309

тя

преди 3 години

Док арахте ни да см е най - умираща нация в света и с най - ниска раждаемост! ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

308

тя

преди 3 години

А защо е лошо здравето на българите ?!Защото 30 години ни управляват престъпници мислищи как да станат по- големи милионери за сметк а на народа ! Стресове , лоша храна , въздух, здравеопазване ,недоимък и пр

307

анонимен

преди 3 години

СЕГА ЛИ СЕ СЕТИ ГОЛОГЛАВИЯ, ЧЕ СЛЕД 1989 Г ЗАПОЧНА И ПРОДЪЛЖАВА ГЕНОЦИДА НАД НАРОДА. АМИ ВЛОШЕНО ЩЕ Е СЛЕД КАТО БОЛНИЦИТЕ СТАНАХА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА И СЕ НАРОИХА СТОТИЦИ ЧАСТНИ БОЛНИЦИ КОИТО ИЗТОЧВАТ ЗДРАВНАТА КАСА И АКО ИСКАШ ДА ТЕ ЛЕКУВАТ ЩЕ СИ ПЛАЩАШ. А КОЙ МОЖЕ ДА ПЛАЩА????? ЕЙ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ВИ ПАРДОН "ДИКТАТУРАТА" НО НЕ НА БАЙ ТОШО А НА ПРЕБОЯДИСАНИТЕ КОМУНИСТИ. ПРИ БАЙ ТОШО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕ БЕЗПЛАТНО И ЛЕЧЕНИЕТО БЕ КАЧЕСТВЕНО. НИКОЙ НЕ ПЛАЩАШЕ ЗА КАКВОТО И ДА Е ЛЕЧЕНИЕ.

306

Гого

преди 3 години

Не само здравеопазването е зле,вижте се всички управляващи,един не си е на мястото.ДОНЧЕВ по професия филолог,с жена партньор не съпруга ,за да трупа милиони на нейно име,лъжи и схеми,внос на ***,износ на злато,катастрофа ,България загива!

305

Анонимен

преди 3 години

България е полигон за експерименти с хора!Забравете за човешки права!

304

Анонимен

преди 3 години

Не е само влошеното здраве,водещо е ,но има и без придружаващи които са тежко болни,зависи от много неща и от количество на вируса е поето.Негативите са ,че оставихте тълпата на Черепа да се вихри и мърсува,, оставаше и да сдадете зарази тях,пълна глупост .Не е било нужно сблъсък,то се вижда кои протестират и заради тях не може да подарите държавата.Дончев е искал да се маха,но точно заради черепи и маноловици,бойци,,не си струва,и добре,че не стана

303

Анонимен

преди 3 години

Короната се справя далеч по-зле от испанския грип. Слабо нащърбване на демографската крива.

302

Гено цидев

преди 3 години

Нахак ват ни го с двестаТез дето са по малко и от триста

301

Анонимен

преди 3 години

Високата смъртност е, защото 11години убеждавахте хората, че в асфалта е спасението а не в Болниците които закрихте.

300

Няма време

преди 3 години

Чувалите? Къде са. Ще.има ли свободни стълбища за всички?Само питам.

299

Зараза

преди 3 години

Населението трябва да се намали ,пускат новия щам. Щото слабо мрм Бавно чезнем.

298

Бай ВарвАр

преди 3 години

Още един дялан камък от ГЕРП - герберските калинки от всичко разбират , всичко знаят ,всичко могат - само туй , за дето са ги сложили , от него хабер си нямат !Тоя "капацитет" щом взе да разбира и от медицина - съвсем я втасахме !

297

311 пак

преди 3 години

Защо сте изтрили това изречение? Нещо страшно? Политика няма!"Сега защо няма мангустани, питахая, акаи?"Ами няма! Пазарът е такъв, какъвто го направиш! Някой трябва да се сети, да го проработи, организира и ...печели! Това е толкоз просто и логично! Някога се чудех, че внасяхме най-хубави портокали от Израел - "Яфо", а мандарини - не.

296

Щирлиц

преди 3 години

До комунизма се завръщаКомунизмът не си е тръгвал.

295

311 съм, продължавам

преди 3 години

Имахме "Океански риболов" и омега-3 беше беше без пари като добавка на качествени белтъчини. За плодовете е зеленчуците да не говорим - хранехме Европа от Елба до Урал с тях. Сега ядем полски домати! "Но спри, сърце!"България беше на 8-мо място в СВЕТА по "Очаквана продължителност на живота", САЩ - на 14-то. На последно място по инфаркти в Европа. Години 1969-70. НО НЯМАШЕ БАНАНИ! Имаше в "представителните магазини" по 2 лв, колкото 10 кила пъпеши! Вай!

294

валери

преди 3 години

не те ли е срам!

293

кръпел

преди 3 години

високата смъртност се дължи на :- неадекватно лечение -закъсняло лечение -недостиг на лекарски и обсужващ персонал -недостиг на легла -липса на кординация между рзи и болниците-безхаберно отношение на медицински лица

292

Умен Дончо, няма що!

преди 3 години

Тъй,тъй! Прозрения Дончеви! Българите преяждат, много месо и тлъсти храни, пият на поразия, много шоколад и други сладости! Затлъстяват им сърцата, ***!А сега да си припомним, че по времето на развиващия се Соц България беше страната на столетниците. Киселото мляко вкисваше на третия ден, а сега трае по 6 месеца. Хапвахме месо по два пъти седмично, ама българско, със синия печат на ДВСК, а не двадесетгодишен лед от стратегическите запаси на Ирландия.Дребни разлики!

291

Беновска пипа

преди 3 години

Сетихге се за лекарите! 9 месеца взимахте абсурдни политически решения и когато обърнахте колата се сетихте, че трябва решенията да се взимат с научни аргументи.

290

народа ни емигрира

преди 3 години

Останаха само комунистите за измиране да няма кого да лъжат,крадат и убиват...