73

Нафърфорий

преди 3 години

Тя електроннолъчевата тръба" хич, ама хич няма общо с Германия, ама щом си разбрал от Интернет бива.....

72

Кико

преди 3 години

А дали ще има и ваксина която пълни и главата с акъл! Ако има :десеторна доза за България!

71

Анонимен

преди 3 години

Богоявленски е клоун.

70

някой

преди 3 години

До: ДД (номер 72)Браво! Подкрепям те на 100% и ти желая успех в правенето на бебе!Аз отдавна минах през този ад и синът ми сега е упеник 7-ми клас!Борим се с малоумното обучение "онлайн", за което изтеглихме късата клечка.Дано имате успех, ако е асистирана репродукция успехът е много вероятен. Но за съжаление е много скъп, а НЗОК е като черна дупка.Успех ти желая във всички случаи!

69

Виктор Клемперер

преди 3 години

Правилно! Самолетите са забранени за евреи!

68

ДД

преди 3 години

Ти кой точно си..,че да даваш мнение кои са простаците в тази гротеска с ваксините ?Ако искаш удари си и 5 те вида,..на нас ни е през макарона.Аз в момента се боря да направя бебе...та твойта ваксина наеш ли през къде ми е ...плазмодии недодялан.

67

Анонимен

преди 3 години

След втората световна война се е смятало,че телевизора с електроннолъчева тръба т.н. кинескоп е дело на последователите на Хитлер с цел облъчване и унищожаване !Липсата на интернет е попречила тази конспирация на видни КАПАЦИТЕТИ да превземе света.И за сравнително кратко време обществото е приело телевизора.Сега е същото с ваксините ,5g,чипирания и всякакви глупости.Да,еволюцията ни предлага много удобства за сметка на здравето,но е глуп***во всяка иновация и изобретение да се опетнява от простаци

66

ДД

преди 3 години

Ти пай умния,Само че тия частници играят по свирката на държавното право..Мамин галошко умен...обясни на глупаците защо шефа на Фаизер не иска да се боцне,нашия пилот също, Байдън също,баба ти Меркел ...то щот са антиваксъри ли ...Микро мозъка ти разбира ли кой и защо е направил вакса...бъди смел., покажи ни ..с първите ваксинки айде да те водим да те боцнем,.

65

Анонимен

преди 3 години

Вижте се колко сте пр()сти бе ! Все оракулствате,все философствате,все знаете и упорствате,обаче все сте прецакани да изпълнявате това,срещу което блеете! Никой няма да ви спира,просто частниците ще си имат правила.Както не можеш да пътуваш с вилица в ръчния багаж,така няма да можеш да пътуваш неваксиниран.Истерията поражда страх,но за кратко време всички антиваксъри ще си го на..чу..кат,защото света ще се убеди сам в безопасността на ваксината и плавно тя ще стане рутинна,но и даваща правомощия

64

Поручик Ржевски

преди 3 години

За границите - не могат да изискат на границата ваксина, защото в ЕС повечето граници са отворени, хиляди хора ги пресичат ежедневно. ЕС ще умре в деня в който на границите спират коли за да проверяват ваксини.

63

Федерико

преди 3 години

Нямам против тест да ми правят на границата,..за друго няма да стане.,Доста фирми ще изгорят с дела обаче.Като гледам ентусиазма с който политиците се ваксинират...работата не изглежда добре.

62

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще има,трябва да си ваксиниран за да работиш...и се връщаме в 15 век,кражби и убийства на поразия

61

666

преди 3 години

Ваксината не е задължителна => няма сила, която да накара хората да си я сложат. Авиокомпаниите ги чакат яки дела :)

60

Анонимен

преди 3 години

Тези от щаба само шикалкавят за виксините, уж създавали имунитет, ама не е ясно колко е. Също така не ми се струват убедителни в това, какво става ако вирусът стои в организма, понякога и 2-3 месеце след боледуване и ПСР-а не може да го хване. Има много въпросителни, които не са изяснени, а глупавите авиокомпании напират и те за тази отрова. Ами да фалирате дано!

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58,мисленето ти не ражда нищо съществено...отново.

58

Хиена

преди 3 години

Освен Рекета със застраховки, винетки сега идва и ваксина, ще стане така,че всяка година ще плащаме по 60-80 лева за всеки, така гробисти и еуроЗона ще изнудва Нас, Българите.

57

Анонимен

преди 3 години

За жалост, както хората се съгласиха с биометричните паспорти и канцерогенните "голи" скенери, така ще се съгласят и с отровните ваксини, за да пътуват.

56

Анонимен

преди 3 години

До ФедерикоТе ще направят задължителна ваксината и за шофьорите на границата. Ако нямаш ваксина, ще ти кажат - две седмици в карантина ще седиш в някой хотел за своя сметка. Тогава щеш не щеш пак ще се ваксинираш. А тираджиите - кой работодател ще наеме тираджия, който трябва да стои 14 дни в някой хотел, щото не е ваксиниран? Това са разходи. И така като си траем ще ни наложат ваксината и за работа, и за какво ли не.

55

IT-спец

преди 3 години

този явно е назад с новините, австралийската компания QANTAS бяха обявили това и седмица по късно имаше отзиви колко фирми спират бизнеса с тях и те се отказаха за сега.. така че... това не го виждам как ще стане, има много хора които неискат да се ваксинират, имахора коит онемогат поради алергии и има хора които са го карали вируса а на тях за кво им е да се ваксинират.... така че това не го виждам шот ще изгубят много пари от това, ако наистина стане задължително аз спирам да летя!

54

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че светът е на прага на нова световна революция и познайте от къде ще започне? Ще дам жокер- държава с 30% население отричащо ваксините като цяло, с 60% население отричащо ковид ваксината, палещо от година улиците облечени в жълти жилетки и имащи традиция в паленето на Бастилия и рязане на глави на ешафода.