15

Сашо

преди 3 години

Е тва еКато си се осрал, то поне да те знаят !Народа го е казал: По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик !Това е в кръга на шегата.Иначе добре, че го е спрял стълба...

14

Ел.инженер

преди 3 години

Абе,какъв е този стълб през който минава захранване за 7 села.Трябва да е за 20кв.средно напрежение а такива не се слагат толкова близо до пътя.

13

Анонимен

преди 3 години

Пиян шофьор удари стълб, остави без ток 7 села в Димитровградско.......Не виждам нищо нетипично за ***!

12

глас от тъдява

преди 3 години

В нормалните държави като останеш до обяд без ток , се обаждаш на застрахователното че ти са се развалили продукти за 500лв във фризера и хладилника и те после да се оправят както си знаят.

11

Анонимен

преди 3 години

Няма виновни !Стълба е на грешното място !Деградацията е смайваща !С кметицата -начело !

10

Анонимен

преди 3 години

Що за чудо е това с пияндурниците. Съборил цял стълб и...жив. Май е вярна приказката, че пияния и Господ го пази.

9

ikar

преди 3 години

Шофьорът не употребявал често алкохол ... Явно си е взел дозата наведнъж.

8

Анонимен

преди 3 години

Добре, че е бил стълб а не някой човечец и не е очернил празниците за някое семейство... Без значение дали е добър човек или не, качи ли се пил зад волана е потенциален убиец и санкциите трябва да са сурови.

7

Пиян очевидец

преди 3 години

Стълбът е пресичал неправилно!

6

Задачка

преди 3 години

- Колко ли села ще останат без ток, ако падне самолет?

5

Да ва попитам само..

преди 3 години

"2,45 промила в кръвта е доста висока стойност, но аз този човек го познавам като човек, който не употребява често алкохол. Това може би е бил инцидент"- тва значи,че не е бил мъртвопиян всеки ден а през ден,нали?

4

Анонимен

преди 3 години

"За секунди става аварията, падне ключ или нещо, наведеш се да го вземеш, с едната ръка врътнеш и готово", коментира Петко Ганчев.А пробвали ли сте да не се навеждате докато карате? Този е за наградите на Дарвин. Дано по-скоро се самозачистят такива като него, за да не ги срещам по пътя.

3

Анонимен

преди 3 години

"2,45 промила в кръвта е доста висока стойност, но аз този човек го познавам като човек, който не употребява често алкохол. Това може би е бил инцидент", обясни кметският наместник на селото Златка Тенева.Ооо, ама той не е лошо момче, ама той не пие, само дето сега се бил насвяткал до козирката и спрял тока на седем села. Айдеее - без книжка за 5 години и няколко десетки хиляди лева да плаща обезщетения. После пак да е добро момче и пак да пийва рядко...

2

Ковид психар

преди 3 години

Бягал е, силно дезинфекциран от коварниьот измислен вироз. По-добре повален стълб, отколкото той повален от вирусъ.

1

Анонимен

преди 3 години

Кадърен сега да свети на хората като крушка