14

Анонимен

преди 3 години

Eга ти! Ако бяхме запазили мавзолея, щяхме да им го шитнем! Ама кокат не прощава. Като му гледам усмивката - хич го няма.

13

Анонимен

преди 3 години

Не е бил добре с главата тоя МарадонаАма изобщо!

12

пияница мистик

преди 3 години

ХАхахахахахах, кефи ме. Чисто луд, бате :)))

11

Анонимен

преди 3 години

Сега бързо ще се сетят, че това ще им носи пари ако го направят, а нашия тъпчо 3 дни се бореше да разруши мавзолея от който можеше да се изкарват пари от туристи. Валяка трябва да бъде съден за това безумие. Цивилизованите хора не рушат, те доизграждат.

10

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е заедно с Чавес в някой дълбок казан, а Рогатите подклаждат катрана и чат пат им подхвърлят по щипка пудра захар..

9

Дрямката

преди 3 години

Ако беше драснал два реда на Путин, щеше да стане.До Илич едно легло би се намерило веднага, особено щом ще докарва хиляди туристи на поклонение ежегодно...

8

Анонимен

преди 3 години

Пак е бил яко дрогиран като го е писал

7

Анонимен

преди 3 години

заврения ни зет, ако не беше взривил музея, можеше да предложим тук да бъде, взриви го в най-кризисната година, сякаш това беше най-големият проблем на държавата. Хората търсят мавзолей, а нашият заврен зет го взриви без да му мигне окото

6

Анонимен

преди 3 години

Легализация на коката?

5

Джедай Мастър

преди 3 години

Умопомрачените аржентици нищо чудно да изпълнят желанието му. Щом журналистът, който съобщи за смъртта му, каза как е плакал безутешно... Може да е голяма икона за футбола и за Аржентина, но след това 30 години е бил точно обратното, така че да плачеш за някой който е имал всичко и самоволно си е съсипал живота с наркомания и алкохолизъм, не заслужава сълзи. Той не е пример за подражание.

4

н

преди 3 години

Наистина гениален, но се самозабрави още в средата на 80-те, помисли се за безсмъртен. То вярно може и да е бил, 10 години на наркотици и тренировки на професионален футболист, как не е умрял още през 1982?От друга страна никога не съм виждал друго футболист като Диего да успява САМ да направи един посредствен клубен отбор световна сила с титли и купи. Само той го стори. Роналдо, Зидан, Роналдиньо винаги са играли в силни отбори и са били силни играчи, но Диего носеше победите предимно сам!

3

Бел

преди 3 години

Всеки с лудостта си :)

2

Анонимен

преди 3 години

До До тея под меннаркоман със сигурност, гений-не.

1

До тея под мен

преди 3 години

Не коментирайте гения Марадона,като не разбирате ! Капиш ??