29

питанката

преди 3 години

Гадно е когато по всички медии се изказват всякакви юрист и "разбирачи". Има достатъчно специалисти, които познават методиката и начина на издаване на фактурите. Къде са тези компетентни мнения или на "журналистите" им трябва интрига и драма и непременно публикуват разни сълзливо сополиви истории "една пенсионерка каза". Никой не иска да си спомни, че ноември имаше температури до (-10) градуса. Логично е, че ще е повече енергията за отопление.

28

Anonimen

преди 3 години

Ей монополисти вие докажете, че ви дължим тези пари за изкуствените ви сметки алчни *** свещи да си купите с тия надути с сметки. Ей Бойко няма ли да се изкажеш или ти плащат да си мълчиш

27

Реалист

преди 3 години

Връщат плащането според кубатурата и сметките на всички коректни потребители ще паднат, а ще се вдигнат сметките на крадците от съседите. Просто е - хем по-евтино, хем по-топло.

26

ааа

преди 3 години

Трябва да ги задължат да правят сметките на база на месечно отчитане и много ще се подобрят нещата. Защото сега аз не ползвам парно и топла вода 1 месец, обаче плащам 200лв, като уж после разликата щяла да се приспадне. Само че миналата година на изравнителната сметка платих още 500лв. И накрая се получи, че съм плащал по средно 300лв на месец за парно за 60 квадрата апартамент.

25

до 23

преди 3 години

Не, не е проблема в собствениците. Проблема е в пенсиите във входа, според които всички целят да ни крадат, да ни грабят, да ни лъжат. За това като стане въпрос за смяна на топломери и водомери с дистанционен отчет, първи и единствени те вдигат вой до небесата, че ще ги крадат, лъжат и мамят.Младите винаги са ЗА и те са двигатели на тия промени. За жалост биват спрени от закостелите мозъци на пенсионерите.

24

Анонимен

преди 3 години

Всяка година слушам за неволите на посраните шопи с Теца им. Уж голяма работа шоплъците, пък ги дерът за квото ги хванат. Мръсен им въздуха, Теца ги лъже, Фъндуца ги лъже. Излиза, че шопа е най големия балък

23

До има нещо гнило ту

преди 3 години

Има гнило - тръбите на теца са гнили. Затова като започне всеки отоплителен сезон изпопукват централните топлопроводи на София.

22

Анонимен

преди 3 години

"Прогнозни фактури"! Цялата страна работи с месечно засичане, само за София това не било възможно. Даже и токът искаха да го отчитат на тримесечие, нищо че с новите типове електромери показанията сами си пристигат

21

има нещо гнило тука

преди 3 години

не мога да разбера, що никой не протестира срещу топлофикация въпреки явните кражби?!

20

Анонимен

преди 3 години

Решение има , но както винаги опира до пари, а собствениците на панелки с цена от по 1000?/кв.м нямат 300(или 500) лв за да оправят инсталацията и да живеят спокойно. За българинът , щом е купил жилище , вече всички са му длъжни- да му боядисват фасадата, да му оправят покрива, асансьора ит.н.

19

Анонимен

преди 3 години

Благодаря на Топлофикация! Тя постоянно ме убеждава, че настъпва ледникова епоха, а аз не живея в София, а в Хелзинки. Така неусетно географското местоположение на София рязко се премества на север, към селенията на Дядо Коледа, а ние се чувстваме като неговите работливи и глуповати джуджета!

18

Том

преди 3 години

Режа тръбите и това е. Ще се топля на ток или печка с пелети.

17

Анонимен

преди 3 години

Поне банани имаме.

16

Анонимен

преди 3 години

Топломер с дистанционен отчет за 120 лева не съществува, освен ако не е краден и от OLX. И абонатите не могат да следят реалното си потребление през телефона във всяка една минута, а дори да могат ще бъде същото като да седнат и да гледат в екрана на топломера. Въртят се едни цифри и никой не знае какво е. И държавата да поеме разликата в цената на топломерите е безумие, има хора които не ползват услугите на топлофикация, но с парите от техните данъци ще платят парното на останалите.

15

Анонимен

преди 3 години

Когато крадеца е държавата, нямаш никакъв шанс! И билетчето от 1,60 за градския транспорт ВАС го обяви за незаконно, някой да си е мръднал пръста да изпълни съдебното решение, което по конституция е задължително за всички.

14

Анонимен

преди 3 години

В доста страни по света измъчват хора с ток.В България ги измъчват с ток, вода и парно!

13

Цецо Мен

преди 3 години

До 12За 130 лева да е толкова топла. Да не живееш в боксониера и всички около теб да се отопляват?

12

Анонимен

преди 3 години

За 130 лв ,е нищо ..явно лъжа магарето на Топлофикация )

11

до 9

преди 3 години

А аз за 130 лв на парно седя по тениска и ми е топло, спя отвит. Смени си дограмата и си направи изолация.

10

до 9

преди 3 години

А аз за 130 лв на парно седя по тениска и ми е топло, спя отвит. Смени си дограмата и си направи изолация.