86

епидемиолог

преди 3 години

Бил Гейтс да си гледа вирусите и мутациите в Уиндиуса. А не да се занимава с новия РеСтарт на комунизма

85

Анонимен

преди 3 години

Кога ли обаче ще започне чипирането?Защото явно новият световен ред започна.Но явно на никой ни му пука да го лъжат манипулират ограничават и отнемат свободата.Вие сте свободни души във физически тела.И сте тук за да направите светът по добро място да израствате като души да се учите.А това не става с вируси.Става с ЛЮБОВ

84

до 70

преди 3 години

Имали сте късмет. 2-*** близки починаха, не ги искаха в болница.

83

Отговор

преди 3 години

-Какво знаем за новата мутация на коронавируса?-Нищо, както и за старата.

82

Нищо

преди 3 години

не знаете каквото чуете от *** това повтаряте.До сега не открихте кой го пусна у Бг.Мутрагените ви будалкат и ще ви изклатят яко.

81

old stupid retard

преди 3 години

До F-16Бойко даде колкото трябва защото цената за най близък сателит на москва е малко по-висока и стоката ще дойде по-късно защото никой не знае тая територия да не се върне в орбитата на москва. Но за това е виновен Бойко а не комунистите нали.....

80

London

преди 3 години

Мутация няма Прости сте ...

79

Е анжак де

преди 3 години

Нали това е целта всяка година всички да се ваксинират, това са нови данъци за ваксини едно 100-200 милярда на годинаЧиста пара

78

Анонимен

преди 3 години

Абе тези учени само хабиха парите на вятъра. Можело да е по смъртоносен, ама можело и да не е. Можело да го има , ама можело и да го няма ... ама може би имаме учени, ама може би нямаме!

77

Анонимен

преди 3 години

Станахте смешни с тия напъни да плащите хората.

76

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен!Как никой не се сети!Как се прави новичок от трева дървесина и лява ла па на сибирска мечка!Аз го знам този, бавно и сигурно иска да останат само руснаците живи, а другите да са роби!

75

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен!Как никой не се сети!Как се прави новичок от трева дървесина и лява *** на сибирска мечка!Аз го знам този, бавно и сигурно иска да останат само руснаците живи, а другите да са роби!

74

Знаем да...

преди 3 години

Знаем, че е толкова измислен колкото предишния...

73

човек

преди 3 години

Вирусат навлиза във форма на МУТРАЦИЯ след като има такъв "топъл" прием и "търпение" от всякъде. С него се подтиска ,контролира и оцелява в политиката. Доказтелство-България и други...Това е нова форма на развитие на вируса ,за ралика от човека ,който сега няма на къде "по-назад да ходи" като разумно същество. Честито ни навлизане в Ерата на Водолея след 25000години !

72

Ас

преди 3 години

И да се пенявим и да крещим, това е положението. Истерията е пълна. Целта беше да се постигне глобална рецесия без война. Ами ето вече е факт, ще става и по лошо. Нека само да сме живи и здрави, всичко минава и заминава. Едно време нашите баби и дядовци две световвни войни са изкарали, ще мине и това. Весели празници на всички! Имайте едно н ум и се Пазете.

71

То и аз мутирам

преди 3 години

От тази дивотия !

70

Има и полза

преди 3 години

След чумните епидемии за пръв път са започнали да вдигат заплатите на работниците и да ги ценят ! То само с учени директори не става и с кифли....

69

сминдух енд чесън

преди 3 години

Усетиха ,че има колебания у хората относно ваксината и веднага нова заплаха на хоризонта.Ама заплахата си е същата .

68

Няма значение

преди 3 години

До Анонименама си много прав...защото за медиите добрата новина не е новина. Лошата новина продава...

67

.!.

преди 3 години

Значи не ви ли е интересно, че тъкмо когато изработиха ваксина за единия щам и се намери нов щам!? Бах го тия я наяждане нямат ей! Това и внуци и правнуци абе докато има човечество вече ще им плащяме за ваксини!!! Бах го: Баба ми казваше г.з глава затрива! Не го разбирах много време това, но сега като гледам май май на към затриването вървим!!!!