10

M

преди 3 години

Вечерен час в Словакия няма, не знам от къде го измислихте това..

9

Зоро

преди 3 години

Ако бабичките не се бутаха в магазините, нямаше да е толкова опасно.Обаче животът си е техен, какво може да направиш.

8

Зоро

преди 3 години

Абе 1, можеш ли да четеш? Зимните курорти остават отворени, а не ги затваря.Важни са училищата и те са сетили. Имало и по-бавноразвиващи се от нашите мисирии.

7

Свят

преди 3 години

Големите вериги за храна са топ развъдник на вируса, много повече от заведенията, обаче се мълчи за това - политическо безсилие. България в момента е айаберга на шуробаджанащината и безправието. А тези бройки, които ежедневно ни се декларират са само върха на айаберга - бедна ви е фантазията какво е под водата. Всички се тестват в доковете си или лабораториите с алтернативни тестове, почти никой не е с PCR. Всичко е грандиозна злоупотреба и замазване. ТРАГЕДИЯ!

6

Свят

преди 3 години

Дам, така правят хората в белия свят. А тук затвориха моловете - изкупителни жертви, фалираха една бизнес ниша, за сметка на останалите, които работят на пълна пара. Зад всеки положителен PCR стоят по 40/50 бързи теста в носа, които не влизат в никоя статистика, но пък случаите падат, защото затворихме молове и училища. Но от мои 20 позитивни и боледуващи в момента познати, само един е с PCR и карантина. Останалите като им скимне - отскачат до Била на пазар и така..

5

Анонимен

преди 3 години

Бяха в локдаун- не спря разпространението на вируса. Минаха на масово тестване и го обявиха за грандиозен успех, който ще предотврати ново разпространение и ново затваряне. След няколко седмици- още нарастване на случаите и още по-тежък локдаун. Като се установи, че пак не става- второ масово тестване...и така... Добре,че нашите са мързеливи и некадърни да го организират,а също и алчни да дават пари за нещо, което не пълни чекмеджетата. Та поне упражнението "масово тестване" ще ни бъде спестено

4

bboooyy

преди 3 години

Само лека корекция, Колар е ляв популист.

3

Анонимен

преди 3 години

"И там като при нас - затвориха училищата и оставиха курортите отворени. Само че там поне се възмущават хората, а тук го смятат за нормално."Знаеш ли каква борба е било навремето за правото на образование за всеки. Сега с лека ръка се отказваме от това право. Едно нещо, ако не го цениш, го губиш. После много трудно може да си го върнеш обратно, почти невъзможно.

2

Анонимен

преди 3 години

И там като при нас - затвориха училищата и оставиха курортите отворени. Само че там поне се възмущават хората, а тук го смятат за нормално.

1

Анонимен

преди 3 години

Словакия с рекордните 70 починали затваря зимните курорти, а тука Дебелин Ангелов с по 170 починали на ден ги отваря.Извода дали е некадърник и слагач го оставям на всеки да го направи самостоятелно...