15

Икономист

преди 3 години

Прокуратурата само иска някои други да свършат нейната работа. Така и го назначиха главния прокурор, с блокиране на половин София. Просто защото е завършил същото милиционерско училище в село Симеоново както и Бойко Борисов ! То бива наглост, ама тяхната е безгранична. Освен нагли са и алчни. Между впрочем, длъжността главен пожарникар на републиката е вакантна и вероятно сегашният министър председател ще се кандидатира за нея, въпреки че е пенсионер.

14

Само да питам

преди 3 години

Тези които ще проверяват, не ги ли осъдиха скоро за фалшиви цени? Те това се казва схема ала БГ.

13

Анонимен

преди 3 години

Много корупирана комисия ,от много много години ,работи в полза на ЕРП та и топлофикация

12

Анонимен

преди 3 години

А мислиш ли за болниците и детските градини. Как ще се отопляват, като Топлофикация фалира, както много ти се иска ?

11

Само...

преди 3 години

...тънко да вметна- блокът ни от една декада НЕ ПОЛЗВА парно!!!! Аз от половин декада НЕ ПОЛЗВАМ топла вода!!! Трябва да ви кажа, че изведнъж заплата започна дори и да ми стига. Пак е трудно, но се търпи. Спрете да потребявате и бай бай Топлофикация АД София !

10

Боко Дашния

преди 3 години

Направете Бойко Борисов шеф на Топлофикация и парното ще станат безплатно.

9

Пфффф

преди 3 години

С 40% го намалиха газа със задна дата... Сметките с 30% нагоре, това е увеличение със 70%, тия нормални ли са... Из.роди!

8

Анонимен

преди 3 години

Орешарски незабавно да си подаде оставката.И Станишев и Путин също.Хич да не се ослушват.

7

И какво като провери

преди 3 години

Може да намерят друг последовател на Вальо Топлото,живял луксозно иразхищавал капитала на дружеството.Ще ни го размахват пред очите,голямуспех срещу корупцията,след което съдът ще го обяви за невинен,като Вальо.А кацата без дъно,наречена Топлофикация,ще продължаваме да я пълним.Вальовците гледат батковците и каките си-висши държавни служители,с 5цифрени заплати,с екстри и бонуси и попиват авангарден опит.А ножицатав разпределението на БВП ще се отваря още повече в тяхна полза,срещу народа.

6

Анонимен

преди 3 години

Всяка година вдигат цените на хората уж защото месеца бил по-студен от миналата година а то всяка година всички зимни месеци са по-топли от предходната.Крадат като полудели ама и ние сме виновни , че плащаме измислените сметки.Имам чувството , че абсолютно никой да не ползва парно Топлофикация пак ще си работи ! - ще кажат , че топлят атмосферата и стратосферата и пак ще плащаме.

5

Анонимен

преди 3 години

И кво сега, кой е виновен за високите сметки на Топлофикация.Орешарски или Станишев.И на кой всъщност е Топлофикация - всичи знаем.На скумрията с перуките.

4

Панелен вампир

преди 3 години

Както се изрази един представител на топлофикация преди време: Трябва да се вдигнат цените, за да се подобри финансовото състояние на дружеството.

3

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата да не се напъва толкова, защото всички знаем, че парите от високите сметки през Фандъкова отиват директно в Чекмеждето в Банкя.

2

Анонимен

преди 3 години

Цената на порното в София за ноември и декември се формира в зависимост от размера на коледните и новогодишните бонуси, които ще вземат служителите в ръководството на дружеството.

1

Иван

преди 3 години

Всяка година - едно и също.