43

До1

преди 3 години

Местата в интензивните са ограничени. Затова бройката е една и съща. Останалите тежко болни и починали са извън болниците и ковид стъкмистиката. Това ясно се вижда по два пъти по-големият брой починали на ден българи сравнено с предишни години. И по претоварването в погребалните агенции.

42

Анонимен

преди 3 години

Утре във вторник нещата ще ги "нормализират".

41

Тото

преди 3 години

До до Тотостатистиката ти не е силната страна...ама айде вземи за пример предните дни, ако толкова държиш на 1000та човека, пак са ти същите цифри. И не се притеснявай не е задължително да си на всяка манджа мерудия ;-)

40

Анонимен

преди 3 години

последния месец нещата дтават доста нереални, много хора си правят само бърз тест, ако е отрицателен тогава ги пращат на Пср. Бързия не се отчита в РЗИ не те затварят. Така че от цялата информация е еажно колко са в болници и колко умирст другито е фалш.

39

до Тото

преди 3 години

пич само едно ще ти напиша, за представителна извадка са нужни минимум 1000 човека....правиш се на умник ама си ефин дървен...философ май.

38

до 27

преди 3 години

.......Ами, че те ако си оздравяват хората, защо им е да рискуват да си бият тази недоизпитана ваксина.Ами уйййооо, защото някой преди мен го беше написал, на 15 излекувани има един умрял, сега разбра ли що. Да не говорим че има скрити проблеми от вируса които ще лъснат след време.

37

Тото

преди 3 години

До Анонименкогато си *** си си ***, не случайно ти дават процентното съотношение, 21% спрямо 39% преди няколко седмици не е ли спад...и преди и сега имаше хора които го прекраваха без тест, т.е. и преди и сега тези цифри не са реалните, но дават една представителна извадка. А за да бъдем по-точни следни по хоспитализираните съответно в интензивно и не интензивно отделение, там също бележи спад. Ама то тоя акъл един за зиме ли, за лете ли...

36

Анонимен

преди 3 години

Тия данни в неделя да ги обединяват с понеделника, защото няма нищо общо с действителността!А докато не казват статистиката от антигенните тестове, всичко е напълно изкривено !

35

Реалист

преди 3 години

При среднодневни стойности за седем поредни дни, се изключват дневните изкривявания на данните, най-вече заради събота и неделя, но не само те. От 19 ноември (13-19 ноември) има спад на броя на новозаразените, което се отрази със закъснение от 12-18 дни и на броя на починалите. Между 2 и 9 декември имаше леко увеличение на броя на новозаразените, което също се отрази на броя на починалите, който сега се увеличава от 14 декември.

34

Parcuc

преди 3 години

Страшна статистика...няма що.

33

Анонимен

преди 3 години

тотално неверни данни, утре ще видите защо. Тепърва днес като се обработят смъртните актове от събота и неделя и резултати от лаборатории и вторник ще лъсне реалността.

32

123

преди 3 години

Онзи ден рабрах-познато семейство от 4 души, всичките болни със симптоми на коронавирус, но никой не си е правил тест. Друг случай-ловна дружинка на село, двайсетина души, седнали да хапнат и пийнат, после половината болни. И пак без PCR-и. А Колко още като тяхги няма никъде в статистиката?

31

до 32

преди 3 години

може и обратно да е да са починали от нещо друго и да са го писали ковид?

30

Анонимен

преди 3 години

СМЕШНИЦИ!***!***!ЛЪЖЦИ!МОШЕНИЦИ!НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!

29

Реалист

преди 3 години

В последният един месец имаме между 120 и 140 починали средно на ден за седем последователни дни назад, т.е. започвайки от 14-20 ноември. При това е много вероятно това да са само между 1/4 и 1/3 от реалния брой починали от Ковид-19, а останалите са ги регистрирали като починали от нещо друго.

28

Анонимен

преди 3 години

На един починал се падат 15 излекувани от началото на епидемията. ЧИСЛАТА това показват, а с цифрите съставяме числа и нищо повече.

27

До 26

преди 3 години

Кои цифри са такива? Римските цифри или арабските цифри? Какво значи "цифрите са такива"? Те са си едни и същи и се учат в първи клас, когато се учат и буквите, с които записваме думита, както с цифрите записваме числата.

26

Анонимен

преди 3 години

Ваксинката е близо, и вече започна да нараства броят на излекуваните. Сметни КАКВА СИЛА има само!

25

Анонимен

преди 3 години

Ха ха..началниците трябва да внимават да не прекаляват с тази стъкмистика, много оздравели..много нещо. Ами, че те ако си оздравяват хората, защо им е да рискуват да си бият тази недоизпитана ваксина.

24

Анонимен

преди 3 години

Цифрите са такива защото вече никой не си прави PCR. Кой е луд да даде 120 лева и какво от това, да им пълни статистиката. Личния лекува без PCR. ако трябва сялото семейство да се изследва отиваме на едни 480 лева. Да не са ме хапали кучетата? Ами не само това после лекарствата на човек са 200 лева. Казвам го от личен опит защото минахме през това.