37

Факт

преди 3 години

През миналата година по това време на годината в България умираха 290-300 човка, а сега с над 360-370 човека повече. На някои още не им просвета какво става. По света ги наричат ***.

36

Анонимен

преди 3 години

Този дето се пише епидемиолог е редно да добави "не" пред ника си. ОчевАдно е. че не разбира проблема.

35

Фин

преди 3 години

До 38 и 39; ставаш за нов фюрер, браво пич, сатаната се гордее с теб....може и да си ***, но както и да е, никой не вярва на полезните ид и о ти.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Нищо и няма на швеция. Заливат те със стара информация, където наистина направиха грешка в началото.

33

Анонимен

преди 3 години

На нова година уцелените от пиратки и препилите ще са повече от новите болни от вируса според математик но не от щаба.

32

епидемиолог

преди 3 години

До Анонимен 37Надявам се да се окажеш прав. Но вече има предложения от самолетни компании да не се допускат на борда неваксинирани. И с какво ще навредят те на ваксинираните.Освен това има и предложения да се издава ваксинно уверение като лична карта. И други подобни безумия.В това не виждам доброволна ваксинация. Дано да си прав че няма да се случи. Но ако се случи се надявам да застанеш на моя страна и се съпротивлявамеПисах вече достатъчно коментари - който иска да ги чете.

31

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха предпазили само старците и уязвимите пуснали вируса сред здравото и младо население ковид щеше да изчезне за няколко месецаПълни глупости. Достатъчно е да се види шведския скимтеж след осъзнаването и налагането на закъснелите им мерки за да се разбере колко престъпно погрешно е да се действа по този начин. И това трябва да се обмисля, като се взима предвид огромната разлика между швеското и българското здравеопазване.

30

Анонимен

преди 3 години

Говориш глупости. На ваксинираните, не им пречат неваксинираните. Нали??Напротив, ти говориш глупости, вероятно не само от незнание. За да действа една ваксина ефективно, необходимо е да са ваксинирани висок процент от хората. Ваксината не дава 100% защита. Редовният контакт на ваксиниран със сеещите зараза неваксинирани увеличава риска и за ваксинирания. Затова антиваксърите трябва да бъдат преследвани, или поне натикани по домовете си, докато престанат да бъдат заплаха за ваксинираните.

29

Анонимен

преди 3 години

До 35 епидемиолог Кой те заплашва, че ще те ваксинират насила, това не е вярно. Просто си с лабилна психика

28

Анонимен

преди 3 години

Пак До баш епидемиологЛокдауните и дистанциите бяха с единствената цел да додрапат до ваксините. С локдауни и дистанции за цялото население само се удължава живота на вируса. Ако бяха предпазили само старците и уязвимите пуснали вируса сред здравото и младо население ковид щеше да изчезне за няколко месеца. Вируса е жив организъм и има нужда от подходяща среда за продължи да се прехвърля и размножава. При липса на такава просто изчезва. Всеки грип могат да продължат с години така

27

епидемиолог

преди 3 години

До баш епидемологГовориш глупости. На ваксинираните, не им пречат неваксинираните. Нали??И с нищо не ги заплашват! Както писах щом има милиони ваксини, който иска да се ваксинира! Какво ще спечелите ако насилствено ваксинирате хората с милиция и армия? Защо ти заплашваш? Далаверка ли имаш? И да имаш е трохи! Колко сте жалки само.

26

На диета....

преди 3 години

Спаднало било.....И аз за един ден намалявам теглото си с 1кг. ,но на другия ден отивам НАГОРЕ.

25

Анонимен

преди 3 години

John Lennon - imagine

24

Къци Вапцаров

преди 3 години

Сега една от моите шеги - ако имаш рак на панкреаса последна степен трябва ли да се радваш че не е Ковид - ха-ха-ха моля момичетата на късмета да аплодират какъв съм хуморист и публиката браво

23

Мутафчийски

преди 3 години

Ас изядох два градински домата и са раслабих за вас не знам май ша стоити до Април

22

баш епидемолог

преди 3 години

В истински демократични държави, щом като има вече достатъчно вълшебни ваксини, трябва да се спре с локдауните, маските и дистанциитеНапротив. Заради изключителната липса на интелигентност сред мангъровисти, антиваксъри и други религиозници, се налага пълно затваряне на населението и глоби и затвор за нарушителите на санкциите. Само така може да се справим с вируса. Примерите от Австралия, Китай и Нова Зеландия са повече от ясни на всеки с мозък и гръбнак.

21

епидемиолог

преди 3 години

Да допълня.... качваме се на автомобили всеки ден и си поемаме риска смъртност и инвалидност всеки ден, които са с пъти по-високи от ковид. Качваме се на самолети, скачаме с бънджи, делтапланери, скално катерене, не предпазен секс....и за нищо от това няма локдауни. Въпрос на избор е! Защо тогава с това безумие ще съсипват цели държави? Знам защо. И ваксините няма да са доброволни а ще има разни рестрикции за непослушните докато клекнат. Просто бизнес! По комунистически. Сега Китай е на мода!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ти си пълен ХАХО

19

тъй де

преди 3 години

Задобряваме, защо отложиха ДЕНЯТ на РАЗХЛАБВАНЕТО?!

18

епидемиолог

преди 3 години

до ПатилСега остава да видим какъв процент от хората ще си забият ама наистина доброволно тези ваксини. Според мен в такъв случай ще се употребят не повече от 10%, ама нали вече са платени тези безплатни ваксини.В истински демократични държави, щом като има вече достатъчно вълшебни ваксини, трябва да се спре с локдауните, маските и дистанциите и който го страх от ковида- да си ги забива и да не мърка-и да си поема риска. А който го е страх от ваксините- да не си ги забива и да си поема риска.