68

гг

преди 3 години

До питамПростият дърводелец реши да ликвидира хирургията в болницата и го направи под зоркия поглед на Мутафчийски

67

Azz

преди 3 години

Каква милост....

66

Анонимен

преди 3 години

колкото като вдигнаха данъците на старите коли дишаме по чист въздух толкова и по здрави ще са ваксинираните

65

Веселяка

преди 3 години

Ти и Ангелов се качете на джипа на Тиквата и стигнете там откъдето връщане няма. За да е щастлива на ;яла България Новата 2021 година.

64

ДА

преди 3 години

До Не!така е,но само дапълня,тези ваксини-НЕ ваксинират,няма никаква гаранция,че като се ваксинираш,няма да се разболееш и не се знае колко време "държи" ваксината.За страничните "ефетки" -няма да коментгирам.Важното е да се дадат едни пари за ваксини,да се боцнат на роба ,па резултатаняма значение.Да живее фармацията!

63

ДА

преди 3 години

А,бре,а,спрете се ,бре!Кажете един път нещо и го отстоявайте до край!Писна ми от тука има-тука нема.Не ви ли е срам!?Мен ме е срам от вас!

62

Анонимен

преди 3 години

оставиха хората пред нова година без работа *** ,удря се най вече малкия бизнес,гласувайте пак за Гроб ,малко има беше че заклаха добитъка на хората заради измислени чуми и вдигнаха данъците на колите

61

питам

преди 3 години

Балтов каза в прав текст ,че вируса е тунингован . Сега превърнаха 7 етажа на Пирогув в ковид отделения и за спешни операции няма дума .Как ще изчистят после Болницата или ще я разрушат ?

60

Анонимен

преди 3 години

И това го казва лекар и то не кой да е. Компромис, а след него? Кой прави компромис в момента другаде? Или колегите му от другите държави не ги разбират нещата?

59

Кърпачев

преди 3 години

Ако никой не беше споменал за тази "пнадемия" хората щеше да мисля, че е грип... Щеше да има починали от грип и пневмония както всяка година и навсякъде... През 2009г. беше наложена строга цензура на медийте да не с споменава Испанския Грип, който беше много по-смъртоносен. При Чернобил - цензура и мълчание... Винаги при бедствия, за да не се всява паника в населението медийте се цензурират....Вие си правете изводите защо е цялата информация, която ни залива

58

Свилен

преди 3 години

Балтов, какъв компромис ще направиш ти бе? Охранил си се като щшопар!Ще отседнеш в хотел, ще ядеш и пиеш в ресторанта на хотела, както е по закон, а ние обикновените българи едно кафе не можем да пием, за нас всичко затворено - НАГЛЕЦ ДОЛЕН!!!Отваряйте, не сме в затвор да ни затваряте, оставете ни да си живеем нормално, НЕКЪДЪРНИЦИ!То и Хитлер като Балтов е казвал че концлагерите са за добро! ПРЕСТЪПНИЦИ ОТВАРЯЙТЕ ВСИЧКО!!!

57

Безработен

преди 3 години

Нема проблем! Като ни затворихте вече можем да си стоим в къщи и до Спасов ден!

56

Липсва ми

преди 3 години

генерал Мутрафчийски и ведрите му, изпълнени с шеги и закачки утринни брифинги.

55

Makedon

преди 3 години

Opaaaaaaaa mazen i dobro nahranet .....[ so rusvet ]....Bolgarski lekar

54

Анонимен

преди 3 години

Подчертава се намаляване на болните. Четвърти ден минавам пред Александровска, на пункта за бързи тестове няма нито един. А беше опашка преди седмици. Ами те хората си карат Ковида сами, вече не се и тестват. Колкото по-малко информация за реално заразените постъпва официално при лекарите, толкова по-добре. Защо да храним с информация лекарски робовладелски институции, при това за едно самоограничаващо се заболяване.

53

браво

преди 3 години

Боко тотално се изложи! Президента ще чете слово в 22 часа :)))

52

Не!

преди 3 години

Голямото зануляване е стартирано! Заличават се цели сектори, безвъзвратно! Идва трета вълна, най-малко до август! Със или без ваксини, ще сте изолирани, дистанцирани и с намордници до откат! Ваксините естествено няма да са задължителни, но без тях работа, пътуване и достъп до обществени места - йок. И не защото ще ви чепират, а заради акта на ваксинирането! Никой не прави нищо за вас, не се заблуждавайте, заробват ни!

51

Ушко

преди 3 години

Филията с мас, пак са омаза!

50

Положение

преди 3 години

Този или лъже или е неинформиран и живее в някаква паралелна реалност. Не знам кое е по-лошото за "ръководител".От опит: Места в болниците има, НО само за наши хора. Преди няколко дни близка обиколи повечето болници в София. Никъде няма места. Вчера почина вкъщи...

49

Анонимен

преди 3 години

Отново активираха лакеите на Тулупа да манипулират хората.Не забравяйте, че този мазник е женен за Ралица Агаин.Ако не знаете коя е, отворете и прочетете.