30

Анонимен

преди 3 години

Абе , какви домове сте загубили . Имате мазнинка за години напред карантина

29

Анонимен

преди 3 години

Голям бачкатор е тоя пич!И бившата му жена Никол Кидман беше същата!За това и се уважават!

28

Пепи

преди 3 години

отиваш в другия сайт - там па ти вика - оди у инстаграм.

27

Пепи

преди 3 години

И откога том круз е инвеститор.И той е същия като другите на площадката - бачкатор.Казват му какво да направи и как да го направи.Аман от тарикати.

26

Анонимен

преди 3 години

Така се работи с т.нар. uncultured swine - който не иска да се съобразява прав му път, това важи особено САЩ, тук е либерастия. То не уважаваш себе си добре, ами поне се съобрази заради околните uncultured swine.

25

Анонимен

преди 3 години

Том Круз отдавна повече от 1 година не е сциентолог!

24

Киро Рамбото

преди 3 години

Личи си поведението на плебса: понеже Том е богат, затова неговата дума се тиражира, анализира и някак си уважава. Ако аз се развикам в магазима, че няколко души са с маски под носа, никой няма да ми обърне внимание. Може би дори нарочно няма да си оправят маските, защото не съм богат и важна клечка.

23

Анонимен

преди 3 години

Ох, преди време и Майкъл Джаксън беше фанатичен на тема ЗДРАВЕ, стерилна среда и говореха, че спял в барокамера, за да живее 100 г. и т.н Загуби живота си на ....50.

22

пияница мистик

преди 3 години

Сциентолог бате. Добре че Кейти Холмс избяга от този психопат

21

Анонимен

преди 3 години

До ЩукаИмам такъв пример в семейство ми.Моя роднина е доста добре материално.То не беше тръшкане, предпазни мерки , "компетентно" мнение по всички въпроси свързани с предпазване от заразяване и тем подобни глупости. Накрая се зарази от майката на гаджето и. Ама на нея не смее да и дава съвети и е по-ниска от тревата. На нас само дето не ни издаде заповед за спазване на каквото се сетиш. Смяхме и се, гледахме и сеира... Та по тоя повод се сещам за следното:"Най-са ми интересни тия със здравословното живеене" рекла Смъртта!

20

Анонимен

преди 3 години

За съжаление Том Круз ми падна в очите. Да предпочетеш църквата пред семейството е много неправилно.

19

haha

преди 3 години

До Щукапазят да не заразят другтеотговорни хорахахахахххаххаха

18

Още

преди 3 години

***Бог да пази краля и кралицата. ***Още понеже на рицарите подчинените крадат лични карти и шофьорски книжки, чупат крака и блъскат коли и всичко за пари.

17

Ваксина за 19

преди 3 години

Какво се крие, който е сложил се обрича да остане да живее в ареята си градът - обласъта си и да ограничи до край лицата общували с чужденци - туристи. Тялото не може да понесе за кратък период примернопо малко от 5г. Да се бори с един вирус и после с друг. Поне така твърдят Китайските императорки доктори при управлението на Мин.. Успех на всички ваксинирани ☺️

16

георги

преди 3 години

това е бляскавия живот в америка - живот на кредит. нямаш ли пари, нямаш живот. за жалост и тук стана така. а едно време всеки си имаше собствено жилище на 25-30години. всяко семейство почти имаше имот на село. сега всички са в апартаменти на изплащане. няма къде 2 картофа да засее. и ако остане без работа идва края на света

15

Анонимен

преди 3 години

Том Гнус сциентолога отдавна е изперкал. И не само той, Холивуд "звездите" си живеят в собствен свят и само ръсят акъл на нормалните хора.

14

Томас Круз

преди 3 години

Той е един доста посредствен актьор. Бих казал слаб. Спрях да гледам филми с него след Топ Гън. Мисия невъзможна 20...колко още трябва за да напълни гушата?!

13

ще видим след 31/12

преди 3 години

когато свършва евикшън бана за усатомилиони ще бъдат изгонени на улицата

12

Анонимен

преди 3 години

Деловите хора държат на здравето си

11

Анонимен

преди 3 години

Angry Gay Pope обоча всички саентоложци.