68

Анонимен

преди 3 години

Глупости на търкалета.Поредната измишльотина на БСП.Зплатата му разбира се ще се плаща не от БСП а от нашия джоб.

67

Ванката

преди 3 години

А кой ще разследва този специален прокурор, дето ще разследва главния прокурор?

66

Анонимен

преди 3 години

Още повече ще си пречат и ще се карат както са сега съд и прокуратура и прокурорите само внасят дела но не не могат да спечелят и само отчитат дейност и гълтат милиарди.

65

Недоразбрал

преди 3 години

Бе много народ се загрижил за съдбата на Главния прокурор?!Аз не помня в последните 40 години да се е чуло и видяло,че има прокурор?Единствено Филчев се опита да направи нещо и веднага му скочиха всички отгоре,докато го изгониха и си продължиха с врътките!Сега се намери човек,който да си гледа работата и цялата мафия скочи с рев и се манифестира 100 деня,чи нище тоз главен прокурор?!И какви престъпления ще направи лично Гешев,та половин България се тирнала под материалите за него да коментира?!

64

аз-ът

преди 3 години

Гешев сам се проестреля в крака. Ясно беше, че е кретура на Доган, че все едно Пеевски е главен прокурор. И? Кво? Ако го махнем и бяхме слоожили Ристето Ивано, все едно че Прокопиев щеше да главен? Каква е разликата? Ударноо тръгна, има смелостта да арестува тези, които бяха недосегаеми. Ама .. дотам. Присъди - йок? Файда-същото! А когато си позволи да влезе в Президенството вече прекали. Добър лош Радев е избран от нас, и никой няма право да променя решениетп на народа. Точка. Жалко.

63

Анонимен

преди 3 години

Прах в очите на хората. Гарван гарван око не вади.

62

Анонимен

преди 3 години

А защо да не може всички прокурори да разследват главния прокурор? Не виждам причина да е само един, освен ако не е да се назначи удобен човек който няма да разследва...

61

Анонимен

преди 3 години

Поредната калинка на 15 бона заплата като са ВСС и КС. Щом и главния прокурор се раследва значи няма никаква държава. Най-вероятно ще си пречат още повече и никой няма да бачка а ще прибират огромни заплати с още по-голяма корупцпя както в османската империя.

60

ТОНКАТА

преди 3 години

Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!Отговори

59

Гешев

преди 3 години

Мой подчинен ще ме разследва! Хо-хо-хо! Първо че го командировам в Долно Уйци и второ ще му образувам 136 досъдебни производства. Тия дет се правят на депутати много ме кефят!

58

Анонимен

преди 3 години

Пълна глупостПОРЕДНАТА

57

Анонимен

преди 3 години

Ще се разследва от специален обвинител, назначен от неговата партия?Голям цирк ще бъде с тези разследвания.И избиращите и избрания де факто ще са негови подчинени.Какво се очаква да открият с разследването си?

56

Красьо Черния

преди 3 години

В сравнение с това как Бойко и Пеевски кадруват в съдебната система, аз съм направо бял лебед!

55

Шиши

преди 3 години

Знам. Даже вече съм го избрал разследващ от прокурорче.

54

Анонимен

преди 3 години

До Само питампо-специалния прокурор много ясно.

53

Анонимен

преди 3 години

Катунарите на Фигуранта си оплюха мониторите от мъка :)

52

Само питам

преди 3 години

И веднага възниква въпроса - Кой ще разследва специалния прокурор?

51

Анонимен

преди 3 години

Заплатата на много специалния ще е колкото за десетина обикновени български семейства.Е ,***,че не слугувай на шайката...

50

Анонимен

преди 3 години

Да сложим Къци Вапцаров като По-по -най и готово.

49

Поручик Ржевски

преди 3 години

Специален обвинител избран от ЦК на ГЕРБ и ще вика на Гешев "много добре се справяш мойто момче, само каскета ти е малко накриво, трябва да го коригираме".