к'вото си направил не е било съгласувано с нас! И остава само да плаче ... остава само да си доизживее живота под ДС!

15

Забравих да кажа:

преди 3 години

Сакскобургите много повече пъти са успявали отколкото ние. Решихме да изравним нещата!

14

Знаеш ли?

преди 3 години

Носи се история за стърчащият пирон ... и Фердинант и Борис 3 и Симеон 2 се били канили и много хора са ги чули, че един читав човек да надигне глава от тоя народ в тоя колониален режим, че само да надигнат глава ще ги заковат. Заканили са се едва ли не на целия интелектуален, артистичен, културен елит, че ще ги убиват един по един. И после налииии "Аз добрия цар" - Гроба те чака Симеоне 2 - последният от европейските Сакскобурготи.

13

Анонимен

преди 3 години

Абе кви са тия язовири-празнят се,празнят се,па като завали се пълнят?

12

К'во да кажа:

преди 3 години

Некво котило са го отглеждали свет време за нещо, после се оказало, че няма как да стане това нещо и че заради това котило и заради това нещо станали свет гадости! някой път се започва начисто, защото в този свят няма място и никога не е имало място за такива котила. За такива кошери "Хелстрьом".

11

пияница мистик

преди 3 години

Брей, тези в тази смотана телевизия имали и друга говорителка, а не само онази русата *** :))))

10

до 9

преди 3 години

За Бай *** не са важни язовирите. Важни са ниските сметки. Някакъв извратен егоизъм, примесен с батална простотия, невежество и наглост.

9

ЦСКА

преди 3 години

И за това ли ГЕРБ ли са виновни Радев?

8

1280

преди 3 години

До АнонименА откъде се пълнят тези язовири според теб? Колкото повече вали, толкова по-пълни ще са язовирите, толкова повече подпочвени води ще се вливат там и толкова повече вода ще има от топенето на снеговете. Няма да стане от един снеговалеж, но от два месеца нормална зима резултата ще е точно такъв - пълни язовири.Три зими няма сняг и е нормално да паднат нивата. Не виждам нищо смущаващо в изказването

7

Анонимен

преди 3 години

Докато Бай *** го вълнува да е топло, за да имал малки сметки (това, че планетата загива от топлината за него не е важно, важното е да има малки сметки), ние мечтаем за онези зими от преди 30 години... Ех, какъв уют беше на Коледа. Снежна бяла Коледа. А сега- мъгла и дъжд. Радвам се, че поне уикендът ще падне малко снежец да създаде отпускарско настроение.

6

младен

преди 3 години

До 1За топлофикация всяка година е *** студ, че дори и лятото е студено и за това са високи сметките.

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Метеорологията не е...предсказание.От как около Земята летят...сателити е така.Те предават актуална снимкова информация за движението на въздушните маси,за валежите,за циклоните,за мъглите,за слънцето,за прелетните птици,за щъркелите,за приливите и...отливите,за минзухарите(къде са...цъфнали),за плажовете(включително и...нудиските),за горите,за езерата,за реките които още...текат,за мръсния въздух над София и Ню Йорк и за още стотина...неща.Това е точна...наука,само трябва да съберем...пъзела.

4

Очаквани

преди 3 години

Сняг във вид на коронки с нов щам на вируса дошъл от чужбина тъй като въпреси строги мерки забравиха да предупредят и забранят на хората от чужбина да се връщат по селата си за да празнуват и заразяват и обезсмислят напълно въведените мерки и ограничения.ПЪЛНА ПОДИГРАВКА. НЕ СА СЕ СЕТИЛИ или ПОМИСЛИЛИ щом СВОБОДНО ЩЕ СИ ИДВАТ ОТ ЧУЖБИНА ДА ПРАЗНУВАТ ЗА КАКВО БЯХА ТЕЗИ СТРОГИ МЕРКИ У НАС? ДА СЕ ИЗГАВРЯТ САМО.