39

Жоро

преди 3 години

Как така "пълна с почивки" ? Някакви нови почивни дни са измислени или какво ?

38

до 42

преди 3 години

"Бачкате" си общаците в сивия сектор без отпуска. Нормалните хора работим и имаме по 25 дни отпуска. А на държавна хранилка с по 1200лв. заплата, с която нормален човек не може да живее, са най-мързеливите.

37

Майна

преди 3 години

Ще почиват тия дето са на държавна ясла.Другите си бачкане.

36

Ф.С.В.

преди 3 години

в тази държава -човек каквото и да прави -накрая "сметките" винаги му излизат "криви" -държава без бъдеще няма как да си правим "сметките"

35

ЛОКДАУН

преди 3 години

Нито ще се почива нито ще се работи - ЛОКДАУН

34

P.S.S.

преди 3 години

А качеството далновидност се изразява най-много от един човек, един единствен. Перефразирам. И построих дом и на хиляда разтега втори дом и дворец. Човек и добре да живее умира и друг се ражда, но оставя след себе си .... И така нататък, но какво да построим сега? Тия руни дето не сте ги разчели - скитите са се опитали да създадат своя азбука като гръцката, и тия руни имат звукови стойности в българския език, обаче не успели навреме! Затова пишели на гръцки, защото ..И нека родения по-късно...

33

P.S.

преди 3 години

Едно единствено качество се иска държавника да притежава, другото го правят хората му и качеството се изразява в думата далновидност!

32

Дали умишлено

преди 3 години

Или не съвсем фактите са факти. И не забравяйте, че от всички номадски народи скитите са били най-отмъстителните и изкусни войни ...в много сфери.Ама клекни пак на свещенника изедник!

31

Силите са такива

преди 3 години

Че единствения начин тоя народ да оцелее и надживее поредния окупатор е да го победи - и има само една област в която може да стане! Изкуства! Съвременни изкуства визуални и всякакви - не подценявай крал и кралица Изкуство. Много са го правели - всички са умрели от тази неправилна преценка. Може много да си говорим и 100 съм сигурен че ще бъдеш убеден, но не ми се пише вече .... Корените на тоя народ са скитски по кръв колкото и малка да е тая жилка ... Много отмъстителни били скитите и жестоко

30

За да излезете:

преди 3 години

За да излезете от капана дето са заложили е лесно, трябва да направите това, което заложилите капана ги е страх, че ще направите! Да ги биете в това в което те са добри, обаче не става без пари, а парите са нещо, което са ви взели не само защото са им трябвали за някоя глупост, не защото ги нямат да ги върнат, а защото по този начин вие не можете да ги победите! Аз съм за смъртни присъди за такива - така са работели Хитлер, Сталин, Червените камери и кабинета на Симеон 2!

29

И последно:

преди 3 години

И даже и накрая на третия и евентуален последен мандат на ГЕРБ след 12 години директна изпълнителна власт, ще осъзнаеш че така и не си успял да излезеш от оковите и капана на машината на Сакскобурга и преврата. И даже и накрая след 30 години в политиката ще осъзнаеш, че си взел много грешни решения в образованието, много неща си могъл да направиш, а не си, заради което цялата държава изостава!

28

И последния случай

преди 3 години

Някой похарчил свет пари за някакъв път до някакъв манастир в който се пази сърцето на съюзник на Хитлер в буркан! Ама никой не може да го види, защото е в крипта. Я си задай въпроса какво друго можеше да се направи с тия пари? И когато стигнеш до фазата в която ще осъзнаеш, че това са едни от най-тъпо похарчените пари през третия мандат на ГЕРБ и че с тях можеше да се направи цяло училище за съвременни изкуства и осъзнаеш пропуснатите възможности и потенциал, лошо ще ти стане!

27

Нормалното?

преди 3 години

Премахнете делегирания бюджет! Казваш си не работи, явно е че не работи, резултатите са машинални и са поточна линия и лошото е че е функционално неграмотна продукцията 52 процента от нея. Пускаме работещо решение! Откъде пари за него? Е няма? Е що няма - и идват 20 отговора кой от кой по гадни! Божков, Дянков, Велчев, Игнатов, Даниел Вълчев и всички те някак източиха по различен начин по 500 милиона от държавата. Кой не платил данъци, кой купувал десет пъти над пазарното, кой осакатил мозъчния

26

Примерно:

преди 3 години

Ето една лудост - делегираните бюджети в образованието, всъщност какво делегират? Делегират колко пари дава държавата за обучението на един ученик или студент! Не става на въпрос за нищо друго - иновации, оборудване или качество на образованието, както и няма ясен критерии за оценка. Няма! Може или не може нещо е едно, ама самият човек, нервните му вериги, рефлекс, критическо мислене! Ясно е че така правят повече щети отколкото образоват и работят само в София, където суровината е обилна!

25

Това е и проблема

преди 3 години

Да избягаш от тия лудости става с лудост. Да добре ме чу - не става с нормалност излизането от тия лудости, а лудост, която да пречупи неконтролираните лудости и да е контролирана. Пет малки лудости на ден за да излезеш от двадесет години сюрреалистичен автоматизъм!

24

Не е така:

преди 3 години

Същността на проблема е една - толкова дълго време такива лудости са били заложени като норма без да е имало съпротива срещу тях и толкова дълго са прилагани машинално и сюрреалистично, че на никой не му правят впечатление. Като портфейл на улицата ограден с червено никой не го пипа, защото мислят, че някой го е маркирал да не бъде пипан с червения кръг! Така и лудостите в държавата - оградени са с червен кръг и си казваш някой ще ги махне, някой ще се заеме! Да ама не!

23

Ямболски цървул

преди 3 години

Живи и здрави да сте-Висшите си знаят работата.

22

Ямболски цървул

преди 3 години

Ами идвай да ти дам през и лютеница...Имам 40 буркана лютеница и много праз.

21

Ямболски цървул

преди 3 години

25 -та симфония на Волфганг Амадеус Моцарт слушали ли сте я,или въобще-чувалили сте я? Чалгари !

20

САМО ГЕРБ!

преди 3 години

Къде скрихте дариткова?Искаме я. Къде скрихте жената(?)?