42

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх, слуша и изпълнява. Историята не се повтаря, но се римува

41

Маите

преди 3 години

Извиняваме се за грешката,не било 2012,а 2021 година!(краят на света)

40

Стефчо

преди 3 години

МНого сме си добре,днес като взема 40 лв надник и живота става като на кино. Има и за бира, и за ракия....че утре пак в завода!

39

Поет

преди 3 години

Трубадурите на българската олигархия и мафия вече са в транс и редят стихове за смяната на Гешев и властта . Миличките, яростно се мятат наляво и искат да изскочат от ямата с л.а.й.н.а.т.а , но толкова яко са затънали там, че няма излизане ! Споко, другаре, нема да я бъде мечтата ви !

38

Българин

преди 3 години

Така е ! Българинът очаква със страх 2021 г, защото към властта протягта мръсните си ръце комунисти, чалгари, откровени бандити и политически мижитурки ! Страхът ще се превърне в бедствие след изборите, ако народът си направи "сепуко" , избирайки гореизброените ! Да видим кой ще постеле килимчето под клекналия народ !

37

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До уплашенГирляндите ми с лед са лампи,с батерии сигурни са те,очаквам скоро аз Снежанка,за да се ваксинираме !

36

уплашен

преди 3 години

Аз вече си купих едно коледно въже - със звънчета по него и светещи лампички.Та като ритна столчето да се виждам отдалече!И за всеки случай си взех късметчета за баницата - в тях има пликчета със стрихнин!

35

предКоледно

преди 3 години

До Барба ГаньосБла-бла-бла, бла-бла-бла,не плаши ги със метла,тез партийците момчета,че Тиkвyна и Каскета,бързо ще смени ДС-то.

34

Барба Ганьос

преди 3 години

Дядо Коледа ела. Донеси си и метла. Всичко лошо си вземи.Надалеч го отнеси.Тиквата не щеме вече.Опаковай го,човече.Занеси го надалеч.Махай мазния наглец.Нека новата годинаДа ни донесе късмет.Хайде, отнеси двамина.Вземай господин каскет!

33

Факт

преди 3 години

2020 беше страхотна за мултимилионерите, добра за около 20%, поносима за около 40% и лоша за 39% в световен план. Всеки средно интелигентен може да си направи сметка че идва икономическа криза за повечето от световното население. Така че това не е песимизъм а доста трева оценка. Хубавото при нас е че имаме опит и знаете как да оцеляване Нека не забравяме обаче че всяко предизвикателство е възможност и самото нас зависи дали ще излезем по- успешни от кризата

32

Анонимен

преди 3 години

Евреите не са ги пускали да се качат на автобус, трамвай или влак.Сега така не пускат заразените с коронавирус.Хитлер е бил по-добър от сегашните доктори от НОЩ.Пускал е евреите да излизат навън, макар да нямат право да ходят по тротоарите.

31

Чичо

преди 3 години

Най-вероятно и не малка част от тях няма и да я дочакат - Ковида ще ги отнесе. До другата есен, когато реално в България ще има ваксина, най-вероятно още доста хора ще починат от вируса.

30

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

"Мале, мале, проклет народ сме !" -- баба Ванга

29

Анонимен

преди 3 години

ами все повече ги е страх хората от зараждащия се фашизъм....

28

Анонимен

преди 3 години

Току що видях реклама " All I want for Christmas is....2021" LOL

27

Веско

преди 3 години

Нормално. "State of fear"

26

До 20

преди 3 години

Абе то тука в тоя форум много умни няма де , ама това че ти си от тия дето където и да са по света ще си останат прости не значи че българите са прости , но е и факт че с прости не се спори

25

Готор

преди 3 години

Типичен необоснован песимизъм, подхранван от мнителност и нихилизъм. Пострадаха около 180 000 хил. заети в хоремаг сектора. Тази заетост и без това е временна и с естествено текучество. Човек работи сервитьор, продавач и т.н. временно (докато учи или се квалифицира). Ако някой е имал визия да работи продавач цял живот - сори. Крайно време е да спрете да се носите по течението и да потърсите нормална реализация.

24

Това си е проблем

преди 3 години

Aбе хора пийте силекарствата.! Писането във форуми не е лекарство. А ако сте в остра фаза звънете на Бърза Помощ....щото май си е сериозно

23

Насрадамус

преди 3 години

Новата 2021-ва година очаквайте идването на новия Жезълвирус-20!