20

Гъзибар

преди 3 години

До СОНИВаксинирай се с телевизора

19

Анонимен

преди 3 години

До СОНИГаранционния срок на китайската ваксина е 3 месеца, колкото е и на руската ваксина. Освен всичко има проблем и с масовото и производство дори за Китай, защото се отглежда като биокултура, а не се печатат както при Пфайзер и Модерна. Да се надяваме че на Пфайзер и Модерна гаранционният срок ще е поне година.

18

СОНИ

преди 3 години

Китайският ми телевизор, изкара точно колкото е гаранционният срок. Ако и за ваксината е същото ? А иначе, Сонито дето съм купил преди 10г. още е супер !

17

Анонимен

преди 3 години

Хаха Туризъм и ресторант ще са първите забравени думи в новия световен ред. Както и какво са означавали, а следващите в списъка са : училище, дискотека, футболен мач и стадион.Честитоо

16

Анонимен

преди 3 години

Довроволна ваксинация в Китай??? Ха? Вие се шегувате!Сега както си му е реда китайските слуги от САЩ и ЕС ще изучат опита им на 'доброволното ваксиниране'. Особено ако Чайна Джо седне на трона в САЩ.

15

Анализатор

преди 3 години

Най-добрия вирус и най-добрата ваксина ще се окажат китайски, от една и съща фирма. Как майсторски го туриха на целия свят

14

До 3

преди 3 години

Няма увеличаващ се брой, защото вече в Китай заразените са 0 от месеци

13

Анонимен

преди 3 години

Като Навални - ти му даваш Новичок, той пие атропин, пак му даваш, пак пие.

12

Avraham Rabinski

преди 3 години

Нормално е и тези дето са разряботили вируса тоест китайците да имат импърви ваксината срещу него.

11

Анонимен

преди 3 години

Очевидно не разбирате, че става въпрос за ваксинацията и на милиардите от третия свят. И това няма да го направят Пфайзър и Модъъна (р-то не се чете), ами Спутник-V и китайските ваксини.

10

до 3

преди 3 години

Ефектът е в некадърния превод на новината.

9

нЕкой

преди 3 години

Никой не вЕрва на китайците. Там са ко*муняги и може да си обявяват каквото си искат

8

Анонимен

преди 3 години

Е що не взеха китайска ваксина ,нашите учени глави,явно там няма от тия вирус ,а сега фризери ,жива ваксина ,то затова ли турция е поръчала сто милиона китайска ваксина

7

Анонимен

преди 3 години

Китайците добре се справят. Първо спряха епидемията, създадоха ваксини, тестват ги вече много време, а мутрите в България са свалили *** и чакат каквото ще става да става.

6

Анонимен

преди 3 години

До БауМного си зле, честно. Виж там да ти дадат направление за психиатрична помощ, сигурно има нещо безплатно. Китайчугите да си експериментират върху населението колкото си искат, там е кoмyнизъм. Ангелов да си експериментира върху мен - не, мерси, тук уж е демокрация.Като се наекспериментират и видя че има научно доказана полза от ваксината, а риск няма или е пренебрежим - тогава ще се замисля дали да се ваксинирам. А *** като теб са идеални за тестова група. И да гътнете - се тая.

5

Бау

преди 3 години

и след месец/година ПРАС всички ще умрат! (според ***) :D

4

Анонимен

преди 3 години

"1 милион дози за Китай това е едно малко кварталче на Шанхай. С това темпо ще ги ваксинират след 1000 години."...Не прочете ли, че 1 милион са били опитните зайчета. Сега, като е минала опитната фаза и всичко е ок, ги почват без много тън-мън и под строй. В "белия свят" свят - Европа и САЩ - е баш същото. Само дето пропуснаха опитната фаза.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма увеличаващ се брой заразявания,значи че броят си е същия...тогава къде е ефектът?

2

Анонимен

преди 3 години

До 1Нали затова ни обясняват, че ще носим маски още няколко години, въпреки ваксините. Няма да станат бързо нещата. Туризъм няма да има няколко години. Това са фактите.

1

Анонимен

преди 3 години

1 милион дози за Китай това е едно малко кварталче на Шанхай. С това темпо ще ги ваксинират след 1000 години.