34

Анонимен

преди 3 години

НЯМА СПАСЕНИЕ! България е разграден двор! Карантина 10 дни. Никакви карантини! Няма влизане в България от Европа докато не се ваксинира населението. Няма наши, няма чужди. Да стоят там където са докато се ваксинира населението.

33

до 35 от славянин

преди 3 години

Точно в десятката! ще се бият кое по-първо от другото да получи ''спасителната'' ваксина!

32

до № 8

преди 3 години

Ваксиниран не означава безсмъртен и на 100% защитен.Ваксината се поставя,за да се справи организма по-леко с вируса и както знаете много от хората,които се имунизират против грип всяка година-боледуват въпреки ваксината. Имунизацията не е гаранция, че като си ваксиниран няма да си безсимптомен вирусоносител.Даже ми се струва, че като са ваксинирани,те по-трудно ще се разболяват, но това няма да означава,че не предават вируса на други или не го носят. С др. думи може да даде фалшиво спокойствие.

31

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

От месеци насам любителите на така наречените "теории на конспирациите" говореха, че в началото на 2021-ва година ще бъде измислен нов вирус. Наричаха го Кивид-21.Е, той вече е факт !Значи теориите на конспирациите са една действителностОще ли ще вярвате на измамата коронавирус ?Не разбирате ли, че колкото повече им вярвате, толкова повече ще ви лъжат ?!Ще измислят нови щамове и нови вълни, за да ви ограничават, докато ви направят зависими просяци, молещи се за ваксина, за да свърши кошмара

30

Анонимен

преди 3 години

Как да я разбираме тази карантина ? Хората си пристигат в къщи , част от семейството ходи на работа , на покупки , срещат се с хора и разнасят заразата .Кой да стои в къщи и кой да излиза ?Карантината трябва да е наистина строга и пристигащите да бъдат наистина изолирани а не само проформа .Мислете добре какво ни чака , а не когато се изпусне края като през септември а сега ревем за близки . Почти всяко семейство пострада жестоко.Да стоят където са отишли и да са мислили добре .

29

Max

преди 3 години

Нидерландия вече забрани всички полети от и до Обединеното кралство, ние карантини слагаме.

28

Анонимен

преди 3 години

Чух, че немците запланували пак да пуснат цепелините над острова.

27

Анонимен

преди 3 години

Абе, вие не разбрахте ли, че няма да спре скоро? Ще ви пускат един вирус след друг докато не знам какво трябва да стане.

26

Анонимен

преди 3 години

С една дума бързо ще се насвинячем с новия щам, тая карантина е загубена кауза, хората полетите спират, ама ние туристи чакаме, ***

25

123456

преди 3 години

Ама тия *** не си вземат поука!Не карантина, а ЗАБРАНА за влизане на хора идващи от Великобритания!Сега ще донесат новия щам, защото е ясно, че карантината НЯМА да се спазва!

24

Меркела

преди 3 години

Абе, какво стана? Борис подписа ли споразумението? Яко бой по англетата с подводниците заградихме пак канала.

23

Анонимен

преди 3 години

Новия щам да не е е от орка, като норка само където няма нищо общо

22

Трябва

преди 3 години

Да се наложи и психо-карантина за идващи от РСМ, защото много луди има там !

21

Анонимен

преди 3 години

Каква карантина? Спирай им полетите ,както правят останалите страни!

20

Анонимен

преди 3 години

Карантина? Забранете им да идват. Нали ще се качат на самолет. Кола. Влак. Автобус. Нали минават граници. Пътуват с хора. Има толкова много контакти от пътуването. Въобще да не мърдат от острова. Там сега е идеално за вируса ... Студено и влажно.

19

Ибн ал Халил

преди 3 години

оооо то вече е късно ,новият щам е тук!Той е свръх бърз мобилен и заразен .На даунинг стриит Борис Джонсън е пръднал днес и щамът след 30 секунди вече е в министерски съвет влязъл през одушника горе вляво.Няма мърдане .Знаете старата народна мъдрост ,както и да се въртиш г........... все от.............зад.........Та такива ми ти работи .След една седмица ще получите и доказателство за моята теза.Просто тука нещата се движат малко със закъснение.

18

Анонимен

преди 3 години

Просто не трябваше учените да си играят с човешкия геном ,от там тръгват всички тези трагедии !? В тези ваксини нали се садържа и чат от вируси ,може би хората работили по ваксините без да знаят са разнасяли тези мутации ?

17

Анонимен

преди 3 години

От Великобритания стана Малобритания, всеки си прави т шак с тях, дори и бегето.

16

Анонимен

преди 3 години

Въобще да не се връщат.

15

Анонимен

преди 3 години

Руските агенти у нас пак са се раздвижили да вредят на държавата.