55

Анонимен

преди 3 години

Дали Световното стадо ще проумее някога,че този вирус(по-точно цяла гама от лабораторно култивирани вируси) е не само лабораторно съдаден от Глобалната мафия,но и е подплатен с цяла добре планирана стратегия за разпространението му по Света - просто такъв извод се натрапва в съзнанието на нормално мислещите хора!!!По досегашното поведение на Стадото,няма никакви признаци за това.Стадото вечно бяга от следващ "нов" мутирал щам,вместо да разруши СЗО и свързаните с нея корпорации и реши проблем

54

Анонимен

преди 3 години

Таман почнаха да ваксинирват и ужким има друг вирус. Като се ваксинираш и се разболееш да си имат готов отговор - ама то си се ваксинирала за другия вирус, не е за тоя.

53

The Real Бай Иван

преди 3 години

Щамът на вируса тогава значи се казва BREXIT. Със и без сделка ги затворихме.

52

нов Хуй!

преди 3 години

Аман от нови щамове!

51

И за какъв чеп

преди 3 години

да се ваксинирам, когато само за месеци вируса мутира и се появи нов вид? За всеки вид ли трябва да се ваксинираме!? Истината я каза доц. Мангъров, всеки трябва да си изгради собствен имунитет, т.е., да си подсилва имунната система, това е спасението, всичко друго е мижай да те лъже НОЩ!

50

новото светло бъдеще

преди 3 години

Дело на БКП-ДС за което се борихме и вярвахме

49

ВАКСИНАР

преди 3 години

НОВИ ВАКСИНИ НАБЪРЗО ИЗМИСЛЕНИ и МНОГО БЕЗОПАСНИ да знаете и вервайте ще има.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Уж теориите за заговор били измислици ,а става така ,както нормало мислещите хор отдавна говореха,че ще има продължение с нов и още по нов и още по, по нови вируси .Естествено ,,мутирали ,, Нещо много бързо ,,мутират ,като с катализатори ?

47

Анонимен

преди 3 години

Кога и къде ще го посрещаме.Вятъра да не го донесе при нас.

46

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е навсякъде! Когато има повече заразени, от въздушно-капков път може да премине самом във въздушен вариант на разпространение! Заразени има вече прекалено много по света! Важното е здравеопазването да е на място и ДАНО БОГ НИ ПАЗИ ВСИЧКИ!

45

До коментар 1

преди 3 години

"Това пък сега от къде дойде ?! Май вирус ще е отговорен за края на човечеството !?" На човечестяото не, но на икономическият и социален модел, може би да. Свта в който живеем е базиран на това, че вече повече от 70г няма тежки епидемии, сега това се промени и, ако не се справим, ще се наложи да заживеем доста по- скромно и бедно .

44

Питър

преди 3 години

До Добре де,Интересна версия, но не отчита факта, че ваксинациите започнаха през декември, а новият щам е бил открит още през септември

43

Питър

преди 3 години

До тома неверниХората във Великобритания така или иначе искат да се ваксинират, няма какво да ги плашат и карат. Това да не ти е България, където всеки серсемин с интернет знае повече от цялата световна научна общност... Британците имаха един момент, в който се отпуснаха и позволиха на *** да решават съдбата им и сега ще теглят с Брекзит. Втори такъв момент няма да има, но и това отпускане беше фатално.

42

Анонимен

преди 3 години

Негативно внушение за вируси и болести,за да държат хората под контрол и да печелят фармацевтичните компании и всички други които са част от тази матрица.Щом физическото тяло на човек е болно има някакво състояние,значи астралното тяло е демагнетизирано с натрупана негативна енергия.Отнемане на свобода чрез ограничение.Създаване на нов световен ред.Това което се случва,е извън БОГ.Който живее в БОГ ,той живее в любов хармония смирение и светлина.

41

Бачкатор

преди 3 години

Нов щам = брекзит без сделка. Май натам отиват нещата...

40

Ваня

преди 3 години

Пак мътят ли мътят, чиста проба геноцид и дискриминация към тези, които затвориха и нарочиха за развъдник на вируси. Да се смачка максимално психиката на хората, да има напрежение и омраза, разделение и злоба. И сме толкова безсилни и слаби срещу това за съжаление. Дано има справедливост.

39

тома

преди 3 години

хайде сега смут нов щам,а дали това не е да се сплашат хората та да накарат повече да се ваксинират от страх

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32В такъв случай трябва моментално да се затворят границите са англичани. Да не стане късно.......Умрат да се върнат в държавата "лайняяя и смях" - БКП_Лайнарияяяя!:))))))))))))

37

м борман

преди 3 години

фашизъм е това,някой клати лодката

36

До 43

преди 3 години

Излез, излез. Тъкмо ще де отървем от такива като теб. Успех!