8

Родолюбец

преди 3 години

Мечтата на либерал-зелените!!!Слаба държава,слаба или никаква дисциплина и ред,слаби или никакви наказания-раждат престъпност,самоуправство и т.н.

7

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Вече 30+ години България не може да се справи с агресивни кучета, разкъсващи хора по улиците.НЯМАМЕ ДЪРЖАВА !Лошото е, че и туристите го знаят, затова си пускат техните пceта на воля, да хапят ...Пресен пример - преди ~ месец в Несебър !Джурналята нищо не разгласиха ... защо ли ... ?!

6

Анонимен

преди 3 години

Снимката.... направо кърти!!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

На снимката маркови кангали

4

VD

преди 3 години

Първо нямам органи, които да съзират тия неща, дори и да има имат извинение, че нямат персонл.Второ - когато направят като една нормална държава всяка глоба да е равна на 10% от месечното възнаграждение на провинения, ТОГАВА ще има спад до минимум на всички гадости... Тук говорим за обикновените граждани и селяни естествено, не за държавниците и другите постове, дето се дават нещата под масата.

3

Анонимен

преди 3 години

В София е пълно с улични кучета. Както в центъра, така и в крайните квартали. Даже особено в крайните квартали е лудница.

2

Анонимен

преди 3 години

Ако дивият селянин с опел или фолксваген комби с китеника на таблото не си паркира талигата в детската площадка това ще предизвика ранна смърт на децата ,жената и цялата му рода ! По-принцип детската му мечта е да паркира колата на стълбището пред апартамента ама астрата и голфа не влизат в асансьора.

1

Даа!

преди 3 години

Лафът на прехода , ФЪФ Бг :''ТУКА Е ТАКА'' . , и до там !В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЪРЖАВНОСТ , САМО ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ДО ДУПКА !