21

Анонимен

преди 3 години

Има резон. Ние с моя приятел си караме така вече 5 години. Той си живее в неговата къща, аз в моя апартамент. Виждаме се когато ни е кеф, и не ни се налага да се тормозим един друг с битовизми. Смятам че, това е идеалната връзка за хора които си ценят личното пространство и не обичат да се съобразяват.

20

Анонимен

преди 3 години

Най-добрата любовница е омъжената жена - не прави любов с мъжа си, а е загоряла като войнишко канче и прави чудесии в леглото. Не може да се пресели у вас, не ти върти мозъка, а мърти мозъка на мъжа си.

19

Анонимен

преди 3 години

Михаела, а децата при кого ще живеят?

18

Само питам

преди 3 години

Тая статия да насърчава момичетата да стават плейметки ли е? Момичета взимайте паричките и като сте на повикване сте с ,,партньора" да ви дава. Вие на сте к.рва ,а компаньонка. Имате си собствено пространство и за други партньори.

17

Някой си

преди 3 години

То бива глу.пави статии,ама тая е направо върхът на глу.постта. Това да живеете отделно значи,че сте просто приятели и се събирате само за секс. Всеки си има и други партньори,не е връзка,а просто развлечение.Ако имате деца от друг мъж едва ли ще ви е вече до секс. Ще търсите инстинктивно мъж който да приеме и децата ви независимо дали той или вие ходите при партньора в дома му или той идва във вашия. Не знам от срядите на шоубизнеса в Холивуд ли ги превеждате статиите,но не са за реалния живот.

16

Анонимен

преди 3 години

семейството е ценност,която българинът въобще не разбира.

15

Анонимен

преди 3 години

Мдааа...после като остарееш и се разболееш , тези платените за час на повикване, ще се погрижат за тебе! Пожелавам ти го!Точно за седмица ще те оправят.

14

Глупаво

преди 3 години

Защо ви е партньор? Само грижи и проблеми, секс може да се прави и без да сте приятели. Трябва да сте сами и независими от всякакви връзки те са зло

13

1234

преди 3 години

До АнонименИ това го казва най-големият предател- на доверие и всичко друго.

12

1234

преди 3 години

До Анонименс номер 14-сетИ това го казва най-големият предател - на доверие и морални ценностиСамо с егоизъм и лъжи не се живее - стойте далеч от такива хора.

11

7777

преди 3 години

До Анонимен- номер 14-сетИ това го казваш ти, най-големият предател - на доверие и на морални ценностиСамо с егоизъм и лъжи не се живее, стойте далеч от подобни хора.

10

Анонимен

преди 3 години

Друга причина е да се крие истината, че той си пада по мъже и Пешо го лупа, докато той се хвали с две бивши жени и любовница.

9

Анонимен

преди 3 години

Има още причини да живеят отделно. Например още са млади, само на 80 години.

8

MaйMyнaтa

преди 3 години

Как що мъ, Миши! Заради Ковид 19

7

пияница мистик

преди 3 години

Два брака имам, първия бях много млад. 2 деца от две жени. Разведох се 2 пъти, сега чужди мъже ми гледат децата. Сега си имам любовница с малко дете, но мъжа и блъска по цял ден, докато аз блъскам жена му, която е домакиня и детето е в детската градина (е, сега за момента не, но от 5 Януари отварят отново градината). От това по-добре, здраве му кажи. В момента пиша от телефона си в Пловдив, където съм на гости на едно аверче. Независим, сам, но и с жена за секс до себе си :)))

6

Гледам Тв

преди 3 години

По принцип това да си двойка с някого означаваше да сте заедно, но откакто Кунчев каза, че най - добрите ни приятели са тези, които не искат да се виждат с нас, ще почнат да ни налагат и двойки, но "всеки в собствен дом, живот, свят"!

5

Анонимен

преди 3 години

Ценностите на новото време,какво да се прави.

4

Жена

преди 3 години

Защо да живеете поотделно с партньора...за да не го издържате : D

3

Анонимен

преди 3 години

Идеално, звучи повече от чудесно тъкмо няма да се налага жената да се върти в кухнята, да готви и слугува и така неусетно да се превърне в прислуга на някой самовлюбен, самозабравил се българин. Минко, има толкова хубави и качествени вибратори, че ходи се скрий в гората.

2

Анонимен

преди 3 години

Всички коментари под статията са на Минко 47 год. Ерген