77

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се намали състава на руското посолство на 10 човека и да им се сложат GPS-гривни, че много трудно се следят сегашните 300 "дипломата".А, и гривните да се взривяват при доближаване на BG военен обект!

76

Анонимен

преди 3 години

Едно време крещяха:"Ще ви дадем на Татарчев!". Изпратихме го, не успя да изяде никого. Сега ни плашат с Гешев. А дали знаят той самият не е ли уплашен? Щото на друг може да му се размини...

75

Анонимен

преди 3 години

Кое от казаното от сенатора не е вярно? Моля? Тези, които наричат Русия Блатная, по-добре да й казват Речная. Реките им са километри широки и дълбоки по 25 м. Утре Русия ще изнася по тръбопроводите питейна вода! Имат най-много прясна вода в света! Могат да я наричат Озерная - хиляди езера, Байкал - най-големият резервоар на чиста вода на Земята. Но аз предпочитам "Пять озер", Сделанное в Сибири!Слава на Русия, нашата сестричка!

74

Анонимен

преди 3 години

Хайде, един изгонен дипломат бълха ги ухапа руснаците.Нали нефтопродукти,газопроводи,атомни реактори в България са руски.

73

Сърдят се руснаците

преди 3 години

Били сме ги предали,като сме влезли в НАТО и ЕС.Те разпаднаха Варш.договори СИВ,но ние сме ги "предали",вместо да стоим сами срещу ЮИ фланг на НАТО,да нямаме пазарите на СИВ,а да купуваме руски енергоносители по-скъпо отЗ Европа.Те срутиха СССР и водиха войни с бивши републики,предадоха Армения,а ние да чакаме специално отношение?.Това тяхното е самогонов махмурлук,а като изтрезнеят /ако се случи/,търсят кой им е виновен за глупостите.Да сеогледат в огледалото и ще намерят виновника.

72

Недоразбрал

преди 3 години

Преди три години гледах материал в Тубът в който руски авиационен специалист коментира качествата на Ф35.Коментарът му беше,че това е супер оръжие и руснаците в момента не разполагат с подобен екземпляр.Биха могли да го постигнат след 5, 6 години.Събеседникът му се майтапеше,колко лош бил Ф35.Но човекът остана сериозен и поясни,че този самолет обединява 4 вида самолети в един и освен това е бъкан с електроника и е вплетен в супер мрежа от сателити и други Ф35 и Раптор и действат като юмрук!?

71

Българин

преди 3 години

Товарищ, не говори глупости, а си научи жената как да готви борш и пелмени!

70

Анонимен

преди 3 години

До 74И за какво ще влезне в затвора. Нинова и Румен Овчаров не влезнаха при доказана корупция пък Борисов щял да влезне. Ти на кой свят живееш. Всички лаят един срещу друг,но тайно се пазят.

69

Анонимен

преди 3 години

До Сенаторе не си прав СЕГА МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ ПРОГРЕСИВНИТЕ ОТ БСП, КОИТО НЕ СА ЕДРИ МИЛИОНЕРИ КАПИТАЛИСТИ, С ТЯХ ВЛЯЗОХМЕ С ОГРОМНАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 160ЛВ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И 102.08ЛВ МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ И СЕГА ПИТАТ В КРЕШЧЕНДО ЗАЩО СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА- ТА С ТЯХ ЗА ИМА НЯМА НЯКОЯ ДРУГА ГОДИНА ЩЕ БЪДЕМ ПЪРВИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА- НАЛИ ГЕЧЕВ. САМО БСП ЗНАЯТ КАК ДА НИ НАПРАВЯТ МИЛИОНЕРИ НАЛИ РУМБА, НАЛИ ГЕЧЕВ.

68

Сенаторе не си прав

преди 3 години

Обяснявам! Борисов му се клатят краката и може да влезе в затвора. Единственият му шанс е закрилата от САЩ и ,,Руската карта". Само че ако Русия го вземе на мушка,дори и Господ няма да го спаси.За сега го вземат за клоун и за каубоя на Европа,но докога ли? Докога ли Путин ще го взема несериозно?

67

българин

преди 3 години

Няма власт на света,която да ме принуди да бъда срещу моите братя-руснаци.Това е положението.

66

Анонимен

преди 3 години

В България няма русофобска истерия. Един дипломат, служител на правителството на РФ, лошо си е свършил работата и си отива. Едно е народът, друго е началството(правителството).

65

истината

преди 3 години

Ние,истинските Българи,винаги ще обичаме БРАТЯТА РУСНАЦИ!Това е положението.Не виждам как България да е срещу Русия.

64

Анонимен

преди 3 години

Руснаците някой трябва да ги презими,тази прекрасна работа ще я свършат китайците.Националните предатели русофили ,нека ми обяснят какво толкова изключително добро има в Русия?Кое е по-доброто от европейските демокрации?И ,моля не мешайте ,Православие и славянство ,видяхме руснаците колко уважават украйнци и грузинци.

63

интересно

преди 3 години

Колко му е заплатата на Бойко Борисов,та има спестени пачки с банкноти от по 500 евро?Как има кюлчета злато?България е най-бедна,а премиерът има килограми злато.Така и не разбрах той какво работи,освен да купува каскети на гешев

62

Анонимен

преди 3 години

Българите ВИНАГИ ЩЕ ОБИЧАМЕ РУСИЯ.БРАТЯ РУСНАЦИ,НАШИЯТ НАРОД ВИНАГИ ЩЕ Е С ВАС.Вие направихте много за нас.Срамувам се от нашите политици!!!Ние винаги ще обичаме Русия.

61

освобождение

преди 3 години

До 1997 г на всички важни международни телефони се обаждаше руски служител.Сега, може да е русопат, но е българин.

60

наблюдател

преди 3 години

Тъкмо гледах филма Run. Много е поучителен . . .

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Писък "Ддо Иване" може да има само от такива, които не са се подготвили да си вършат сами работата. За русофилите е нормално - те нищо не могат и все чакат от някой друг. Останалите си вършим сами работата и разчитаме на договорките си със сериозни хора. Затова и руснаците ни шпионират.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59"Аз не давам милиарди за това недоразумение!"Откога безработните и общите бачкатори "давате милиарди"?Вие сте последна дупка на кавала, нетния ви принос е по-нисък от този на *** сънародници.