15

Въй лек

преди 3 години

Тези дето скоро ги осъдиха за надписани сметки ще проверяват другите за същото.Бати филма.

14

---------

преди 3 години

Не мислете че като времето е топло сметките ще са малки. Те си търсят печалбата няма значение какво сте ползвали.

13

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Пак ли бре

12

House M.D.

преди 3 години

В архивите на дружеството ще бъдат открити огромни количества зелен хайвер.

11

Анонимен

преди 3 години

КЕВР имитират дейност. Резултатът и от тази проверка ще е като предишните - всичко е точно.Не е изкл. и служителите на КЕВР да са на хранилка и към някое друго дружество. Цените винги ги вдигат и са в услуга на монополите.По-интересно е, ЗАЩО след като Борисов каза, че парното ще намалее, защото е намалил газта с 40%, пак ни цакат с по-високи сметки???Какви ли обяснения не даваха, но почти нищо не върнаха на хората.

10

Анонимен

преди 3 години

пълни глупости, ноември беше супер топъл и ние в къщи сме пускали само климатици от време на време, радиаторите са спрени. До сега са навъртяли по 10-15 единици, обаче сметката ми от топлофикация по новите цени е 200лв?

9

4epa

преди 3 години

ТЕ ВИХРУШКАТА НА БСП СА НА ХРАНИЛКА В ТОПЛОФИКАЦИЯТА !!!!!!!! ПРИМЕР- ВАЛИО ТОПЛОТО, Р- ОВ4, И ВСИ4КИ БАРОНИ НА БСП !!!!!!!!!!

8

някоя си

преди 3 години

Колкото повече чета оправданията на Топлофикация, толкова повече се убеждавам, че явно България по някакъв начин се придвижва на североизток. В последните години ноември е все по-топъл, според мен и вас, но според Топлофикация, месеците са все по-студени...Явно след година-две, България ще е в центъра на Сибир!

7

-----------

преди 3 години

Гадни български комари. Чудат се как да смучът от българските роби. Хората сами са си виновни между другото. Най-лесно се краде и управлява робски народ затова след освобождението умишлено народа се държи беден и недоразвит.

6

Анонимен

преди 3 години

Сметките били прогнозни на база прогнозни цени на газа!!! Наистина са ни взели за ***, но явно сме си ***, че ги търпим. Омбудсман на Топлофикация, мънка и не може да каже какви са тези цени. Как при условие, че имаме намаление на газа с над 40%, в момента имаме почти двойни сметки от миналия сезон.

5

до 3

преди 3 години

Ако са ти монтирали от модерните със дистанционно отчитане, защо се чудиш?!

4

Анонимен

преди 3 години

Какъв е броят на чиновниците в Топлофикация? Докога ще продължават с наглите лъжи и кражби? Дори и да има "съседски" кражби, те са много малка част в сравнение с тези на Топлофикация!

3

гост

преди 3 години

Глупости. Аз си работя на работното място. В къщи обаче, като включа парното прави впечатление, че брояча върти по-бързо от миналата година. Сега не е толкова студено, но едениците са повече от предходната година за същото време. Някак машинките отчитат повече консумация.

2

Анонимен

преди 3 години

И ко?Като предния път ще кажат че имаме да вземаме, но не се знае кога и дали.После ще дойдат следващите сметки същите като предните и ще кажат че са сметнали каквото има да се взема и така до следващия път след няколко месеца, когато пак ще ги проверяват.Не разбрахте ли , че с мутрата и шайката на власт, никога няма да ви стигнат стотинките да си платите парното и глобите!

1

305 ОЙРО заплата

преди 3 години

Сметките не са високи, заплатите са ниски.