207

Анонимен

преди 3 години

Тия се сетиха... След дъжд - качулка!

206

Анонимен

преди 3 години

Нещата са сбъркани отколе,лекарите не получават заплата,ако,пациентите им,продължават да боледуват и я получават,ако оздравеят,но това в дивния стар свят.

205

Анонимен

преди 3 години

Планът беше за ликвидиране на здравната система,в това сме ударници,а в постхуманното общество,медиците са с престилки с 2лица,черна и бяла подплата,като черната е гумирана.

204

Тед

преди 3 години

***! Вероятно и корумпиран!

203

Пациент

преди 3 години

В България винаги виновен е пациентът. Ако успее да се добере до "лекар" от търговско дружество, познато също като болница му се поставя една от двете диагнози:1) Нищо ти няма.2) Много късно си дошъл.Разбира се тази безценна информация е платена и се отчита къде по здравна каса, къде с лични средства на пациента, къде и по двата начина.

202

Анонимен

преди 3 години

Има изключително много некадърни лекари и персонал интересуваш се предимно от парите на пациентите! Крайно време е да се направят електронни здравни картони на всеки Българин и всеки поставяш диагноза лекар, да се записва в него личен идентификационен код. Време е да отстраним плявата от житото!

201

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 221"Ами като стимула за спортуване и финансирането му са най зле от цяла Европа така ще е. На запад изграждат спортни съоражения и площадки за безплатно ползване.организират се спортни събития постоянно. Фитнес картите са по 15-20?на месец. Достъпен спорт за всички. А ние се чудим защо сме залежали и много хронично болни хора"Ахахахаха. *** ВИНАГИ си намира извинение защо го мързи.

200

Питащ02

преди 3 години

Защо търговците на здраве спряха да продават здраве? Нали като търговци това е главната им дейност!

199

245

преди 3 години

Е, то беше ясно още от пролетта, даже тогава не го криеха, ама паникьорите като заврещяха паникьосано. Айде сега да видим, ето в прав текст ви го казва мистър Ботокс

198

Анонимен

преди 3 години

Ами като стимула за спортуване и финансирането му са най зле от цяла Европа така ще е. На запад изграждат спортни съоражения и площадки за безплатно ползване.организират се спортни събития постоянно. Фитнес картите са по 15-20?на месец. Достъпен спорт за всички. А ние се чудим защо сме залежали и много хронично болни хора

197

Анонимен

преди 3 години

Споко!Нищо няма да се случи-имам стратегия за оздравяване на учителството от 1992 г.И там нищо не се случи

196

Анонимен

преди 3 години

Кога ще спрете с ковидната лъжа федале?

195

1959

преди 3 години

До Възмутен Този вариант на здравеопазване е съществувал през 19в в Англия ,но е отхвърлен като тромав, неефективен и без полза за пациента!В момента ние се връщаме на допотопното лечение от некадърни лекари и то в дома ,а не в модерни и обзаведени болници! Да живее каменната ера, българи!

194

Анонимен

преди 3 години

Всъщност причината за смъртността е лошото здравеопазване у нас. Колко хора без хронични заболявания починаха, заради ненавременна помощ?

193

Анонимен

преди 3 години

Кога ще приемат в болниците пациенти с други заболявания,които не търпят дълги отлагания?

192

Анонимен

преди 3 години

За разлика от съветския болен някога, сега смело може да констатираме:Българският болен - най-болният болен в света. Сам си е виновен, че умира ненавреме и ни излага пред света по смъртност, точно когато не трябва. Сам си е виновен, че умира в линейката от клаустрофобия, докато чака да го приемат в болницата, че умира на стълбите пред храмовете на Асклепий, упоен от кристално чистия софийски въздух, заспива и се пренася неусетно на острова на блажените.

191

Анонимен

преди 3 години

Злобата ви е обезличила...

190

Handel

преди 3 години

Какво одухотворено и интелигентно лице!

189

1

преди 3 години

До Възмутен"Дори едно мерене на кръвното ми налягане не прави...!"Смени си личния лекар. Аз се вясвам при моя от дъжд на вятър, и винаги ако е започнала новата година ми прави задължителен общ преглед (кръвно, преслушва дробовете, пуска ми захар, пита ме, дали имам някакви оплаквания). Хората в България нямат здравна култура да търсят лекарите, после се оплакваме. А ако си хипертоник трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да имаш апарат за кръвно у вас и да си мериш кръвното редовно (всеки ден или през ден).

188

Тоя

преди 3 години

Филм за маймуните не е случаен. По БТВ излъчван. Направихте ни маймуни.