97

Ива

преди 3 години

До Ива1999 - 400 Милиарда Евро2008 - 900 Милиарда Евро (финансова криза)2012 - 1770 Милиарда Евро (ЕВРО-кризата)2019 - 3200 Милиарда Евро2020 - 4600 Милиарда Евро 2021 - 6000 Милаирда Евро (спасителни програми пари) 2022 - 7000 Милиарда ЕвроВсеки вижда как се печата...

96

Ива

преди 3 години

до 2 години Еврото ще се е разпаднало... На Запад от 2015-2016 насам предупреждават..Сега до 1 година еврата в Обращение от 2008 до сега ще са се увеличили 4-6 пъти..Хартийки дами и господа - хартийки печатат... Гърция дълга е над 200% БВП..Франция 118%, Италия 160% и Испания 122% .. Германия 80%... ЕВРОТО УМРЯ - ще дойде до година една икономическа криза със инфлация...Излизайте от Еврото!!!

95

Анонимен

преди 3 години

До до анонимен 100"Това е цената на "суверенитета" извън гравитацията на САЩ! За санкциите да си чувал нещо? Я си представи кво шъ стне с нас за по-малко от година ако попаднем под шамарите на либерал-демократите?"Чааакай чакай малко.Нали Русия беше по-добре след санкциите, защото така се стимулирало вътрешното производство?Освен това нали Русия спря да ползва Американски долари за транзакциите си с комунистическите си партньори и щеше да бута долара като международна валута?Какво стана?

94

до анонимен

преди 3 години

По-лошо е с валути като рублата и турската лира - и двете се обезцениха от началото на годината с 30%----------Това е цената на "суверенитета" извън гравитацията на САЩ!За санкциите да си чувал нещо?Я си представи кво шъ стне с нас за по-малко от година ако попаднем под шамарите на либерал-демократите?

93

Анонимен

преди 3 години

До Абвгде"Искам"Не се приема. Трябва първо да покажеш, че мнението има някаква тежест.

92

Абвгде

преди 3 години

Ха поредните лъжи ,ще се изравнят икономиките.В БГ.икономика няма и как ще се изравни с тази на Германия Франция Италия .Ще се изравнят цените а всичко друго ,ще сме по бедни и от сега.Само те ще могат да теглят още по голями заеми.Не искам евро тази измислена валута.Искам излизане от този измислен европейски съюз.

91

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовМдаааа, господин сервитьорчето знае повече за валутната ситуация от шефа на БНБ.Никакви изненади.

90

Анонимен

преди 3 години

E кой гарантира,че Еврото ще го има през 2024г.?След Англия,ако и Италия,Испания и Франция напуснат ЕС,тази валута ще рухне.В Англия няма Евро ! Иначе спокойно, докато е Германия и Еврото ще го има !По-лошо е с валути като рублата и турската лира - и двете се обезцениха от началото на годината с 30% т.е. населението на Русия и Турция обедня с 30% за една година.!

89

мдаа

преди 3 години

значи да си приготвяме вазелина още от сега

88

Анонимен

преди 3 години

E кой гарантира,че Еврото ще го има през 2024г.?След Англия,ако и Италия,Испания и Франция напуснат ЕС,тази валута ще рухне.

87

Ръмъния

преди 3 години

Вчера давха интервю с румънски политик, който каза че Румъния и още няколко държави членки на ЕС които нямат намерение да приемат еврото де чудят защо БГ политиците толкова напират да приемаме еврото. Тези били преценили, че запазвайки националната си валута ще бъдат в много по-добра позиция. С ние ще харижем целия валутен резерв на ЕЦБ, а част от него ще остане на разположение на правителството... Намирисва на поредното изгърбване на държавата и населението. Повишението на цените -справкаГърция

86

Анонимен

преди 3 години

Цените не би трябвало да са двойни като влезе еврото, да така е, но те и сега са двойни, какво остава какви спекулации ще има тогава. Цените растат всеки ден

85

Зоро

преди 3 години

До Анонимен87Защото достатъчно силно мразят рассия че да имат *** да им мътят мозъците. Сигурни са в европейслото си бъдеще и затова им е все едно дали са с евро или не.

84

Анонимен

преди 3 години

И как е вързан? Едно към две.Ако си взимал 1000 лв,ще взимаш 500 еро.Е и???Каква е ползата,освен тази че ако можеш да си позволиш екскурзия,няма да обменяш.Англичаните явно са много прости,че не го направиха,когато бяха в съюза.

83

Анонимен

преди 3 години

На родните "икономисти" в коментарите малкото им гръбначен мозък не може да разбере, че лева е вързан към еврото и следователно ако приемем еврото цените няма да станат двойни както си мислят и както "една жена им е казала". Трудно е да разберат концепцията просто.

82

Анонимен

преди 3 години

До 83,прав си ..но предните бяха преди 12 г.)ще ядем тоягата здраво като влезе еврото ,те поляци унгарци и чехи що не искат евро

81

Анонимен

преди 3 години

До КостаАх че сте ми икономисти :) аз бях забравил, че разбирате от всичко :)

80

Коста

преди 3 години

Целта на политическата мафия и близките до нея чорбаджии е да занули ръста на заплатите в последните години и да пришпори инфлацията като най-големият механизъм за ограбване. Не ги слушайте какво ви говорят, че щяло да стане като в другите държави - спокойно и без ръст на цените, ще ви опоскат до шушка!

79

Анонимен

преди 3 години

Покажете ми една държава в Еверо зоната която е бедна. Ще почакам.

78

1

преди 3 години

До Анонимен 80"Охо,гербаджкйските пенсии и заплати са най високи в ЕС )"А при предните управляващи преди ГЕРБ как бяха пенсиите и заплатите? Бяха ли поне на нивото на Бурунди, или не ни достигаше доста?