47

Анонимен

преди 3 години

БауНе те знам какво си проучвал, но е факт че голяма част точно от лекари, учени и особено хора които са заети в генетиката отказват да се ваксинират и много добре знаят защо. Разбира се няма да го кажат пред широката общественост, защото всяка държавна машина може да смаже отделния индивид.

46

Анонимен

преди 3 години

Тия па, одобрили поредната далавера?Особено ме кефи изборат на АстраЗенека, която показа ефективност 60% и след като реваха, че руснаците им откраданли ваксината, сега се моялт на руснаците ад им дават от тяхната ваксина, да я смесват със своята, та нещо все пак полезно да излезе от нея.При това има пострадали хора от употребата на това нещо.Но тия тука тъпо и упорито хем предплащат, хем не ги интересува какво ще ни натресат.

45

Dj Urban

преди 3 години

Браво изкупиха бялата техника. Сега хладилници до година печки.

44

Анонимен

преди 3 години

Ковид измамата, или как се печатат фиат мъни.

43

Анонимен

преди 3 години

Вече предложих, остава апостолите на ваксинирането да го развиете - по една синя лента на ръкава на всеки ваксиниран, да се разпознавате кои сте от правилните.

42

Анонимен

преди 3 години

До БауИ аз съм работил в склад. На строеж не съм. Не е хубаво да "ограмотяваш" хората, които презираш. А много хора не вярват на учените, защото тук науката е запусната, и не малко от учените всъщност имат титли и звания, а същността им не съответства .. Комерсиализацията на науката също е от значение. Та хората пренасят всички тези недъзи на нашата "научна" среда върху цялото съсловие. За здравната система също не си струва да говорим. А кой е виновен за цялото това безобразие, е друг въпрос.

41

Шкембе войвода

преди 3 години

"Дано ми дадат документ, които да показвам..."Споко, документи ще има.

40

Бау

преди 3 години

До 42Как изглеждам не ме интересува, но това да работиш в склад или на строеж и да си мислиш, че знаеш повече от учени е ... нямам думи даже какво е. От мен зависи да се ваксинирам. Проучих, видях какво мислят големите имена по света (лекари, учени, имунолози) и цялото ми семейство ще се ваксинира. Дано ми дадат документ, които да показвам и да не нося тъпата маска.

39

Анонимен

преди 3 години

2021 гледайте екшъна: Урсула - великият ваксинатор.Ursula- The Great Vaccinator.

38

Анонимен

преди 3 години

До БауОсвен да заминеш в Китай, при дисциплината .. Не отричам, че ваксините могат да помогнат. Но могат и да не помогнат. Затова не е разумно толкова да разчиташ на стария живот. А това, че тук няма да се ваксинират - ще видят, че не е толкова опасно, и ще почнат. Повечето хора просто не вярват на противоречивата информация, с която ги заливат. Затова и да обясняваш, и да не обясняваш, колко са безопасни ваксините - няма да ти повярват. Само изглеждаш подозрително. А и нищо не зависи от нас.

37

Анонимен

преди 3 години

Понеже предстоят избори, нашите политици и най-вече Баце и тези от ГЕРБ, ще са по-ниски от тревата, ще се надпреварват да ни обясняват колко е полезна ваксината, Мутафчийски ше излиза по ТВ, Кунчев ще излиза по ТВ и тн. Когато минат изборите, помнете ми думата, същите тези рязко ще сменят тона и ще приемат закони за максимална ваксинация. В това съм напълно убеден. Дадете ли им пак властта, от вълци в *** кожи, каквито са в момента пред вас, ще станат вълци във вълчи кожи.

36

Шопо

преди 3 години

И сите да измрат, па нема да се васкинирам.

35

Merkela

преди 3 години

Аз нали ви казах, че всичко се купува с вашите дългове? За ваше добро е все пак.

34

Бау

преди 3 години

До 33Не си противореча .. В България такава дисциплина - никога. При нас само задължителните ваксини са решението. Това няма да случи и за това аз ще се ваксинирам да не се занимавам.

33

Активист на БСП

преди 3 години

И ще я внася ЗЕТЯТ,нали ?

32

Само да кажа

преди 3 години

Не знам, защо някои се самозалъгват, че "ваксините" ще променят, подобрят или оправят нещо. Сега ще почнем да ги слагаме, всеки ден ще ни пеят колко са ваксинирани, колко трябва да станат, после ще дойде пролет, и пак ще оредеят новите заразени и ще стане спокойно. После, през есента, пак ще се изстрелят случаите, и вероятно ще се окаже, че вирусът мутирал, или имунитета се е изчерпал, и има нова версия на ваксината, съответно всеки трябва да се реимунизира на шест месеца. И така завинаги.

31

Анонимен

преди 3 години

До БауТръгна до си противоречиш - в Китай си го върнаха без ваксини. Освен това, не си го върнаха напълно - следенето остава.

30

Анонимен

преди 3 години

Бау, кучето, за справка : Китай го измислиха вироса. Те са напред в технологиите, колкото и да не вярваш.

29

Алоуууу

преди 3 години

до анонимен 19То човечеството няма бъдеще,той за биотехнологиите се загрижил

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Възможно е и в грешната посока да се развива, но науката затова е наука, защото трудно се движи в грешна посока дълго време. А възрастовата граница на заболеваемостта се дължи на много причини, свързани със съвременния начин на живот. Науката има косвено отношение към това нещо. Това е стара мисъл - всяко откритие може да бъде използвано за добро или за лошо.