100

Анонимен

преди 3 години

Участващите доброволци при изпитанието на ваксината са били длъжни всеки ден да описват състоянието си,да си мерят температурата и на определен период отново са изследвани.Също да съобщаат контактите си,хранене,абсолютно всичко ежедневно.

99

Анонимен

преди 3 години

шасна да умреш от ковид е уж 3% (ако не отчитаме възрастовите групи и рисковите групи, тогава за някои групи е под 0.05%) А ваксините имат около 5-6% не ефектвиност. Та къв е зора да се ваксинираш, ако всъщност шанса да оживееш след ковид е по голям от шанса ваксината да ти направи имунитет. Тея работи на никой ли не им обръща внимание. И колкото и да е краткотраен тоя имунитет всяко последващо заразяване минава по леко.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Никой не може да каже колко и кои са били в контакт с вируса.Затова се правят две еднакви групи с еднакво обществено поведение.От плацебото групата заразени 195, от ваксинираните - 11.Това значи, че след ваксиниране, вероятността да се заразиш е 17-18 пъти.

97

Анонимен

преди 3 години

Доста хора нещо не загряват - нещо очевидно- но, понеже нарочно е премълчно, имате проблем - 185 души са се разболяли СЛУЧАЙНО от плацебо групата, от непредвиден контакт с вирус, както и 11 човека от ваксинираните. Нито се знае колко въобще са били в контакт с вирус, нито какво ще стане с останалите 29 804, ако се срещнат с вируса. Реално, по пълна случайност, досега по-малко от половин процент от изследваните са дали реакция на вируса. НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА. Понеже, реално, още не е тествана.

96

Анонимен

преди 3 години

До До обективноКОго трябва да попитат нашите журналисти?Като ти не харесваш нашите журналисти - чети чужди сайтове.Аааа, *** си и не знаеш английски.Аха.Значи в тебе си е проблемът май?

95

До обективно

преди 3 години

Математически си прав. Но не знам какво е "плацебо ... което няма ефект ... ". Да е заразяващ разтвор? Не ми се вярва!Да заразиш 15,000 а само 185 да прихванат ?! Проблемът е нашите журналисти. Преписват без да знаят дори какво. Поне да попитат.Но в науката за да формулираш въпрос изисква повече интелигентност отколкото да отговориш.За отговора има методи, стратегии, работни пчелички които следвайки метода ще получат отговор.Да формулираш въпрос - изисква творчество.

94

Анонимен

преди 3 години

До fdКолко СПУТНИКа купува израел?Защото и унгарците казаха, че купуват СПУТНИК - оказа се, че става въпрос за 5 дози.После и сърбите казаха, че купуват СПУТНИК - 20 дози.Но новината си е новина - УНГАРИЯ и СЪРБИЯ купуват руската ваксина.

93

Анонимен

преди 3 години

СЕОто на ПФайзер тези дни каза в интервю, че нямал намерение да се ваксинира. Нито с неговата си, нито с чужда.Може би, защото още дълги години искал да ползва собствените си сини хапчета.

92

fd

преди 3 години

Като е толкова добра ваксината, защо Израел купува СПУТНИК?Защо Проф. д-р Бакди казва, че е опсна и причинява 100% смъртност при тестовете с животните? И това ще се случи през 2013, както предупреди БилГей

91

11

преди 3 години

До НАБЛЮДАТЕЛМежду 95 и % не трябва да има интервал. Ясно е колко разбираш от точни науки и колко ти е граматиката.

90

Анонимен

преди 3 години

До До 89Абе, реално погледнато от 115000 с плацебо, за няколко месеца, както е написано са се разболяли 185 и починал 1.Това е многократно по-малко в сравнение със статистиката която всеки ден ни представят.на мен пък това ми направи впечатление. За пореден път се доказва, че плацебото, според данните, също има ефект.

89

До 89

преди 3 години

Не си разбрал точно!185 са заразените на които е инжектирано " плацебо" ,в случая физиологичен разтвор,не ваксина,като от тях един е починал.А на другите 15 000 е инжектирана ваксината ,при тях е имало 11 заразени,но при никой от тях болестта не е протекла тежко.

88

ваксината

преди 3 години

Влиза една баба в аптеката:- Калиев йодид има ли?- Калиевия йодид свърши, ама имаме калиев цианид - казва аптекарката.- А каква е разликата?- По-скъп е с 10 стотинки

87

Обективно

преди 3 години

ОТ 15 000 души - 185 заразени - 1 починал. Това прови СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД 19 - 0,5%!!!!!!!!!!! АКО греша - поправете ме.

86

Чичо

преди 3 години

Най-вероятно вложените в нея чипове са от различни производители...

85

V

преди 3 години

Пак ви казвам че само гербавия ,,гении,, на хапчетата и приватизацията може да ви каже червеното хапче или синьото е по хубу то хапче ;) Я колко кораби наряза тоя .

84

555 до BANk

преди 3 години

Яяяяяя гледай , във форума имало ясновидци , врачки , врачове , наследници на Нострадамус ,майка Шиптът и Свети Малаки , а аз мислех , че се вихрят само по някои телевизии . Ми искайте да ви превеждат сухо за невероятните ви прогнози за България . След такава компетентност , че ще ни управляват мутри , биячи , крадци и престъпници , които ще сеят смърт и насилие ,какво ни остава на нас простосмъртните освен да кажем - Трагедиите на Шекспир са нищо в сравнение с вашите . Ха-ха -ха пълен цирк .

83

до наблюдател

преди 3 години

Само ти поназнайваш точни науки...Айде да не те изпитам и на точни науки, да не ти гледам резила и там!Щото съм инж. Ти си от тия типични ганьовски самозванци - философи по всичко, дето иначе отричаш!

82

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

До ПАК ДО НАБЛЮДАТЕЛНе съм доктор, но назнайвам нещо от точни науки. Всички добри математици, физици, химици и прочее, имат слабости в останалите области. Поне съм сигурен, че граматиката ми превъзхожда 95 % от коментарите тук. За криене и дума да не става, то такива като теб, пишещи с главни букви, обикновенно са невидими в реалния живот...

81

Анонимен

преди 3 години

Или ще сме новите герой в Заразно зло или няма да бъдем. Там някъде ще да е разликата