12

Анонимен

преди 3 години

Милата жена!

11

Анонимен

преди 3 години

Ясно. Свети Петър й е ,,загубил документите,, и не е могъл да я повика при себе си.

10

Анонимен

преди 3 години

Те в оня край хората са повечето все с ,,чист косъм'',и много-много не се засягат от модерните болести.Там все още се спазват старите български традиции и морал,и всичките жители са хора с чисти сърца и добра душа.Виж,за хората по градовете не бих го казал.Особено за столицата ни която се е превърнала в международна селска кирпичена дупка,с тенекиен покрив.

9

Друг конспиратор

преди 3 години

Абе, тая новина защо не стои в челото на страницата на сайта,а много бързо я пуснахте надолу?Защо не се дава кураж на хората, че това заболяване не е фаталнокато рак, а се плашат?Еми, скривайте тази новина и пускайте отново статистиката:-тоя умрял на 20 години-оня умрял на 39 години-тази пукнала на 34 години-онази пукнала на 44 годиниСтресирайте и убийте хората!

8

ДДРОнег

преди 3 години

Комуто е писано, ще оцелее !!! Колкото и да е болен !!!

7

Forever

преди 3 години

Къде толкова ходи тази баба Василка на тия години,че да хване вируса. Много странна работа .

6

Конспиратор

преди 3 години

Баба Василка ЦЯЛ живот е яла т.н. екологична храна,редовно се е занимавала с животните и градината около къщата й,т.е. редовно е правила фитнес и кардио упражнения :)))Не е прекалявала с яденето и пиенето + здрав български балкански ген.Нищо общо с ламтежите за пари, затлъстяване, диабет и ежедневен стрес.Сигурно не гледа телевизия и няма интернет за да се уплаши"колко опасна е тази болест".НЕ Е БИЛА УПЛАШЕНА И ПАНИКЬОСАНА.Жива и здрава да е баба Василка и още много години!

5

До 1

преди 3 години

Масоните се подиграват с робите, но те не могат да се усетят! :))))Freemason - 9Bill Gates - 9

4

The Real Бай Иван

преди 3 години

Баба Василка на 99 години пребори коронавируса, ама бабанка борец як като бик ритна камбаната.Интересно нещо е тоя вирус. Много забавно.

3

maca

преди 3 години

До само пипам Къде ги видя тия три 999?????

2

нещо не се връзва

преди 3 години

За 9 дни излекувана от коронавирус, после още 7 дни в къщи под карантина? Най-малко?Е, как??? Нали карантината беше 14 дни???9+7=16??? Правилно ли смятам???Иначе - да е жива и здрава бабата, и да иляди!!!

1

само пипам

преди 3 години

три деветки 999ако ги обърнем наобратно става 666случаеност?